Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дада, тука сме коа треба да се јаде гомна а нигде коа треба да ги пофалиме :P :D
Мора да има вакви победи каде што немаме игра, а си одиме со 3 бода од гости, Чемберлејн им го искина гзот поштено,Војче одлични одбрани ама мене најак впечаток ми остави Вилшер, абе и најлоша утакмица во живот да има, 5 автогола да си дае ако изигра борбено со срце како денес ќе го поштувам!!! Човекот повеќе ќутек изеде од цел нивни тим, а богами и ги шљакаше и он.
Мертесакер најако позиционирање има во лига, ги издоминира во воздух неам зборови.
Од наредните 3 утакмици во овој згустнат распоред ако земеме 7 бодови на коњ сме

COYG!

За шо да се радувам,цела радост ми ја исцицааа,немам веќе.

А чек сеа, не играме среда со Вест Хем ? Оти ја нема во расоредот на официјалната, зато. А видов реклама на спорт клуб дека ќе не дават.

Абе што бидна со Волкот не сум видел ништо официјално уште освен тој весникот за како Венгер ја добил војната дрн-дрн?

Wenger: “When I arrived, the club was at Highbury with no training ground and only 80 employees.

“Today we have nearly 500 employees, play in a great stadium and have a big training center.
Kој смее да каже дека Венгер не го револуционирал Арсенал , и дека денес е тоа што е благодарение на него!
Секоја чест, ама ај нека дојде во Вардар и нека го направи тоа.

29576_295470643889631_640844746_n.jpg

Прочита што им се десило на некои "навивачи" кои извадија банер против Венгер на вчерашниот натпревар ?

Дај линк сите да видиме, и мене ме интересира :))
Не можам да најдам линк, вчера читав по твитер и ФБ, луѓе кои биле на натпреварот кажуваа дека тие два - тројца кои ги истакнале банерот биле "добро" поздравени од останатите (читај зашамарени во најмала рака)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom