Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јуни 2010
Мислења
9
Поени од реакции
1
Здраво другари јас сум нов член на форумот воедно голем фан на Арсенал

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Добредојде,се надевам дека ќе бидеш активен на форумот и дека заедно ќе прославуваме многу титули

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Добредојде,се надевам дека ќе бидеш активен на форумот и дека заедно ќе прославуваме многу титули
Да си ми жив и здрав! Од твоја тастатура во божји очи ! :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Можи ке звучам и ке бидам сFатен поинаку, но во не го сакам Анри назад во тимот, како играч.....Тој е се за нас, но сега не ни треба таков играч, кога имаме премногу слога и единство во тимот.....Доста ни не напагачи....Мислам дека Америка ке биде негова следна дестинација заедно со брат му Пирес....

А и да, тоа се знаеше дека ке си оди од Барса, и е нормално на негово место играат Виља и Мата, кој искрено моментално се едни од најдобрите играчи во светот, посебно овој првиов...Така да, со срека нека му е патот...

Покрај Виља, Меси, Иниеста, Чави, Ибрахимович, Педро....уууууу...Господе шо тим ке биди овој.....Страшно.....

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
добредојде :)

--- надополнето ---

абе го глеав овој косчиеншли (немозажам да му га запаметам името,забегано е ) и ми стои доста стабилен...цврст и оди исклучиво на топка така да не ќе е лошо Венгер да го земе :) а за Анри....легенда воа-ноа но не ни треба моментално во тимот , имаме доста напаѓачи :)
сепак е мој омилен играч и му посакувам се најдобро :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Би сакал Анри да дојде , барем на 1 сезона во Арсенал...тука да си ја заврши кариерата!
Колку толку , ќе внесе искуство меѓу нашите редови а и многу , ама премногу е значајна наеговата присутност за сите не само за играчите туку и за фановите!

Член од
29 јуни 2010
Мислења
9
Поени од реакции
1
Венгер го посакува Мертесакер и ќе понуди 10 милиони фунти.Тој сака да го доведе бидејќи ќе остане без резерви со заминувањето на Галас,Силвестре и Кембел

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom