Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хахаха па изгледа и тоа не те бивало зашто САМО си тренирал 6 години :)

ne sum imal uslovi.. ovde na fudbalerite ne im davaat plati.. da sum bil negde u stranstvo sega nemase da dremam po forumov, ce vozev porse i ce ebev picki prva klasa.. ama takva mi bila srecata :wink:

sto ce ti objasnuam tebe sto topka ne si sutnal :tapp:

ne sum imal uslovi.. ovde na fudbalerite ne im davaat plati.. da sum bil negde u stranstvo sega nemase da dremam po forumov, ce vozev porse i ce ebev picki prva klasa.. ama takva mi bila srecata :wink:

Абе, а колку години имаш сега? 14?

Nemam 14 i ne biitno kolku imam muabetot bese za arsenal pa sea da se spasis ja prefrlas kockata na druga tema..

Што да се спасам бе друже. Ти кажав ВРСКА НЕМАШ, а и размислувањето ти е за 5-годишен по болдираното. Што понатака жити се..

Fabregas sto znae ni golovi da dava ni e brz, ni topki odzema.
Ama jak e radi imeto FABREGAS i nisto bil mlad igral vaka-taka ama e mekus.

Ama toj e najstar u timot pa zatoa e najdobar, drugite sve deca 19-20 godini.

Абе врска нема типот, ја незнам шо го чуваме уште.
Потполно си во право братче. Појма нема Фабрегас. Цело време тоа му го објаснувам, никако да сФатат. Позз :smir:

ako go propadnete fabregas, idete vo vtora liga dogodina!

Ако Фабрегас е слаб тогаш немора да се плашиме дека кога ќе отиде дека ќе одиме втора лига.

Види малку и замислисе што пишуваш. Како само не се срамиш да тресеш глупости. И ако мислиш дека тоа го правиш од забава само колку да се зезаш се гледа дека животот ти е безнадежен бидејќи си го полниш егото тука затоа што во вистински живот неможеш.

Abe on ustvari trebal da potpise za arsenal ali u posleden moment dosol fabregas i ovoj sea go zeznale mu rekle idi vratise ne mu dale dogovor:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

не го слушате ова дете е голем торко глупак и слично пред недела време на реал фан клубот имаше напишано како стое реал оваа година дали играат уште заедно зидан и фиго :pos2::pos2::pos2::pos2: , изгледа кога не успеал во својата кариера отидол да живее во планина одделен од светот и реалноста :pos2::pos2::pos2:

не го слушате ова дете е голем торко глупак и слично пред недела време на реал фан клубот имаше напишано како стое реал оваа година дали играат уште заедно зидан и фиго :pos2::pos2::pos2::pos2: , изгледа кога не успеал во својата кариера отидол да живее во планина одделен од светот и реалноста :pos2::pos2::pos2:

Ма знае он точно кој игра во реал туку се прави премногу паметен дека се знае и изиграва наивен демек ќе ги заебавам. Не успеал во животот со својата кариера па сега ќе лечи комплекси тука на форум затоа што тука е најлесно, можеш да пишуваш што сакаш бидејќи во вистинскиот живот неможе да ги каже или направи истите тие работи.

Фала ! Еден ден мене да не ми се фрлате ! хахах ! Глеате кој е тука да нервира ! Може сум негативец,али навивам за АРСЕНАЛ и ке навивам ! Незнам како да ви докажам дека навивам за нив ! Прво цела година пишувам тука,второ не кажувам невистини,не зборам глупости како овој Екстрим ! Овој екстрим ке пише усште 4 пати и нема да се појави веке ! Ке бара друг тим да замара ! Така да кој сака нека верува кој не не ме занима век ! Ја си знам битно а знае и Зоки !

Аршавин и СОнг нема да играат со Порто
Суну потпиша за Дерби Каунти
Ешли Кол скинал скочен зглоб,па ке пропушти многу а Анчелоти му дае на Тери одмор.
Вулвс го изненадија два пати тотенхем оваа сезона,па со надеж дека и челзи !

Аршавин не го видел голот на диаби,па на нет му стаиле линк од голот и пишува Watch goal-Mr Arshavin

Фала ! Еден ден мене да не ми се фрлате ! хахах ! Глеате кој е тука да нервира ! Може сум негативец,али навивам за АРСЕНАЛ и ке навивам ! Незнам како да ви докажам дека навивам за нив ! Прво цела година пишувам тука,второ не кажувам невистини,не зборам глупости како овој Екстрим ! Овој екстрим ке пише усште 4 пати и нема да се појави веке ! Ке бара друг тим да замара ! Така да кој сака нека верува кој не не ме занима век ! Ја си знам битно а знае и Зоки !

Ешли Кол скинал скочен зглоб,па ке пропушти многу а Анчелоти му дае на Тери одмор.

Аршавин не го видел голот на диаби,па на нет му стаиле линк од голот и пишува Watch goal-Mr Arshavin

е вака коментирај(има некои што неразбираат англиски и пренеси информација)а не од нервозата твоја ушево ке си го гризнев каде што те читам...

Можеби си во право за некои работи но начинот на кој го пишуваш тоа е негативен и знае да нервира па затоа има такви реакции кон тебе. А тоа дали си навивач на арсенал или не тоа си е твое, јас од тоа нема да добијам ниту пак изгубам нешто кратко кажано твој проблем.:smir:

Барем ги намалил извичниците после секој збор.Прво беа 3 сеа само 1.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom