TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.833
- Поени од реакции
- 6.392
Тој кретен ни дедо ми нема да може да го задржи а не Модриќ.Посмотан играч од него неам видено.Ма ако Дијаби не го мрзи, нема да мрдне Лука![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој кретен ни дедо ми нема да може да го задржи а не Модриќ.Посмотан играч од него неам видено.Ма ако Дијаби не го мрзи, нема да мрдне Лука![]()
Тогаш сигурно имаш проблеми со видотТој кретен ни дедо ми нема да може да го задржи а не Модриќ.Посмотан играч од него неам видено.
Жити се од дека ја извади констатацијата?Тој кретен ни дедо ми нема да може да го задржи а не Модриќ.Посмотан играч од него неам видено.
totenhem-arsenal interesna utakmica ke bide se nadevam deka ke tepa arsenal da ne im izbega evropa ama i topciite od enfild ne se slabi imaat jaki igraci od tipot na robi kin i modric,modric koj nalikuva na mesi vo stilot ,vo sekoj slucaj ke bide jaka ama i teska utakmica za arsenal so mnogu povredeni i bez klasicen napagac
Не го следам секој натпревар на Арсенал,но доста пати кога сум го гледал правел доста глупости.Сега можеби не сум во право(дали сум го гледал кога игра тапа или нешто друго),но од тоа што имав јас видено не е нешто.Жити се од дека ја извади констатацијата?
totenhem-arsenal interesna utakmica ke bide se nadevam deka ke tepa arsenal da ne im izbega evropa ama i topciite od enfild ne se slabi imaat jaki igraci od tipot na robi kin i modric,modric koj nalikuva na mesi vo stilot ,vo sekoj slucaj ke bide jaka ama i teska utakmica za arsenal so mnogu povredeni i bez klasicen napagac
Во тој случај ОКНе го следам секој натпревар на Арсенал,но доста пати кога сум го гледал правел доста глупости.Сега можеби не сум во право(дали сум го гледал кога игра тапа или нешто друго),но од тоа што имав јас видено не е нешто.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=71125&part=sports
стримови во изобилство.=))
Само да се погоди некој добар.![]()
Па штознам околку 0.5 гб ке ми одат мислам,зависи до стримот.=)За да гледаш на нет, зима многу мб?