Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
доста бе, доста бе... не сум разочаран иначе, сепак губиме од „најдобриот тим“ кој денеска и ме изненади какви педерчиња имале у тим - како и дае изигравме добро и покрај тоа што пола тим ни е повреден(Сонг, Фабрегас, Ван Перси, Аршавин, Галас), покрај нивното не фер плеј играње, покрај тоа што судијата гадно не изјеба у током утакмица....

Ајде сеа остануе Премиер Лига со пола тим да доиграме, да вииме шо ќе напраиме...:arsenal:
bi sakal boldiranovo da mi go objasnis po konkretno ako moze!?

Dobra utakmica vi posakuvam uspeh vo PL kako fan na Barca vo Anglija najomilen tim mi e Arsenal sakav finale da odigrame no taka sakase srekata.:smir:

toooooo Walcotttt:pusk: cestito eliminacija nezasluzena:tv:

Сега лижавче сакаш да полижеш. Ќе ти дадем друго не се секирај, ај сега гитла. Се најде најпаметен сите културно пишуваат ти се најде најпаметен, ТОРКО еден

Ја па не знам што врска има Волкот со емот-иконата.
Или му го има пушено на Волкот пред утакмица и сеа сака да се пофали:nesvest:

ок,ја не знаев.опасен играч лапате.браво.:smir:

За 12 милиони Шамак да го доведете :nenene: чисто сумњам таков играч за толку пари,Бордо сигурно е подготвен да даде повеќе

За 12 милиони Шамак да го доведете :nenene: чисто сумњам таков играч за толку пари,Бордо сигурно е подготвен да даде повеќе

Колку што знам потпишан е веќе преддоговор и сите услови се прифатени:toe:. Сепак ќе е слободен играч и може да си бира каде сака. И можеби не му е целта само пари

Колку што знам потпишан е веќе преддоговор и сите услови се прифатени:toe:. Сепак ќе е слободен играч и може да си бира каде сака. И можеби не му е целта само пари

A мислиш игра од идеологија:toe: секој гледа пари,кој ќе даде повеќе таму ќе иде....иначе човекот гадно ме потсеќа на Роналдо,како близнак да му е и искерено не би сакал да го видам у Арсенал,имам симпатии кон вашиот клуб :smir:

A мислиш игра од идеологија:toe: секој гледа пари,кој ќе даде повеќе таму ќе иде....иначе човекот гадно ме потсеќа на Роналдо,како близнак да му е и искерено не би сакал да го видам у Арсенал,имам симпатии кон вашиот клуб :smir:
Нека не те чуди сумата за која е купен ,затоа што тоа е само цифрата која тој ќе ја заработи за 4 годишен договор со Арсенал ,а тоа е сепак доста голема сума на пари
На Бордо нема ништо да му се плати затоа што Чамак си заминува како слободен играч ...
А и секако за малиот нема подобар клуб на светот од Арсенал предводен од Венгер ...па и без пари би му било во корист да дојде

Леле немојте толку не изреметивте ...:pos2::tapp:

Стварно бе, во Шенклиз ко ја глеафме првата имаше некој дечко шо го бараше Меси, шегобиец... Ја користам приликава срдечно да го отпоздравам :smir: Зоки, ак ти теквит кој беше, те мољам да ми кажиш :)

Некој праша предходно кој колку истрчал

Barcelona

Alves 11.76 km
Marquez 10.17
Milito 9.44
Abidal 5.89
Xavi 12.56
Keita 10.73
Busquets 11.72
Messi 9.91
Bojan 7.11
Pedro 10.22