Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секоја чест за човекот ги растура Ливерпул. Повеќе голови има дадено за 2 сезони против Ливерпул од некои играчи кои играат повеќе:vozbud::haha:

Леле каков потег на Сонг... (ми се чини тој беше). :drk: Ама џабе, Колина, ова Реина ви ја собра топката подоцна :pos2:

Леле каков потег на Сонг... (ми се чини тој беше). :drk: Ама џабе, Колина, ова Реина ви ја собра топката подоцна :pos2:

Токму тој ! :)
Прерасна во одличен деструктивец со огромна техника

Абе ајде ... и последниот лев бек ни се повреди :tapp:
Само да не биде некоја повреда... да може да игра следен меч :toe:
Еве го иАрша отиде.... неаме сеа ни полушпиц само Вела е спасот? ајмо

Абе ајде ... и последниот лев бек ни се повреди :tapp:
Само да не биде некоја повреда... да може да игра следен меч :toe:
тоа е тоа а коментаторов ко да е за Ливерпул има време има време шо му е незнам

Епа нека ни е честита победата , само да не се опасни повредиве на Арша и Траоре ... :smir:
Повторно се враќаме во борба за титулата!!!:pipi:

In Arshavin we trust?:vozbud:

Фала богу победивме,сега не се замарам шо ке извадам утре на писмената математика.:pos2:

Се враќаме у шема,а?=)

Ауффф....Како а...и се враќаме во трката за титулата...ако го победиме болтон ке бидеме само 3 бода зад челзи...Одлично враќање од кризата посебно за аршавин,е сега ке го глењдаме стариот арсенал

Back in the GAME :vozbud:

Честито победа МАГИЧНА игра во второ полувреме за пресврт то мајстори.

честитки за топџиите... без конкретен напад го добија мечот... Сонг најзаслужен според мене, не им даде да мрднат.

И да,ги повлекувам зборовите за Веб,во глобала добро го судеше натпреварот.:smir:

Честита победа..Прекрасен гол на Аршавин ги растури дечково Ливерпул имаат кошмари од него само он му дава голови.:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom