Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве го и официјалниот состав

Arsenal team in full: Almunia, Sagna, Gallas, Vermaelen, Traore, Fabregas, Denilson, Song, Walcott, Nasri, Arshavin
Substitutes: Fabianski, Silvestre, Diaby, Ramsey, Wilshere, Eduardo, Vela

Со среќа топџии одиме на победа

Ај не се глупирајте остајте го ЗокиАрсенал после натпреварот ќе вика одлична игра не очекував победа :pos: очекувам да ги згазете на Ливерпул :wink:

Еј одбранава ни е УЖАС ... само Арманд глеам игра ... Вермален за сеа нишо не покрива сите го претрчаа ... па и сам Торес искочи ... не смее така :toe:

очекувам победа денес, во вистинско време да ја добиете... Спарси се усраа вчера, тоа е шанса да се доближите до 4-то место...

ај со среќа на Енфилд :helou:
очекувам бар Цеск да му збрца еден на неговиот сонадордник :tv:

Добро спамеру, одлучисе за кого си ! :tapp:

Мануел, месечару глуп, оди ватерполо играј

што немавме игра немавме ама барем да не примевме ваков ТУП гол.ке ги средеше на полувреме професорот ама вака не гледам ја надеж веке :uvo:

одма почнаа да ме негираат :vozbud:

што немавме игра немавме ама барем да не примевме ваков ТУП гол.ке ги средеше на полувреме професорот ама вака не гледам ја надеж веке :uvo:
Дали сега прогледа ?
Они нам глуп гол , за тоа сега автогол :vozbud:
ГОООООООООООООООЛ!!!!
АРШАВИНННН!!!!!

уште од сега да кажам дека ако победиме може слободно да мавате ремет на моја сметка после утакмица :pipi:

нажалост Волкот денеска лоша игра прикажа ... без борбеност ... затоа се надевам на успешен Кам-Бек на Диаби :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom