Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам зошто го ставате во прв тим ? Толку е добар ? Или видовте една добра утакмица за Франија, па ајде сеа....Јас не би го ставил во прв тим....Мегутоа, кој сум јас ? Нели ?

Не бе брат..ги имам гледано СИТЕ утакмици на Арсенал и се водам од тоа, а не од Франција ;). Значи Диаби е еден од најталентираните во Арсенал, ако не и најталентираниот. Си поминува играчи како од шала и има бомба шут. Еден на еден не ми текнува и да утнал, а не игра ни напад. Со глава мора да е добар, нели го гледаш каков е :). Проблемот кај него е во главата и прилично во неискуството(ретко која сезона успеваше да ја изигра без повреди се до минатата кога самиот изјавуваше дека летото имал посебни тренинзи за да зајакне). Доколку игра мотивирано на секоја можна утакмица и секоја можна минута и размислува малку повеќе со главата(а тоа ќе му дојде со искуството) тој ќе биде сигурен првотимец.

--- надополнето ---

Еве ја средината и на резервите...Па таму уште поголем квалитет има :)

DM - Eastmond, Coquelin, Frimpong, Yennaris
CM - Lansbury, Ramsey, Aneke, Henderson
AM - Wilshere, Ozzyakup

И го знаеме тоа од пред недела време :))

Абе Харт не е лошо решение,нели? И така нема да може да биде прв голман на Сити покрај Гивен:))

NI najmalku ! Deckoto top brani e mnogu mlad ima golema idnina duri i na svetsko bese povikan ! Zatoa birmingham primi pomalce golovi od nas ! Sigurno ne deka ima podobra odbrana od nas !

Хуан Пабло Анхел задоволен од ангажманот на Тиери Анри.....

Оф топик: Ете го кај бил овој од Вила бе, добар играч беше.....Постарите премиер лигаши се секаваат на него:helou:

Хехеххехе јака статистика.....Јас мислам ако ни тргне и освоиме Премиер лигата сеонзава, Фабрегас ќе си остане уште бајаги долго.....
Бај д веј, конечно и некоја паметна изјава од играч на најшупачкиот тим во светот http://www.goal.com/en/news/11/tran...ts-theres-not-much-barcelona-can-do-to-prise-

Хуан Пабло Анхел задоволен од ангажманот на Тиери Анри.....

Оф топик: Ете го кај бил овој од Вила бе, добар играч беше.....Постарите премиер лигаши се секаваат на него:helou:
kako da ne se sekavam koa me zaeba za dobivka neznam samo kolku sum go pcuel

Занимлива статистика!
Нашите двајца играчи имаат највеќе асистенции по меч...
ама сепак и едниот ќе ги зголемува... тој број асистенции чека да биде зголемен бар за 20тина сезонава ... не се бараат од него многу погодоци , се бараат асистенции!
И горе да се надоврзам... Хуан Пабло Анхел... тој играч ми праеше многу голем кеиф , играше многу добар фудбал!!!
Астон Вила со него имаше по друга игра , тераше да се гледа..

kako da ne se sekavam koa me zaeba za dobivka neznam samo kolku sum go pcuel

:pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

Занимлива статистика!
Нашите двајца играчи имаат највеќе асистенции по меч...
ама сепак и едниот ќе ги зголемува... тој број асистенции чека да биде зголемен бар за 20тина сезонава ... не се бараат од него многу погодоци , се бараат асистенции!
И горе да се надоврзам... Хуан Пабло Анхел... тој играч ми праеше многу голем кеиф , играше многу добар фудбал!!!
Астон Вила со него имаше по друга игра , тераше да се гледа..

И мене...Топ играч беше....Само наеднаш се изгуби....и ете го кај бил....

Малце да разбиеме монотомија кај нас....Извиниете за Офтопиков:smir:

ХАХАХА:pos2:ЈАК е АРШАВИН на КРАЈОТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom