Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
ма не се ништо посебно добри, башка од оваа сезона некако почнаа да влегуваат во наш филм на нетрошење пари па и клупата не му е веќе така силна како некогаш. само пак ќе ни ги тепаат играчите па ми е страв да не повредат некој, пошто ако некој се повреди ќе треба од трибини да симне, навивач, за да игра,:toe: оти првиот тим е нели веќе 70% повреден. тука се шалев, но доста глупости, треба да им вратиме за лани, и доста ми е да ги гледам како со 2 полушанси ни даваат 3 гола

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Како и секоја година, против големите клубови играме со скрпен тим и повторно после поразот на тоа ќе се вадиме.
Искрено, чудо треба да се случи за да извадиме 3 бода на овој натпревар, сепак надежта последна умира.

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
И јас мислам дека ќе биде многу тешко ама ќе пробаме да ги победиме, иако нерешено би било супер.

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Скилачи капитен. Интересно
Зошто мора копилево дин да го води натпреваров не ми е јасно , и така ме нервира зошто ако не направи драма не е жив , да се надеваме дека нема да направи некоја грешка

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Одбранава ни е комична. Послаба дури и од минатата година ми се чини. Ебате "засилувањата". :kesa:

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Не ми се верува првиот шут во рамки на голот и гол, неверојатно.........
И лани беше вака на крај на прво примивме два гола, ништо не е сменето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom