Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ме мрзи да пишувам и ќе бидам многу краток... Претседател на успешен шпански клуб (во лига во која се натпреваруваат само 2 тима) мора да биде „серко“ (верувајте ми дека овој збор го користам од љубезност но во моментов ми текнуваат уште 10тина „посочни“ фрази). Но тој победнички циклус на милениците на УЕФА нема да трае вечно колку и нереално тоа да изгледа во моментов. Доколку сакаат да плаќаат по 15-20 милиони за грејачи на клупи ние би биле пресреќни да ги услужиме, штета за упропастените кариери. Сиве овие години професорот испушти само еден играч, Фабрегас, (во искушение сум да го ставам и она педерчено дојдено од Феенорд, но не заслужува да биде споменат во иста реченица со Цеск) другите ги пушти истрошени или не беа вредни за трудот (тука мислам и на На$ри - cunt и на Фламини - ако некој сеуште се сеќава на него).

Само за Цеск, се друго отишло у курац кога заминало од Арсенал.
Макар што Барса се решила и Цеск да го уништи, играјќи го некои лажни деветки или неиграјќи го воопшто, еден од најдобрите, ако не и најдобар играч од средниот ред во последната деценија и повеќе.

Во лига како англиската, која знаеме што е за разлика од бозата шпанска човекот имаше такви статистики на кои би позавиделе Чави, Пирло и многу други играчи.

578352_494777083873988_1561148249_n.jpg

I’d say if Arsene wanted to destabilise Barcelona he’d probably get Thomas Vermaelen to run a hot poker up Messi’s arse until he cries blood, or he’d order Jack Wilshere to slap Iniesta and Xavi in the nuts with a ping pong bat until they promise never to kick a football ever again. He might even get Squillaci to waterboard Puyol and Pique or even give you Chamakh on a free.

Доволен цитат од статијата што би го кажало она што и јас би сакал да го кажам

Читате гласнини за оној Адриан од Атлетико или само на гоал.ком има(веројатно заради посетеност)?

A што се замараш кога има уште 2,5 месеци до Јануари????
вие две недели со квалификацииве нема шо да се прави освен читање шпекулации,иначе ми се допаѓа тој играч затоа

вие две недели со квалификацииве нема шо да се прави освен читање шпекулации,иначе ми се допаѓа тој играч затоа
Мене па ич не ми се допаѓа, уште еден брз напаѓач со не толку добар финиш, не ни треба таков.
Плус goal.com :tapp:

Дечки дали можи да добијам една информација...
Пример кој се повредени играчи од првиот состав, ако има повредени од битните играчи. Само тоа.

Благодарам.

Дечки дали можи да добијам една информација...
Пример кој се повредени играчи од првиот состав, ако има повредени од битните играчи. Само тоа.

Благодарам.
Diaby , Scezney , Sagna ( sagna se oprai ama neveruvam deka ke igra use nekoja utakmica a moze i ke igra )

http://www.arsenal.com/news/news-archive/team-news-walcott-gibbs-and-fabianski

Без Тео, Гибс, Диаби,Росицки,Шчежни и Фабијански во сабота... Преку тасета причава со Шчежни, 4 недели по ред не лажат дека е 2 weeks away...

Мислам дека ќе биде овој состав:
Маноне-Џенкинсон-Мертесакер-Вермален-Сантош-Артета-Ремзи-Казорла-Жервињо-Подолски-Жиру

иако би сакал место Ремзи прва да го видам Кокелин зошто со првиов ќе ми се качуе притисок на секој грешен пас.. :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom