Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тежок , многу тежок меч беше овој денеска ... но покажа Бени дека има тврда глава и дека имаме нов човек за решавање на меч во последна минута.
Дуду имаше 2 3 добри акции добри дриблинзи посебно кога со глава си ја смири меѓу 2ца во шеснаесетник и со клизач ја шутна но пројде до стативата.

честито победа да ни се множат ... и титула да си освоиме ако може некој голот да го постире

Среќно, многу среќно до победата но сепак заслужено .. се бореа да стигнат до тој 1 гол и успеаа макар и во последната минута од продолжението :)

Среќно, многу среќно до победата но сепак заслужено .. се бореа да стигнат до тој 1 гол и успеаа макар и во последната минута од продолжението :)
Богами по сиот напор на Волкот ... требаше да пукнат ако не дадеа гол.... Сања и Волчко се отепаа Сол дури и напред бркаше играчи а неколку играчи промашуваа повторно:toe:

Inace Zlatko nema da igra protiv ARSENAL ! Zlatko,Iniesta,Puyol,Pique top top ! osekav deka nekoj denes ke se povredi kaj kataloncite ! Bendtner igra top 9 od 10 ima coekot.

Inace Zlatko nema da igra protiv ARSENAL ! Zlatko,Iniesta,Puyol,Pique top top ! osekav deka nekoj denes ke se povredi kaj kataloncite ! Bendtner igra top 9 od 10 ima coekot.

Дли така ми се чине мене дека овоа е првиот твои позитивен коментар на форумов можеби има подобрување во твоето размислување :smir:

Ники оваа сезона е човекот на одлука неколку натпревари ги решава тој и тоа во самиот крај на натпреварот бравос за него и за сите останати во тимот.Каква ли само беше радоста каи Венгер и каи играчите од клупата по постигнатиот гол (и кај мене :vozbud:).Инаку денеска немавме среќа инаку можевме да ги напниме до гуша волците(но добро е и вака не се жалам мада искинав дома живци но вредеше).До крајот на сезоната ни остануваат уште 9 натпревари од кои 3 дома,5 нагостински терен и 1 на неутрален терен(на бернабе)се надевам дека сите ќе ги добиеме :vozbud:.

Нема уште ништо на официјалната, така да не се надевај многу. Можно е да е некој трик на Пеп.:)

Добро, што овој ни квачи по фан клубот? :angry1:

А мислам дека може и без Јаја Туре да бидат..

Добро, што овој ни квачи по фан клубот? :angry1:

Ај да не бидеме толку негостопримиви како другите ;) Дур не почне да пцуе по Арсенал( и се поврзано со него) ќе си водиме дискусија ;)

Дел од статија на АрсеналМанија

Champions or not, this is a team, and a Club, and a manager, to be proud of, no matter what was said about them before; and I say that with no shame whatsoever, and no matter what will happen between now and the end of this truly incredible season.
UP THE ARSENAL!
:back:

Денес за влакно се искубавме, како што рече некој погоре толку не се радував на голот на фабре против барса, од радост го скршив далечинскиот :)

Дли така ми се чине мене дека овоа е првиот твои позитивен коментар на форумов можеби има подобрување во твоето размислување :smir:

Ники оваа сезона е човекот на одлука неколку натпревари ги решава тој и тоа во самиот крај на натпреварот бравос за него и за сите останати во тимот.Каква ли само беше радоста каи Венгер и каи играчите од клупата по постигнатиот гол (и кај мене :vozbud:).Инаку денеска немавме среќа инаку можевме да ги напниме до гуша волците(но добро е и вака не се жалам мада искинав дома живци но вредеше).До крајот на сезоната ни остануваат уште 9 натпревари од кои 3 дома,5 нагостински терен и 1 на неутрален терен(на бернабе)се надевам дека сите ќе ги добиеме :vozbud:.
Veligden i se e mozno :smir:

Нема уште ништо на официјалната, така да не се надевај многу. Можно е да е некој трик на Пеп.:)

Ти само надевај се, можеби е трик. Ајде кажи ми што корист ќе извади од тоа.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom