Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
SilvestreNSFW.jpg

zver4e e

Јеби га, убаво ви беше последните 10 утакмици коа дававте битни голови у последни секунди, сеа тоа ви се деси на вас. Shit Happens!

Koj бре десет утакмици? САмо против Хал и Волвс

Сега ги гледав хајлајтите, на фабијански прстине од шпагети да не му се направени, кој дебил од голман па овој во тетекс нема да може прва постава да биде. Бидејќи не ја гледав неможам да коментирам за играчите но според постовите гледам дека Дијаби пак станал мрза. Откако се потшиша пак е оној стариот, таман реков му дошло памет но изгледа со шишање и му оди. Кога имаше коса баш добро му одеше.

П.С. кој датум почнува трасфер маркетот?

Сега ги гледав хајлајтите, на фабијански прстине од шпагети да не му се направени, кој дебил од голман па овој во тетекс нема да може прва постава да биде. Бидејќи не ја гледав неможам да коментирам за играчите но според постовите гледам дека Дијаби пак станал мрза. Откако се потшиша пак е оној стариот, таман реков му дошло памет но изгледа со шишање и му оди. Кога имаше коса баш добро му одеше.

П.С. кој датум почнува трасфер маркетот?

Незнам кој датум почнува трансфер маркетот, но Венгер изјави по завршувањето на сезоната ќе ги објави склучените договори....да да во множина, така да нема да ме изненади ако има и некој друг купено освен Чамак.

Колку и да купуваме играчи, нас не тепат повредите...
Што сакам да се повредат Фабиански и Алмуниа...

Колку и да купуваме играчи, нас не тепат повредите...
Што сакам да се повредат Фабиански и Алмуниа...

Додека беше маноне подобро се снајдовме отколку со алмунија и фабијански. Фабијанси не заслужува ни петти голман да биде а пак втор. Нека го пратат со резервите нека брани колку да се теше дека игра за арсенал.

Им ја пуштивме бе.=))
Следната сезона 6 си зимаме од нив.:pos2:

пс:Бентнер научил и да асистира,браво,браво...во секој натпревар се гледа напредок.

Brat Bendtner ne se vide be.Transfer pazarot pocinje u juli.Sramota inace.i plus i taka nemavme nekoi sansi.Ajde sea neka go donese Hart se poizgledno e.

Brat Bendtner ne se vide be.Transfer pazarot pocinje u juli.Sramota inace.i plus i taka nemavme nekoi sansi.Ajde sea neka go donese Hart se poizgledno e.
НЕ СЕ ВИДЕ?
СОЗДАДЕ 3 100 процентни шанси со неговите асистенции.
ШТО САКАШ ПОВЕЌЕ?

SAKAM DA DADE GOL NE DA ASISTIRA. IMA KOJ DA ASISTIRA . KOJ SE TIE 3 100% Sansi?

клиши заеба за 1 и 3 гол,фабиански пред киксов си велев овај ќе го биди ама на крај излезе киксер невиден,
чути шо не ве играв:salut:

Кажи нешто друго...Клиши, Алмуниа, Фабиански....= камикази...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom