Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
на работа сум не го гледам натпреварот али на xscore.com читам
автоголна алмуња
ке каже ли некој шо се десило?:toe:

автоголна алмуња

еее мило мој дине за срамота .. лол првиот центаршут овој мика ја закачи со глава погоди во стративата а овој ја закова ... лол

ајде сега второто да ги испокршеме , ама судијава мн ги остава да тепаат да го наебам ...

автоголна алмуња
Mу шутираа со глава,тој се фрли,се одби топката од стативата,удри у Алмунија и влезе у гол..

ајде сега второто да ги испокршеме , ама судијава мн ги остава да тепаат да го наебам ...
:nerv:

Разбирам дека е контактен спорт, ама не е кик бокс. Овја судијава не разбира дека ногете ќе им требаа и за други натпревари.

Па сеа второ полувреме очекуем одма една замена да се напрае. Малце поцврсто да се игра, да се создадат две-три добри шансе и гол да дадемо.

еее мило мој дине за срамота .. лол првиот центаршут овој мика ја закачи со глава погоди во стративата а овој ја закова ... лол

ехехеех брат ни на крај памет немало да ми текне кој си бил да не те видеех ахаха

ај ке тепате

Нема свежина!! Сите делуваат изморено донекаде. Затоа сум скептик дека можеме да ја свртиме, а не дека немаме квалитет.

Ајде Адебајор на растури :kesa:
Ама ова нема смисла...цело полувреме не се тргнаа од пред нивни гол... и 2-1 :tapp:

ЦЦЦ кој ѕвер продадовте Адебајор.Со кој памет Венгер ги продава најважните играчи.Сега нека ви ги бибери Адебајор.

Само едно ќе кажам, срамота е ваквото однесување на Адебајор по постигнувањето на голот против својот довчерашен тим.

Од секоаш ми бил сумнителен Адебајор, ама сега сум сигурен дека е геј.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom