Зашто не би поддржувал ако иаме исто мислење на некои нешта.
И јас, и пак ќе кажам, јас бев тој шо го кењав Диаби, кажав и на претходните страни, зашто беше тешко дрво и немаше 2 добри партии сврзано со еден збор неконстантност. Сега ги игра 4/5 утакмици по ред добри како по офанзивен играч, сега кога Сонг оди за Африка, Насри е немогуче да игра ДМ, исто и Денилсон, од сите овие горе наведени он е нај физички спремен па така го гледам као једини што може да застане на ДМ позиција ... уште него фалеше да го повредат. Така да сега е моментот кога треба да си изгради место у тимот.
Доста од вас тука се праат паметни, па така ако смениш мислење за некој играч кој сите знаеме дека не играше добро, наеднаш сврза неколку добри утакмици и човек да не смее да го пофали. Готово, си сменил мислење. Ти си ваков ти си онаков.
Не ги плукам Едуардо и Бентнер, им ги кажав добрите и лошите карактеристики - така да тие неможат да го заменат Рвп. Според мене Саха е докажан напаѓач, знае да загради, знае да даде гол и со нога и со глава, знае да издрибла... А ти можеш слободно да се надаш дека Симпсон е правиот човек за таму.
Што се тиче мене, можеш слободно и да си го избришеш профилот.