Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што има да се каже а?
Се спротиставивме , не ги искористивме нашите шанси ... они ни ги искористија сите киксови на Силвестре и паднавме 3-1 ... потоа ја умртвија играта и немавме можност никаква :toe:

Како и да е задоволен од прикажаното јбг толку можиме покрај сите повреди кои ги претрпе тимот годинава и без моментално повредените играчи

ок,ја не знаев.опасен играч лапате.браво.:smir:
Да да ,јас сум пресреќен што Чамак ќе го облече црвениот дрес од следната сезона баш таков играч ни треба :arsenal:

Да да ,јас сум пресреќен што Чамак ќе го облече црвениот дрес од следната сезона баш таков играч ни треба :arsenal:
Наредна сезона треба се донесе централен дефанзивец :salut:

toa e toa momci zal mi e za vas najiskreno sakav finale so vaas ama toa e nemate sreka:smir:

Помина и оваа утакмица и браво за борбата на момците. Пеп се опамети од минатата утакмица.....

Иако судиите направија грешки (мали големи не е битно) сепак не би ја префрлил вината на нив. Барса имаше 4-5 шански и ги претвори во гол каде минатата утакмица имаше трипати повеќе шанси а не ги реализира.

И да Силвестре надвор нека лета, Истмунд подобро ќе изиграше:toe:. Инаку само браво ќе кажам за Клиши, освен глупиот шут што го имаше одигра најдобар натпревар откако се врати и мислам дека многу подобро игра офанзивно отколку дефанзивно. И Едуардо е печен ако не смени нешто до крајот на сезонава. Жал ми е за тој играч но повредата си го направи своето ни 50% нема од тоа што беше. Вермален (поради Силвестре) играше од десната страна на централната бековска позиција и то ана меси му да де доста слобода.

Поздрав до сите ганери и се надевам ќе стегнеме заби за во ПЛ.

тоа е момци, дечкото е нетачен, не се може против таков ванземаљац :toe:

Наредна сезона треба се донесе централен дефанзивец :salut:
Да да дефинитивно ...
Прв на кој ми текнува е Мика Ричардс одсекогаш сум сакал да го видам во Арсенал,меѓутоа незнам колку е тоа реално да се случи :toe:

Да да дефинитивно ...
Прв на кој ми текнува е Мика Ричардс одсекогаш сум сакал да го видам во Арсенал,меѓутоа незнам колку е тоа реално да се случи :toe:
Пореално е да се земе Компани , мислам дека би биле добар тандем со вермален

Пореално е да се земе Компани , мислам дека би биле добар тандем со вермален
Било кој од овие двајца да потпише би било добро ,незнам досега не сум слушнал некоја информација од Венгер дека пројавил интерес за некој дефанзивец ,а ќе ни треба затоа што иднината на Галас не се знае ,Кемпбел е стар ,Силвестре е канта ...
Истотака и голман ќе ни треба ,Алмуниа е киксер голем ...доколку потпишеме со Соренсен ќе биде Топ ! :)

Било кој од овие двајца да потпише би било добро ,незнам досега не сум слушнал некоја информација од Венгер дека пројавил интерес за некој дефанзивец ,а ќе ни треба затоа што иднината на Галас не се знае ,Кемпбел е стар ,Силвестре е канта ...
Истотака и голман ќе ни треба ,Алмуниа е киксер голем ...доколку потпишеме со Соренсен ќе биде Топ ! :)

Има шпекулации као пројавил интерес за репрезентативецот на младата репрезентација на Германија Боатенг и за Нојер, али колку е вистина ќе видиме..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom