Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми се допаѓа како звучи ова ... но сепак и овој ќе блесне како и претх 2 засилувања од по 16 години за ... 2 3 год сега... ни е потребен шпиц макар и на позајмница:toe:
Најталентираниот фудбалер што може да се роди во Боливија е сега ти сам процени колку е добар. :P

Најталентираниот фудбалер што може да се роди во Боливија е сега ти сам процени колку е добар. :P
Јас не реков не е добар само што , не е за оваа сезона да блесне .. нема да има ни еден меч оваа сезона тој очигледно:toe:

Арсен Венгер:Фабрегас сто посто ке игра против Болтон а Клиши е исто avaiable и може да игра против Болтон но може и да не игра.За Денилсон ке се дознае во петок дали ке игра но има многу мали шанси да игра со Болтон а за наредната(после таа со Болтон)ке игра сто посто.

http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...he-lid-on-his-feud-with-Nicklas-Bendtner.html

Прочитајте го цело, интересно е. Делот:

Arsenal have a lot of fans who are not fans. Arsenal have fans from America and Jamaica. Today they are Arsenal fans, tomorrow they will be Liverpool fans and after tomorrow they will be Manchester United fans. 'If you boo your player every weekend, I am very sorry, you are not true fans.

За жал е тоа вистина, и пронаоѓам неколку такви "фанови" на форумов.

Погледнете што прави Велингтон... :vozbud:

130110_wellingtonskills.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom