Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Еве ги Гејчестер изгубиа а на нас дркаа кога губевме.:pos2::pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Еве ги Гејчестер изгубиа а на нас дркаа кога губевме.:pos2::pos2:
Да ти кажам кога на Ливерпул не му оди т.е губе,ни ме интересира другите шро прават ниту па преглед ми се гледа.Искрено годинава сме тиња и немаме образ да им се смееме.Барем сега за сега.Утре ако тепаме е тогаш главни ќе бидиме...
Челзи киксна,Јунајтед киксна,победа над Арсенал автоматски кикс и на Арсенал и тоа треба да се искористи...
Утре по подолго време со најсилен состав.Се надевам Аквилани ќе игра и дека Рафаел нема да прави пак егзибиции па да го тури Торес на клупа

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Е веќе и денес ако не почнат Аквилани и Торес, не знам кога :(

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Е веќе и денес ако не почнат Аквилани и Торес, не знам кога :(
За Аквилани мислам дека сигурно ке игра, но за Торес мислам дека нема да биде во составот барем ја како шо разбрав!

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
очекувам победа денес, во вистинско време да ја добиете... Спарси се усраа вчера, тоа е шанса да се доближите до 4-то место...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Мислам дека ќе тепате 2-0...Торес ќе даде 2 гола мислам :tv:

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Eve koj ke igraat:
Reina,Aurelio,Agger,Carragher,Johnson,Benayoun,Lucas,Mascherano,Kuyt,Gerrard,Torres
Zamena:
Cavalieri,Aquilani,Insua,Ngog,Degen,Skrtel,Dossena
Steta so Aquilani nema da bide starter:nesum: no dobro e so ke igraat Torres i Johnson.
I da se nadevame za pobeda

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Задоволен сум од играта...Чаби на трибина а?Убаво мислеше режисерот.Прво Чаби па Аквилани во кадар.5 тото коло на Бенитез кога требаше да се врати Алберто одамна помина

L

LFC 4 LIFE

Гостин
Додека лани се враќавме од 2-0 на 2-3 повеќе пати оваа година неможеме ни 1-0 да задржиме... Прово полувреме беше целосно наше од сите аспекти... Таман ќе го пофалев Johnson за првото полувреме и ете ти автогол во второто :tapp:, после падна самодовербата и моралот (кои и така ги немавме од почетокот на оваа сезона) на играчите а со тоа и грешката на Johnson за вториот гол... Како и да е бидна шо бидна, Рафа не си оди (иако некој мислеше дека ќе си оди), одиме понатаму имаме 3 полесни натпревари (барем мислам дека се полесни) и очекувам да се победи на нив ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom