Точно таков човек ни е потребен, но не реков затоа што и он минатата сезона се мачи со повреди и тоа ме плаши. Инаку за играта на типот респект, плус кога би се вратил ван Перси мислам дека одлично би комуницирале затоа што имаат заедно играно и се знаат!!!Не сте свесни нам како ни треба ван нистерлој...барем за оваа сезона
Повредите мислам дека нема да му бидат проблем пошто тој не е играч кој се повредува често, а кога ке се врати рвп ке бришат се пред нивТочно таков човек ни е потребен, но не реков затоа што и он минатата сезона се мачи со повреди и тоа ме плаши. Инаку за играта на типот респект, плус кога би се вратил ван Перси мислам дека одлично би комуницирале затоа што имаат заедно играно и се знаат!!!
Повредите мислам дека нема да му бидат проблем пошто тој не е играч кој се повредува често, а кога ке се врати рвп ке бришат се пред нив
Е што зборам ... кога дојде во реал само една потешка повреда и толку...во ман се повредуваше ли ?Wtf знаеш уствари што зборуваш??
Значи сакаш „државниот непријател број 1“ на секој Арсенал фан да дојде и да не спасува?Не сте свесни нам како ни треба ван нистерлој...барем за оваа сезона
Ох бре човек...не ти е лесно и тебе...Што ти е поважно...да ја спасиш сезоната или „гордоста“Значи сакаш „државниот непријател број 1“ на секој Арсенал фан да дојде и да не спасува?
Или многу лесно ги забораваш нештата или пак го следиш Арсенал само две-три години.
Ај да те потсетамОх бре човек...не ти е лесно и тебе...Што ти е поважно...да ја спасиш сезоната или „гордоста“
Е што зборам ... кога дојде во реал само една потешка повреда и толку...во ман се повредуваше ли ?
Тоа веќе е нешто другоАј да те потсетам
Сепак и Венгер самиот потврди дека НЕМА да дава никакви понуди за него.
Wenger said: "It would not be the best of starts, bearing in mind our past relationship! You have my number - you can text me all the names you find!"
Nema da dojdeСе надевам дека е само една обична шпекулација оти таков труп не може да ни помогне туку само да ни наштети
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=d0ec2a34-592b-498e-aac8-c4162bd5fc5d&ln=3&typeBack=%D0%9F%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%20%D0%92%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8
А негде видов и Адријано да не ќе бил слободен назима(или пак сакал да се врате во Европа) тоа би било вистинско решение за нападот силен добар во скок играта не се повредува често но и Жињак не е лоша опција,а Кардозо незнам како ќе се снајде во ПЛ инаку добар еNema da dojde
Gignac ni e najdobro reshenie da moze da go zemame,a tuka e i Cardozo od Benfica App: 65 Gls:44 .=))