- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Џуру е 5 пати подобар од Еванс... јас незнам како може да зборите лошо за Џуру кој сега е можеби повреден ( нажалост мн долг период ) али е еден многу солиден играч кој игра одбранбено (Цент.Дефенд.) и на позицијата на Сонг ( Диф. Мидф.) :smir:
Не бе ајде Еванс бил подобар, затоа Ферги зима други централни зашто е задоволен од прогресот на Еванс. Штета Џуру што е повреден сезонава, ќе правевме друг моабет.
Шо прајме со Арешавин? Јас сум од страна, гледам, се думам дали е навистина топџија или сакат да ве нервиратЌе го почитувам вашиот став. Слушам...
Што да прајме. Ништо не прајме. Он нека пишува ние ќе го игнорираме и така. Јас и така реков веќе дека не дискутирам со него, не се разбира за да дискутираме. Ама треба да знаеш, он бил најголем ебач на форумов

П.С. Фан на Челзи е

Хахаха Љупче звер си !!! Оффф леле што ке праиме со вакви измислици !!! Не сум навредил никој од Форумџиите !!! А за АРСЕНАЛ не навредувам само јас навредувате скоро сите вие !!!! Така да мое право е што ке пишувам се додека не навредувам форумџии !!! Криво ти е што ја кажувам вистината што на жалост е Негативна !!! Зоки може да ви каже дека сум за АРСЕНАЛ ... Тој знае дека сум негативец !!! Засто и у секоја победа се бара негативното да се измени или да се најде грешката !!! Ако на секоја победа се лета во облаци ништо не се праи !!!
Епа не си фан!