Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е можно еден ист играч да промаши толку шанси.... 7 ... за сега 7!
А еве гооо ВОЛЧКОООО!!!:pipi::pipi:

Нека го извади Росицки , а Бендтнер остана ... епа еве како враќа...пак уште една 8ма оогромна шанса промашена :toe:

Кој го плаќа оној Бентнер бе!?!?!?!?! :bravo: дрво,трупче за цепење,цепеница...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Бентнер!!!

Да ме земеше мене Венгер, сега ќе беше 5-1. КОЊ ДАНСКИ! Ми се одмили и фудбал и кобасицине дур го глеав волоФ!

хехе малку му треба на козачево :)
Браво Аршавин, честита победава !

Можеше минимум 5 да им шибнеме, али тоа е. Како и да е 3 бода си се 3 бода.

За фудбалерите нема да коментирам затоа што јасно е се.

Меч полн со секакви емоциии , од среќни , до МНОГУУУ нервозни ( Повредата и сите акции на Бентнер ) , и на крај смешни дури после 6та шанса на Бендтнер едноставно смешно ми стана само пробува да напраи нешо и на крај пак ќе ја отера на трибини :pos2:
Ајде честито победа , на крај и со 2 разлика што е добро им се залепивме на Челзи ... сега очекувам кикс бар на еден тим од Челзи и Јунајтед ... бар нерешено нечие за да се ослободиме малку и ние од притисокот :helou:

Бентнер ѕверу.Лош ден бе.
И Аршавин на петиот пат дури погоди.Тој ја немаше таа среќа од 7/8 шанси да погоди.:pos2: Го урочив јас.:toe:
Иако сакав победа со поголема гол разлика,ок е и вака.
Нека ни е честито победата.

ПС:Тео,како крила да имаше денес/дај боже вака да игра до крајот.И Насри одличен/супер играше во улогата на Цеск.
и да се надеваме дека не е сериозна повредата на Цеск.:toe:

Walcott Is Back :vozbud::vozbud: J. Emmanuel-Thomas два гола за донкастер

Одлична игра на Арсенал денеска. Чиста 10 за Валкот, Фабрегас и Ебуе. 9 за Дијаби и Насри. 7 за Клиши, Вермален и Росицки. Нешто неверојатно е како шпиц покрај толку шанси не успеа да погоди. Со тек на време почнав да се смеам кога утнуваше. Али ипак повторно би го ставил Бентнер наместо Едуардо. Тој па ни во шанса не влага. За тие минути изиграни, Аршавин требаше 2 гола да даде. Добро е што даде барем еден од тие шанси.

хехе малку му треба на козачево :)
Браво Аршавин, честита победава !

Ама малку...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom