Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
па сигурно оти ке ја кренат цената на 80м, ако не на 60м минимун, фабрегас во арсенал е нешто како... (роналдо во јунајтед) :lud: според мене, сето ова излезе од шпанскиот весник el mundo deportivo, а и плус играчиве на барса само изјави дават, многу сакале да игра фабрегас со нив (му фрлат бензин на огнот), ама конечно послем 1 недела молк од арсенал, изјава на хил вуд (дека ке го задржат во арсенал) и + дека немале никаков контакт со барса, т.е (сето е шпекулации)

Aма од оваа „Новинарска фама“ ме ваќа паника мене...Нема број на Македонски спорт во кој не се спомнува Венгер или Фабрегас.... Се надевам дека грешам но истото беше и со Анри и со Виера, година предходно...

Дали ова е крај на ерата на Фабрегас кај нас ?

..иииииииииии официјалноооо :) Welcome to... http://www.arsenal.com/news/news-archive/marouane-chamakh-completes-move-to-arsenal

тадаааааааааааааааааааааааам :)

gun__1274459445_chamakh1.jpg

Честито нека ни е ганери !!!!!!!

Па на Емирати Купот ќе го видиме што знае ! Се надевам нешто знае хаха:pipi:
Ајде честито и официално иако ова беше оддамна познато

^^Ај нека не е честито.
Па се надевам ке земе Венгер еден асален голман

Ajde neka ni e chestito, pa mladichov da se rasturi od golovi davanje! :)

Ajде сега ќе имаме убиствен напад!!! Дрвцето на клупа! :je::cuc:

Чамак на Бендтнер може вода да му носи.:pipi:

^Мислиш на дрвцето што 3 пати го спасуваше Арсенал у 100 минута?ебате неблагодарникот.

Нека ни е честито новото засилување.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/free-video-chamakh-signs-for-arsenal
“I'm happy to be a Gooner". :)))
i'm happy to:vozbud:
Сега уште еден голман и дефанзивец..
Позз и честито нека ни е.

Ајде нека ни е честито засилувањето:vozbud:.Се надевам на многу голови од новата 29ка

Ajде сега ќе имаме убиствен напад!!! Дрвцето на клупа! :je::cuc:

не вели така, не спасе како што вика logix во 93-94 минута на поке натпревари, не е за потценванје, за разлика како што гледам некој видеа од шамак на јутјуб и гледам во коментарите, многу го споредват шпринтот на шамак со онај на к. роналдо, да се надеваме дека е добар како него :vozbud:

ајде аирлија нека е конечно една добра вест после сиве овие глупости околу фабрагас деновиве

Ајде за арно за убоо, првото засилување :vozbud: Се надевам брзо ќе се прилагоди на англискиот фудбал и ќе растура од голови...Го имам гледано на неколку натпревари и типчево е стварно прав борец, секогаш го дава најдоброто од себе...:zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom