Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Fala bogu transferot gotov od Ponedelnik bozem petok dojde ovoj tek denes go dadoa ! Ajde sea Ladnreu go sakaat od Lille ! Dobar valjda !

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Се надевам види мо се во Београд :) ,јас на југ ке сум и ке навивам за нерешено :) (јбг која е веројатноста да си гробар и ганер и да паднат во иста група:) )

P

PewDiePie

Гостин
Еве троа бисери од некој Партизан фанс фром Сербиа..

"Dobra grupa!Od engleza-najlaksi je arsenal.Shahtjor ove godine i nije nesto,bas.A braga,pobedila sevilju al moze da se pobedi.Sve u svemu zavisi od Partizana i naseg mentaliteta.Mozemo da pobedimo svakog a isto mozemo da i izgubimo od svakog.Napred Partizan!"

"Arsenal totalno slab,Braga,ono, sta je to, jel se to jede? Sahtar Donjeck,bezze!"

"posteno nije lose,arsenal nije nesto,saktor mozemo,bragu pobedjujemo,realno prvi."

"Naime Arsenal i Sahtjor su u osetnom padu,dok je Braga dosta napredovala,ALI
ako CRNO-BELI budu maksimalno motivisani i
pozrtvovani u ovoj grupi mogu lako biti
prvi ili drugi!!!"

"Од свих ових великих клубова можда је Арсенал и најслабији "
Море сврбиве трипање :pos2: Олку глупости на едно место немам прочитано од последните постови на кирешиттер и нероазуро :tv:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Арсенал - Брага (15 Септември)
Партизан - Арсенал (28 Септември)
Арсенал - Шахтјор (18 Октомври)
Шахтјор - Арсенал (3 Ноември)
Брага - Арсенал (23 Ноември)
Арсенал - Партизан (8 Декември)

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
јас се надевам дека арсенал ке е прв па ке видиме треба и среќа топката е тркалезна

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Eduardo напиша:
"I always had a feeling that Arsenal and Shakhtar would be drawn together in the same group.
"It will be fantastic for me to come back to a club I will always love and respect, to see all my old team-mates and to play again in front of the best fans in England.
"In my opinion, Arsenal and Shakhtar are the favourites to go through."
:back:

Непишано правило е само во петок новите засилувања на официјална да се појават.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Гледајте на 28-ми да биде ладно да си понесете и јакнички, да има каде да ги сокриете шалчињата и дресовите :wink: (се шалам)

Ќе се видеме во Белград, јас на Југот, вие ваљда на Север, и пазете пред стадион многу не се ослободувајте оти може да се дојде до немили сцени... ви зборам оти знам како е, сум бил неколку пати :smir:

Па дај Боже и двете екипи да поминеме, вие сигурно идете од оваа група, а и јас сум за тоа, бидејќи сакам што повеќе Англиски екипи во нокаут-фазите... и нормално за мојот Партизан што мислам дека ќе биде претешко, но сепак јас сум оптимист :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Епа и официјално нека ни е честито и третото засилување сезонава , 3цата имаат нешто со Франција , 2ца чисти французи и едниот купен од Франција ( како и другите 2ца) ми се допаѓа тоа ...
Сега од каде и да е сакам да дојде голманче кое ќе е подобро од Алмунија!
И имаме компетативен состав за да се спротивставиме на сите најдобри клубови во светот!

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Време е да го скршиме мразот со Сем немаме тепано против негов тим 8 год.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Натпреварот утре може да биде само психички тежок, токму поради тој факт... Од септември 2002, па наваму, немаме победа против тим кој го води Сем Алардајс.... Мислам, дека утре, победа е од круцијално значење... Мислам дека со три бода, ќе докажеме дека сме и тоа какви конкуренти за титула... Лани со пресврт, Блекбурн успеа да победи... И да, конечно, ќе ја дават уткамицата, на спортклуб плус... Конечно, во 13 45...

Он топик: Имам и еден предлог... Познавајќи Ве вас, и од почитт према некои тука, прво ќе прашам... После 3 месеци читање, ја завршив биографијата на Ешли Кол... Успеав да преведам два дела, кои беа најважни, за нас и за тоа како си замина... Многу ме интересираше тоа, и затоа ја купив таа биографија... Дали сакате да ги презентирам тука тие два дела, и да некои да ги разрешат своите дилеми, околу него, а пак, некои да го сменат своето мислење, како што направив јас ?

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom