Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Бендтнер и за Денилсон :vozbud::vozbud::vozbud:
Вакви тимови како хул не заслужуваат да играат во премиер лигата

Уффф мора да се признае имавме среќа..Почнаа мотивирано откога даде продолжение 6 минути. Аршавин да почне да тренира пред гол малку, а не редовно да кажува како треба нови играчи.

Едит..Вермален ѕвер.

Го заокружив 6/7 от пар на ливчето. :tv:

Честитки!

Да гледаме да не ја повториме оваа игра во наредните натпревари

Значи преку кур ми е од екипи што играат антифудбал. Понервозна утакмица до сега не сум гледал. Значи повече гледав како се изведува аут отколку фудбал.

Не критикуам никого иако многумина ме изнервираја.

фала богу 1-2 заслужена победа

Значи преку кур ми е од екипи што играат антифудбал. Понервозна утакмица до сега не сум гледал. Значи повече гледав како се изведува аут отколку фудбал.

Не критикуам никого иако многумина ме изнервираја.
Од нервоза го исклучив ТВ пред продолжението.Уште не ми е јасно како можеа такви шанси да утињаат :uvo:.
ај честито победа

Ај честито делба на прво место барем до утре!:smir:

Срцево ке ме фатеше за малце....Денилсон дефинитивно најслабија карика али за шутот се изваде...после него аршавин и бенднер изиграа најлоши натпревари во 2010

Ja ne gi kritikuvam Hull poso sekoj si ima svoj stil na igra a plus igras protiv arsenal i toa so crven i sto sakas sigurno ke igraat 5-5-0:vozbud:

Коментаторот спамуваше како Бендтнер е во "неверојатна форма".Ако сега е во неверојатна форма,не би сакал да го видам вон форма.
Ама има многу среќа т.е секогаш е на право место во право време :wink:

Честито победа.

Бентнееер :wink:
Реков готово, ја изгубивме титулата сега и нема враќање во игра. Шансата на Аршавин по додавањето на Волкот беше најчиста незнам како може да промаши таква прилика, не ми е јасно. Среќа што судијана не му досуде втор жолт на Кемпбел.

Коментаторот спамуваше како Бендтнер е во "неверојатна форма".Ако сега е во неверојатна форма,не би сакал да го видам вон форма.
Ама има многу среќа т.е секогаш е на право место во право време :wink:

Честито победа.
Од кај знаиш дека е среќа , па на еден напаѓач задачата му е секогаш да биде на право место во право време :smir:

Срцево ке ме фатеше за малце....Денилсон дефинитивно најслабија карика али за шутот се изваде...после него аршавин и бенднер изиграа најлоши натпревари во 2010

Се сложувам со тебе за играчиве. Кога излезе Насри јас очекував Денилсон да излезе но сепак се спаси со шутот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom