Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ги Гејчестер изгубиа а на нас дркаа кога губевме.:pos2::pos2:

Еве ги Гејчестер изгубиа а на нас дркаа кога губевме.:pos2::pos2:

Да ти кажам кога на Ливерпул не му оди т.е губе,ни ме интересира другите шро прават ниту па преглед ми се гледа.Искрено годинава сме тиња и немаме образ да им се смееме.Барем сега за сега.Утре ако тепаме е тогаш главни ќе бидиме...
Челзи киксна,Јунајтед киксна,победа над Арсенал автоматски кикс и на Арсенал и тоа треба да се искористи...
Утре по подолго време со најсилен состав.Се надевам Аквилани ќе игра и дека Рафаел нема да прави пак егзибиции па да го тури Торес на клупа

Е веќе и денес ако не почнат Аквилани и Торес, не знам кога :(

Denes ke ispalat nashite Momci, imam nekoe custvo deka ke gazat:wink:

Е веќе и денес ако не почнат Аквилани и Торес, не знам кога :(
За Аквилани мислам дека сигурно ке игра, но за Торес мислам дека нема да биде во составот барем ја како шо разбрав!

очекувам победа денес, во вистинско време да ја добиете... Спарси се усраа вчера, тоа е шанса да се доближите до 4-то место...

Мислам дека ќе тепате 2-0...Торес ќе даде 2 гола мислам :tv:

Eve koj ke igraat:
Reina,Aurelio,Agger,Carragher,Johnson,Benayoun,Lucas,Mascherano,Kuyt,Gerrard,Torres
Zamena:
Cavalieri,Aquilani,Insua,Ngog,Degen,Skrtel,Dossena
Steta so Aquilani nema da bide starter:nesum: no dobro e so ke igraat Torres i Johnson.
I da se nadevame za pobeda

Задоволен сум од играта...Чаби на трибина а?Убаво мислеше режисерот.Прво Чаби па Аквилани во кадар.5 тото коло на Бенитез кога требаше да се врати Алберто одамна помина

Додека лани се враќавме од 2-0 на 2-3 повеќе пати оваа година неможеме ни 1-0 да задржиме... Прово полувреме беше целосно наше од сите аспекти... Таман ќе го пофалев Johnson за првото полувреме и ете ти автогол во второто :tapp:, после падна самодовербата и моралот (кои и така ги немавме од почетокот на оваа сезона) на играчите а со тоа и грешката на Johnson за вториот гол... Како и да е бидна шо бидна, Рафа не си оди (иако некој мислеше дека ќе си оди), одиме понатаму имаме 3 полесни натпревари (барем мислам дека се полесни) и очекувам да се победи на нив ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom