Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе ке му каже некој на клиши дека треба да прави центар шутови а не да шутира со десна ебати дебилот

Добро бе ке му каже некој на клиши дека треба да прави центар шутови а не да шутира со десна ебати дебилот

На кого центаршут?
Чамак не знае да смири топка, друг напаѓач нема...

Отиде на Диаби ногата да му ебем судијата треба да му даде црвен на Есиен..

Можно ли е ова??? Секогаш нашите играчи страдаат!

ај па ти црвен, се виде дека немаше намера, од долгиот расчекор ногата му се слизна од топката право на ногата

Не ми е јасно како е можно на секоја утакмица да губиме по еден играч, НЕВЕРОЈТНО!!!

Изгледај го уште еднаш стартот, Есиен игра со топка, Диаби втрчува од позадина и во моментот кога Есиен треба да нагази стапалото на Диаби се наоѓа под неговото. Есиен никогаш не би направил намерен старт. Да беше да речеме Балак (јес да не игра веќе кај нас) или Дрогба, ок, ама Есиен, нема шанси.

Патем, добро играте (првите 20 минути). Добра утакмица, ми се свиѓа, конечно да тргнат Арсенал малку пожестоко против Челзи.

Не ми се верува првиот шут во рамки на голот и гол, неверојатно.........
И лани беше вака на крај на прво примивме два гола, ништо не е сменето.

Па не беше баш првиот... претходно имаше Дрогба шанса одбрани Фабиански...

Се на се незаслужено губиме пошо имаше фаул врз Сонг пред да го дадат голот.
Реално заслуживме нерешено на полувреме ама јбг тоа е Дин е судија добро е што не досуди некој пенал непостоечки...
Значи се прашувам дали постои дефанзивец на планетава кој може да го лува Дрогба... нашиве дефинитивно неможат па и Вермаелен да го стаат сите тројца може на грб да ги носи...

Ај не се занесуај молимте.Одма стана чоекот,нема гајле.
Иако мислев дека ќе ви биде уште еден впишан во листата на повредени.

Ми се свиѓа што играте многу фер и коректно..

ако сака некој да даде асален линк за следење зошто преку к*р ми е од ова атдхе што кочи на секој 5 сек

Патем, добро играте (првите 20 минути). Добра утакмица, ми се свиѓа, конечно да тргнат Арсенал малку пожестоко против Челзи.

Друже секоја година е истото... вие само на контри не ебете ама јако не ебете...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom