RaZ-R
Артилерец
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 3.417
- Поени од реакции
- 2.554
Мое мислење е дека клубот ова лето ќе го напуштат Галас,Кембел,Силвестре,Ебуе,а ако дојде Џо Кол најверојатно и ДудуДобар состав и доста конкурентен. И како што викаш и клупата ќе е подобра, само уште еден дефанзивец не би било на одмет затоа што знаеме какви малери сме со повреди.
А со Едуардо што се случува ќе оди ќе останува?Или ќе биде искуството за во Карлиг и ФА куп
А да,да не ги заборавеме и Ремзи,Денилсон,Гибс и резервен голман Алмунија
Составче за мерак
Или ќе биде искуството за во Карлиг и ФА куп
реал намести со лион а? Види а на Перез програмата и говорот и кажи ми... Значи ти си едини шо предизвикуе полемика, дискусиа, нервоза, разочарување, меланхолија, одвратност спрема кајгана, депресиа.. на виа фан клуб. Не дека има и ногу пореални од тебе ама ти си најталент, морам да сум искрен. Е сега, баш ми се свиѓа тоа шо иде Косцилиенцу, извините за грешката у пишуењето, за разлика од твојот фавори Ричардс. Коа го спомна Вилшер, мојта слаба точка... Вилшер е најголемиот талент на англискиот фудбал, поголем од Газа (ако знаиш за кој стануе збор), неверојатен играч, од сезоната 2011/12 сигурно со стартно место у тимот! И за Цеск, мислам дека остануе уште една сезона!!!:smir: