Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе не се знае дали е скршеница,денес или утре ке има резултати...
Како и да е,вчера беше одличен Гибс,како во одбрана,така и во напад.

Вчера не ја гледав но од тоа што видов гледам дека е доста добар и мислам дека ќе (е) подобар од Клиши. ПОсебно ме изненади против болтон кога изигра одлично дефанзивно а и мислам дека има подобар центаршут од Клиши.

АРШАВИН РУСКА МАШИНА ! ахахха Зборете колку и ДА сакате ! Ги искина 4тиот Гол ! пасовите да не зборам ! Чамакк пак пенал врз него браво браво !Али ни фали Убиствен напаѓач !

Баш лале е работава. А баш мислев дека клиши треба да се подамисли за позицијата и оп нема конкуренција за таа позиција. Траоре во Јуве Гибс аут
и траоре е повреден :smir:

The Club is happy to confirm that following last night’s Carling Cup Third Round match at Tottenham Hotspur, a scan to Kieran Gibbs’ foot has shown there is no fracture.
Kieran has suffered severe bruising to his left foot and will hopefully only be missing from first-team action for the short term.

Уфф,добро е. :)))

--- надополнето ---

Those spuds fans still there were only there to see Eboue anyway.:pos2:
dvd.jpg

coys-o.gif
pos23.gif
pos23.gif
pos23.gif

--- надополнето ---

Вела суспендиран од репрезентацијата на Мексико 6 месеци.:))
Благодариме..:))

Wilshere completed 110 of 138 attempted passes last night.

Со испаѓањето на Челзи, Сити и Ливерпул во Карлинг купот од сериозните тимови само ние и Јунајтед останавме.
А секако ние самите кокошките ги исфрливме , така да имаме отворен пат кон титула оваа сезона барем во оваа конкуренција , се надевам барем една титула ќе биде освоена од наша страна сезонава со што моралот кај сите ќе се покачи а и фановите ќе бида задоволни !
Првични се премиер лига и лига на шампиони , но зашто да се откажуваме од Ф.А и Карлинг?

Со испаѓањето на Челзи, Сити и Ливерпул во Карлинг купот од сериозните тимови само ние и Јунајтед останавме.
А секако ние самите кокошките ги исфрливме , така да имаме отворен пат кон титула оваа сезона барем во оваа конкуренција , се надевам барем една титула ќе биде освоена од наша страна сезонава со што моралот кај сите ќе се покачи а и фановите ќе бида задоволни !
Првични се премиер лига и лига на шампиони , но зашто да се откажуваме од Ф.А и Карлинг?

Мене искрено не ми значи овој Куп, ама апсолутно ништо... Повеке би сакал ФА куп од овие купови... Но, најповеке сакам ПЛ, па после ЛШ и ФА куп... Искрено, сакам да го доживеам ова....

Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер вели дека неговиот тим повеќе не може да вели дека неискуството е причината за неуспехот
Топџиите последниот трофеј го освоија во 2005 кога славеа во ФА Купот а последниот триумф во Премиер Лигата им е во сезоната 2003/2004.

Во минатото Венгер често велеше дека неискуството на неговиот млад тим е причина за не освојувањето на трофеи но стратегот вели дека неискуството повеќе не може да биде изговор.

За L’Еquipe стратегот изјави: “Луѓето постојано велат дека не сме освоиле ништо веќе пет години. Тоа е вистина, но ние секогаш останавме на највисокото ниво, дури и во тешките периоди за клубот.”

“Арсенал изгради нов стадион и потребно беше да платиме за тоа, а во исто време и да изградиме нов тим.”

“Што ќе кажете за Манчестер Сити доколку тие не освојат трофеј оваа сезона откако инвестираа 200 милиони фунти?

“За мене, главната причина зошто [B]ништо не освоивме[/B] во последните пет години е фактот дека играме во најдобрата лига во светот против клубови со нелимитирани фондови.”

“Секако дека сакам да освојувам трофеи. Нашата надеж за оваа сезона е секогаш иста – ќе се бориме за титулата во Премиер Лигата и го сакаме трофејот од Лигата на Шампионите.”

“Планот е да продолжиме со подобрувањето на силата на тимот и младоста.”

“Моите играчи повеќе не можат да го користат изговорот за неискуство. Тие се желни за титули. Мислам дека се способни за тоа и ќе успеат да го покажат.”

Еве еден дел од интервјуто кој најповеке ми се допадна...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom