Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Fala bogu transferot gotov od Ponedelnik bozem petok dojde ovoj tek denes go dadoa ! Ajde sea Ladnreu go sakaat od Lille ! Dobar valjda !

Се надевам види мо се во Београд :) ,јас на југ ке сум и ке навивам за нерешено :) (јбг која е веројатноста да си гробар и ганер и да паднат во иста група:) )

Еве троа бисери од некој Партизан фанс фром Сербиа..

"Dobra grupa!Od engleza-najlaksi je arsenal.Shahtjor ove godine i nije nesto,bas.A braga,pobedila sevilju al moze da se pobedi.Sve u svemu zavisi od Partizana i naseg mentaliteta.Mozemo da pobedimo svakog a isto mozemo da i izgubimo od svakog.Napred Partizan!"

"Arsenal totalno slab,Braga,ono, sta je to, jel se to jede? Sahtar Donjeck,bezze!"

"posteno nije lose,arsenal nije nesto,saktor mozemo,bragu pobedjujemo,realno prvi."

"Naime Arsenal i Sahtjor su u osetnom padu,dok je Braga dosta napredovala,ALI
ako CRNO-BELI budu maksimalno motivisani i
pozrtvovani u ovoj grupi mogu lako biti
prvi ili drugi!!!"

"Од свих ових великих клубова можда је Арсенал и најслабији "

Море сврбиве трипање :pos2: Олку глупости на едно место немам прочитано од последните постови на кирешиттер и нероазуро :tv:

Арсенал - Брага (15 Септември)
Партизан - Арсенал (28 Септември)
Арсенал - Шахтјор (18 Октомври)
Шахтјор - Арсенал (3 Ноември)
Брага - Арсенал (23 Ноември)
Арсенал - Партизан (8 Декември)

јас се надевам дека арсенал ке е прв па ке видиме треба и среќа топката е тркалезна

Eduardo напиша:
"I always had a feeling that Arsenal and Shakhtar would be drawn together in the same group.
"It will be fantastic for me to come back to a club I will always love and respect, to see all my old team-mates and to play again in front of the best fans in England.
"In my opinion, Arsenal and Shakhtar are the favourites to go through."
:back:

Непишано правило е само во петок новите засилувања на официјална да се појават.

Гледајте на 28-ми да биде ладно да си понесете и јакнички, да има каде да ги сокриете шалчињата и дресовите :wink: (се шалам)

Ќе се видеме во Белград, јас на Југот, вие ваљда на Север, и пазете пред стадион многу не се ослободувајте оти може да се дојде до немили сцени... ви зборам оти знам како е, сум бил неколку пати :smir:

Па дај Боже и двете екипи да поминеме, вие сигурно идете од оваа група, а и јас сум за тоа, бидејќи сакам што повеќе Англиски екипи во нокаут-фазите... и нормално за мојот Партизан што мислам дека ќе биде претешко, но сепак јас сум оптимист :)

Епа и официјално нека ни е честито и третото засилување сезонава , 3цата имаат нешто со Франција , 2ца чисти французи и едниот купен од Франција ( како и другите 2ца) ми се допаѓа тоа ...
Сега од каде и да е сакам да дојде голманче кое ќе е подобро од Алмунија!
И имаме компетативен состав за да се спротивставиме на сите најдобри клубови во светот!

Време е да го скршиме мразот со Сем немаме тепано против негов тим 8 год.

Натпреварот утре може да биде само психички тежок, токму поради тој факт... Од септември 2002, па наваму, немаме победа против тим кој го води Сем Алардајс.... Мислам, дека утре, победа е од круцијално значење... Мислам дека со три бода, ќе докажеме дека сме и тоа какви конкуренти за титула... Лани со пресврт, Блекбурн успеа да победи... И да, конечно, ќе ја дават уткамицата, на спортклуб плус... Конечно, во 13 45...

Он топик: Имам и еден предлог... Познавајќи Ве вас, и од почитт према некои тука, прво ќе прашам... После 3 месеци читање, ја завршив биографијата на Ешли Кол... Успеав да преведам два дела, кои беа најважни, за нас и за тоа како си замина... Многу ме интересираше тоа, и затоа ја купив таа биографија... Дали сакате да ги презентирам тука тие два дела, и да некои да ги разрешат своите дилеми, околу него, а пак, некои да го сменат своето мислење, како што направив јас ?

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom