Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако ме сметаш мене за еден од тие НИВ, пастирај ми нешто што сум пишал лошо за некој играч наш се тргам од форумов :)
Абе не реков јас за тебе...кажувам општо
И добро е тоа што не си постирал ништо лошо

Епа лошо ти е памтењето.Сигурно нема да памтам некои информации за играч шо не игра за Арсенал,ама иди на неговата страна,па ке видиш што пишува.
Зашо нели википедија не е валиден извор,не се секирај,има на многу други места каде можат да се видат статистики.:back:
Нз оти веруват во википедија ако памтите летото на Википедија илчо наумовски беше потпишан во Алмерија и Хунтелар во Штудгарт:tapp:

Епа лошо ти е памтењето.Сигурно нема да памтам некои информации за играч шо не игра за Арсенал,ама иди на неговата страна,па ке видиш што пишува.
Зашо нели википедија не е валиден извор,не се секирај,има на многу други места каде можат да се видат статистики.:back:

Сигурно дека памтам повеќе за Арсенал, али ти ако гледаш утакмици само од Арсенал тогаш не ми зборувај повеќе за фудбал ;)

Сигурно дека памтам повеќе за Арсенал, али ти ако гледаш утакмици само од Арсенал тогаш не ми зборувај повеќе за фудбал ;)
Епа од тоа што памтиш за секого,ги побркуваш работите

До зоки де не подржувај фанови на Манчестер , оти ти си тиа кој до месец дена го плукаше диаби , кој викаше дека ќе лета во јануари, па сега викаш дека е еден од главните играчи , секогаш ми одеше контра кога и да напишев нешто дека диаби е подобро кога го имаме во екипата оти знае да изигра колку добро во нападот толку добро и во одбраната , сега ги плукаш и Едуардо и Бендтнер дека еден глуп Саха бил подобар од нив , не си ми јасен нешто ми кажува дека ќе викаш за некое време , абе овој Дуду главна алка , или пак нешто добро за Бендтнер кој изигра супер оваа сезона но повредата му ја прекина добрата форма , но ќе видими после јануари , Саха 31 год да дојде во арсенал :tapp: Ако го земи венгер ќе ме нема на форум 1 месец мене :wink:

Зашто не би поддржувал ако иаме исто мислење на некои нешта.
И јас, и пак ќе кажам, јас бев тој шо го кењав Диаби, кажав и на претходните страни, зашто беше тешко дрво и немаше 2 добри партии сврзано со еден збор неконстантност. Сега ги игра 4/5 утакмици по ред добри како по офанзивен играч, сега кога Сонг оди за Африка, Насри е немогуче да игра ДМ, исто и Денилсон, од сите овие горе наведени он е нај физички спремен па така го гледам као једини што може да застане на ДМ позиција ... уште него фалеше да го повредат. Така да сега е моментот кога треба да си изгради место у тимот. :)

Доста од вас тука се праат паметни, па така ако смениш мислење за некој играч кој сите знаеме дека не играше добро, наеднаш сврза неколку добри утакмици и човек да не смее да го пофали. Готово, си сменил мислење. Ти си ваков ти си онаков.

Не ги плукам Едуардо и Бентнер, им ги кажав добрите и лошите карактеристики - така да тие неможат да го заменат Рвп. Според мене Саха е докажан напаѓач, знае да загради, знае да даде гол и со нога и со глава, знае да издрибла... А ти можеш слободно да се надаш дека Симпсон е правиот човек за таму.

Што се тиче мене, можеш слободно и да си го избришеш профилот.

Нз оти веруват во википедија ако памтите летото на Википедија илчо наумовски беше потпишан во Алмерија и Хунтелар во Штудгарт:tapp:

А јас колку се радував дека Наумовски потпишал во Алемирија леле :vozbud:
Не се секирај не верувам јас во Википедија, само ме интересираше зашто го памтам за играчиште Саха( а и навивачи на Манчестер) кога сите викате дека бил дрво.

Зашто не би поддржувал ако иаме исто мислење на некои нешта.
И јас, и пак ќе кажам, јас бев тој шо го кењав Диаби, кажав и на претходните страни, зашто беше тешко дрво и немаше 2 добри партии сврзано со еден збор неконстантност. Сега ги игра 4/5 утакмици по ред добри како по офанзивен играч, сега кога Сонг оди за Африка, Насри е немогуче да игра ДМ, исто и Денилсон, од сите овие горе наведени он е нај физички спремен па така го гледам као једини што може да застане на ДМ позиција ... уште него фалеше да го повредат. Така да сега е моментот кога треба да си изгради место у тимот. :)

Доста од вас тука се праат паметни, па така ако смениш мислење за некој играч кој сите знаеме дека не играше добро, наеднаш сврза неколку добри утакмици и човек да не смее да го пофали. Готово, си сменил мислење. Ти си ваков ти си онаков.

Не ги плукам Едуардо и Бентнер, им ги кажав добрите и лошите карактеристики - така да тие неможат да го заменат Рвп. Според мене Саха е докажан напаѓач, знае да загради, знае да даде гол и со нога и со глава, знае да издрибла... А ти можеш слободно да се надаш дека Симпсон е правиот човек за таму.

Што се тиче мене, можеш слободно и да си го избришеш профилот.
Jaс ќе го избришам ако дојде саха во Арсенал . но дали ти ако не дојде :pos2:

Јас предложувам да се избришат сите овие постови
И да си праиме муабет за сл натпревар

Епа од тоа што памтиш за секого,ги побркуваш работите

Океј, од сега само Арсенал ќе ги пратам и ќе го барам Хунтелар да дојде во Арсенал затоа што беше играчиште на менаџер :)

Океј, од сега само Арсенал ќе ги пратам и ќе го барам Хунтелар да дојде во Арсенал затоа што беше играчиште на менаџер :)
Абе јас не ти велам да не пратиш,само не се замарај мн за небитни ствари како што е Саха итн

Не вреде еден Саха да биде споменуван на Форумот , ако се купува некој тоа е Gignac тоа е тоа што ни треба :smir:

Не вреде еден Саха да биде споменуван на Форумот , ако се купува некој тоа е Gignac тоа е тоа што ни треба :smir:

Ахахаха го најде правилниот ;) Тој нема да му фати место ни на Вела бе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom