Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На неколкуте меча на кои што секако не беше повреден :tapp: оваа сезона Дени постигна невидено атрактивни погодоци и имаше одлични игри!
Со што еве ми шанса да ги негирам сите оние кои шо јадеа тоа што не треба до лани за него и Сонг ! :pipi:

На неколкуте меча на кои што секако не беше повреден :tapp: оваа сезона Дени постигна невидено атрактивни погодоци и имаше одлични игри!
Со што еве ми шанса да ги негирам сите оние кои шо јадеа тоа што не треба до лани за него и Сонг ! :pipi:
Што ќе негираш бе куре, јадевме гомна, се изнајадовме... ко беа тешки дрва... а добиваа шанса повеќе од колку што треба.

Башка досега утакмицава Денилсон ја игра тиња, али ај... да не ти кршам филм.

Неможе некој ко тебе да ми скрши филм :smir:
Иначе овој судијава цвикери? - Среќа Алмунија е тука :pipi:
Пејбек тајм- Дуду

А извини, ти моеш да ме негираш : D

Мизерија ова со пеналов, немаше никаков контакт. Браво за Дуду.

Одлична игра на повеќето од тимот , но според мене денеска бр1 беше диаби браво за него

ми напраи мерак денес срединава денилсон додека не дадовме гол цело време беше на противничката половина вршеше притисок,отвараше простор,а коа дадовме гол се повлече и цело време праеше ситни фаули и прекинуваше акции
диаби мислам дека беше и повеке од приметно дека внесе цврстина во средината,може да повлече топка(со потег повеке ама да не беше тој потег немаше да биде ни слободниот на дени:toe:) да потепа малце а и се покажа и дека има осет за подавање,а и за шут(и првиот ке беше гол ама црњата со рака ја мавна)
сонг ѕвер ѕвер ѕвер ништо повеке :smir:

Одлична игра од Диаби во второто полувреме. Кога би играл така секогаш...И педеров кај го виде пеналот за нив, а не успеа да види чиста рака од Хул.

Одлична игра од Диаби во второто полувреме. Кога би играл така секогаш...И педеров кај го виде пеналот за нив, а не успеа да види чиста рака од Хул.
Пеналот уствари со раката го имаше фатено Силвестре и кога овој почна да трча го повлече и падна ... немаше НИКАКОВ пенал:toe:

Пеналот уствари со раката го имаше фатено Силвестре и кога овој почна да трча го повлече и падна ... немаше НИКАКОВ пенал:toe:

Друже не ме разбра изгледа :) Зборам за кога Диаби шутна во шеснаесетникот и незнам кој беше од Хул ја запре со двете раце. Тоа беше уште пред нив да им досудат пенал. А како што гледаш напишав дека не требаше да досудат пенал против нас.

Друже не ме разбра изгледа :) Зборам за кога Диаби шутна во шеснаесетникот и незнам кој беше од Хул ја запре со двете раце. Тоа беше уште пред нив да им досудат пенал. А како што гледаш напишав дека не требаше да досудат пенал против нас.

Точно..потполнно се сложувам и за двете ситуации

Ѓубрето Хјуз кој му се спротиставуваше на Венгер е Избркан од сити верувам сега Венгер прв ќе му честита :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom