Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стојков не е најдобар Македонец ниту Седлоски и тие другите...

Кога ке ти дојди 90,000 публика и ке ти аплаудира на секој гол против Рома, кога ке бидеш заменик капитен на еден од најдобрите тимови, кога даваш по 20 гола во сезона, а не играш напагач класичен, кога за 2 гола ке го надмине еден Саша Ќириќ во националниот дрес, кога еден Тоти ке ти подаде рака дека си го победил заслужено, кога половина Рим ке има песни за тебе и кога секој тренер би го посакал....Ете тогаш ке видеме кој е Пандев...

Така беше и со Тоше...Додека не загина не го знаевме и не го почитувавме....Така ке биди и со него....Од Тоше па наваму научив да го ценам нашиот народ и нашите луге и она кое го имаме, а не да го плукаме на секој агол....Имаме многу, а не знаеме....

А од вакви навивачи...се знае колку имаме ќар на фанклубов...

Позззззззззззздрав до тебе
Оф мори мајко мила , до толку да не се разбирало неможам да сватам.
НЕМОЈ УШТЕ ЕДНАШ ДА СИ ПИШАЛ ВАКВА НЕКОЈА ГЛУПОСТ ЗАТОА ШТО НЕ СИ ТИ ТОЈ ШТО ТРЕБА ДА КАЖЕ ДАЛИ ИМАМЕ ЌАР ИЛИ НЕМАМЕ. ДЕТЕ ЕДНО ГЛУПО , НЕОБРАЗОВАНО ИТН ИТН ЈАС НАВИВАМ ЗА АРСЕНАЛ 15 ГОДИНИ АКО НЕ ЗНАЕШЕ И СЕКОГАШ СУМ ГО БОДРЕЛ ТИМОТ БЕЗ РАЗЛИКА НА ТОА ДАЛИ СМЕ БИЛЕ 5,10 ИЛИ 1 МЕСТО И НЕ МИ Е СРАМ ДА КАЖАМ ДЕКА И СУМ ПУШТИЛ СОЛЗА ЗА АРСЕНАЛ И НЕМОЖЕ ЕДНО ДЕТЕ ШТО 2+2 ВИКА ДЕКА СЕ 5 ДА МИ ОБЈАСНУВА НЕКОИ РАБОТИ И ДА КАЖУВА ДАЛИ ЈАС СУМ ПРАВ НАВИВАЧ И ДАЛИ ГО САКАМ ТИМОТ .НЕМОЈ ДА МИ РЕПЛИЦИРАШ СО ТОА ДЕКА И ТИ СИ НАВИВАЧ НА АРСЕНАЛ ДОЛГО ВРЕМЕ ИЛИ НЕШТО СЛИЧНО ЗАТОА ШТО КОЛКУ НАВИСТИНА ГО САКАШ АРСЕНАЛ И ИГРАЧИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБЕЛЕЖИ ОД ТВОИТЕ СТРУЧНИ ПОСТОВИ И ДЕЛЕЊЕ ПАМЕТ НА ФОРУМОВ.
1. немој да ги извртуваш работиве за 360 степени.Таа 90 000 публика доаѓа за Лацио а не само за Пандев.Ако гледаш така таа публика дошла и за Карицо,Роки,Зарате и др.
2.Заменик капитен на Лацио (според тебе еден од најдобрите тимови):uvo:
3.Јака споредба ми направи го надминал Саша Чирич ( го надминал играчот што дал 30 гола) ова го дадов како пример.Да ми кажеш нешто како на пример најдобар стрелец у италјанска лига, Лига на шампиони ајде де али ова.:tapp:
На крај ке ти кажам само едно затоа што очигледно неможеш да го сватиш тоа од предходните постови.
1.НЕ ВИКАМ ДЕКА ГОРАН ПАНДЕВ НЕ ГО БИВА ТУКА ТВРДАМ ДЕКА НЕ Е ЗА ВО НАШИОТ ТИМ , ОДНОСНО НЕ Е ПОТРЕБЕН КАКО ЗАМЕНА ЗА ЕДУАРДО И СИГУРНО ТВРДАМ ДЕКА 20 МИЛИОНИ СЕ МНОГУ ЗА НЕГО
2.НИКОЈ НЕ РЕЧЕ ДЕКА НЕ ГО ЦЕНАМ ГОРАН ПАНДЕВ ЕДНОСТАВНО САМО КАЖАВ ДЕКА НЕ ГО САКАМ ВО ТИМ А ТОА НЕ ЗНАЧИ ДЕКА НЕ ГО ЦЕНАМ
СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА ТОА ШТО ГО СТОРИЛ ВО ЛАЦИО МЕЃУТОА ТОА МЕНЕ НЕ МИ Е СКАЛИЛО ЗА ДА ГО СПОРЕДУВАМ СО ОСТАНАТИТЕ ИГРАЧИ ЗА КОИ СМЕТАМ ДЕКА СЕ ПОДОБРИ ОД НЕГО ОДНОСНО ДА ГО СПОРЕДУВАМ СО АДЕБАЈОР,ВАН ПЕРСИ,АРШАВИН И ОСТАНАТИ.

Пандев... хмм...гледам темава препуна за шпекулациите за Пандев... па видете.... тој е играч кој е перфектен за тимот на Лацио.... и би сакал ако успее да игра како и во Лацио така и во Арсенал да дојде... највеќе народњаче ни е и прв Македонец во Арсенал ќе биде ако би доаѓал:toe:
Ама чекајте малку да се запрашаме што би правел Пандев во поголем тим... несакам воопшто Лацио да го напушти а не па и 20 милиони да потрошиме за НАЈризичниот трансвер повлечен од Венгер некад.... не мислам дека треба да доаѓа кај нас... што е мое .. е да си кажам....
Се надевам ако дојде ќе игра најбоље што може... у НАЈБОЉЕ форма...ама незнам едноставно незнам :helou::oeoeoe:

брат РВП не го даваме за ниту еден напагач...значи таков напагач не може да се најде ...

Не смее никако РвП да се продаде... а не ги читај овие шпекулациии глупави и не се замарај зашто РвП ќе си остане кај нас и по оваа сезона а потоа и ќе продолжи договорот и по стапките на својот колега Бергкамп ќе остане до крај на кариерата на наше тло во Арсенал и тука ќе си ја заврши одличната но засега за жал многу прекинувана од страна на повреди кариера.... и ќе стане нова легенда на клубот :duel:

иначе еве го голот на Лампард кој беше наместен односно асистент беше кој друг ако не Тио Волкот :helou:
Сепак Венгер неможеше да се спротистави и си изигра Волкот ... што докажува дека е еден од најважните во репрезентацијата на Англија :pipi:

Не смее никако РвП да се продаде... а не ги читај овие шпекулациии глупави и не се замарај зашто РвП ќе си остане кај нас и по оваа сезона а потоа и ќе продолжи договорот и по стапките на својот колега Бергкамп ќе остане до крај на кариерата на наше тло во Арсенал и тука ќе си ја заврши одличната но засега за жал многу прекинувана од страна на повреди кариера.... и ќе стане нова легенда на клубот :duel:

иначе еве го голот на Лампард кој беше наместен односно асистент беше кој друг ако не Тио Волкот :helou:
Сепак Венгер неможеше да се спротистави и си изигра Волкот ... што докажува дека е еден од најважните во репрезентацијата на Англија :pipi:

епа да...рвп да не беше оваа година не знам кај ке ни беше крајот

Да постирам после долго време и ја .:pipi:

Првин... добро е што купивмо играч. Иако е одбрана. Солиден играч. Не ми прае мн мн мерак. Ама има време ќе се покаже.

За Пандев. Не знам. Мислим дека нема да му лега Англсикиот фудбал. Нака остане у Италија. Подобро ќе биде за сите.

РвП е најинтелегентниот играч во нашиот тим. Игра чуекот со срце. Голем талент е. Можда баксуз со повреде. Ама кој е фит свите знаемо добро што прае. И не знам зашто би имало причина да го продавамо.

Пандев... хмм...гледам темава препуна за шпекулациите за Пандев... па видете.... тој е играч кој е перфектен за тимот на Лацио.... и би сакал ако успее да игра како и во Лацио така и во Арсенал да дојде... највеќе народњаче ни е и прв Македонец во Арсенал ќе биде ако би доаѓал:toe:
Ама чекајте малку да се запрашаме што би правел Пандев во поголем тим... несакам воопшто Лацио да го напушти а не па и 20 милиони да потрошиме за НАЈризичниот трансвер повлечен од Венгер некад.... не мислам дека треба да доаѓа кај нас... што е мое .. е да си кажам....
Се надевам ако дојде ќе игра најбоље што може... у НАЈБОЉЕ форма...ама незнам едноставно незнам :helou::oeoeoe:
....

[zEUs];2621428 напиша:
Да постирам после долго време и ја .:pipi:

Првин... добро е што купивмо играч. Иако е одбрана. Солиден играч. Не ми прае мн мн мерак. Ама има време ќе се покаже.

За Пандев. Не знам. Мислим дека нема да му лега Англсикиот фудбал. Нака остане у Италија. Подобро ќе биде за сите.

РвП е најинтелегентниот играч во нашиот тим. Игра чуекот со срце. Голем талент е. Можда баксуз со повреде. Ама кој е фит свите знаемо добро што прае. И не знам зашто би имало причина да го продавамо.
Изгледа не сум единствен што мисли дека Пандев не треба да дојде...
Фала што го подржувате моето мислење...хехехе:pos2::smir:
Али според worca не сме биле националисти...поззз

Јас како македонски фан на Арсенал сакам во мојот омилен тим да игра фудбалер кој е Македонец, израснал во Македонија и кој гине на теренот. Секој фан од сите делови од светот посакува барем еднаш во историјата да има фудбалер од неговата држава, кралство... Тоа претставува особена чест за секој фан.

Доколку Пандев дојде во Арсенал, еден од напаѓачите мора да си замине. Адебајор, ван Перси, Бендтнер, Едуардо... еден од овие мора да го напушти тимот. Само Аде може да ја има таа чест да му го отстапи местото на Пандев, останатите не се за продавање. А не е рационално да се заменат ваков тип на фудбалери.

Така да Венгер ќе одлучи, а до тогаш може само да уживаме во трансфер пазарот и да ги следиме трансферите на Кака и Роналдо во Реал, па можеби некој играч ќе остане слободен за трансфер во Арсенал. :vozbud: Можеби Чамах, или Хазард, но ако подразмислам подобро Мамаду Сако е одличен избор. :vozbud:

Вермален, Сако, Чамах, Хангеланд, Запата, Ќиелини, Мело, Кана, Хазард, Рио Кукер, Џеко, Пандев, ... who is next?

Долго е летото, но барем за нијанса ќе биде поинтересно од минатото. :nesvest: Глобална економска криза? Не, не е глобална... локална е.:uvo:

Јас како македонски фан на Арсенал сакам во мојот омилен тим да игра фудбалер кој е Македонец, израснал во Македонија и кој гине на теренот. Секој фан од сите делови од светот посакува барем еднаш во историјата да има фудбалер од неговата држава, кралство... Тоа претставува особена чест за секој фан.

Доколку Пандев дојде во Арсенал, еден од напаѓачите мора да си замине. Адебајор, ван Перси, Бендтнер, Едуардо... еден од овие мора да го напушти тимот. Само Аде може да ја има таа чест да му го отстапи местото на Пандев, останатите не се за продавање. А не е рационално да се заменат ваков тип на фудбалери.

Така да Венгер ќе одлучи, а до тогаш може само да уживаме во трансфер пазарот и да ги следиме трансферите на Кака и Роналдо во Реал, па можеби некој играч ќе остане слободен за трансфер во Арсенал. :vozbud: Можеби Чамах, или Хазард, но ако подразмислам подобро Мамаду Сако е одличен избор. :vozbud:

Вермален, Сако, Чамах, Хангеланд, Запата, Ќиелини, Мело, Кана, Хазард, Рио Кукер, Џеко, Пандев, ... who is next?

Долго е летото, но барем за нијанса ќе биде поинтересно од минатото. :nesvest: Глобална економска криза? Не, не е глобална... локална е.:uvo:
Извини ова се мисли на Пандев така...Ако пандев гине на терен јас сум Кака жими се...
Дечкото незнам дали го гледаше вчера на утакмица а и не само вчера најчесто на секој натпревар особено за македонија одвај се движи а не пак да гине на терен.:nenene::nenene:

Извини ова се мисли на Пандев така...Ако пандев гине на терен јас сум Кака жими се...
Дечкото незнам дали го гледаше вчера на утакмица а и не само вчера најчесто на секој натпревар особено за македонија одвај се движи а не пак да гине на терен.:nenene::nenene:
Не, не се мисли на Пандев. Целиот прв параграф се однесува за фудбалер кој може да дојде во Арсенал. За жал, Пандев не припаѓа во таа категорија. Да постоеше друг таков фудбалер кој одговара на тие карактеристики со отворено срце би го пречекал, но вака тешко. Особено ако се земе фактот дека некој од постоечките фудбалери од нападот мора да си оди. Ќе го сварам заминувањето на Аде, но на некој друг од моменталниот напад - тешко.

Ќе мора да почекаме уште десетина години па можеби ќе се појави некој Македонец кој што достојно ќе го носи дресот на Арсенал.

Добро бе не се карајте. Сите знаеме дека Македонче тешко би се снашло во некој голем клуб како што е сега Пандев. Ама јас тоа што го пишував го пишував оптимистички за Пандев. Нее камен, па да бидеме сигурно дали тој нема да се снајде... супер фудбалер е, така да верувам дека може да покаже што знае.

Зашо викате така? па во Арсенал ќе го има Фабрегас ќе го има Насри ќе има голем број фудбалери кој ќе знаат да му даваат топки за разлика од Лацио. У прашање е паметот, ако тој мисли дека е спремен за такво нешто ондак.....
Од Дуду повеќе фудбалер тешко да бидне. Неможам да го гледам на недела дена како се повредува, а Пандев би бил идеална замена за него.

Сите очекуваме многу, и доста си даваме лажна нада... дека ќе имаме напаѓач од 30 40 милиони... али тоа нема да се случи и оваа година, затоа се и овие вакви реакции.

Доколку го земе Арсенал, сигурно ќе го земе за сума од 10-11 милиони. Тоа сум сигурен.

пс. Си замина педерчето од Јунајтед.
Ај ќе видиме наредна сезона.

Од Дуду повеќе фудбалер тешко да бидне. Неможам да го гледам на недела дена како се повредува, а Пандев би бил идеална замена за него.
Не, Едуардо го очекува блескава кариера. Сега проблемот е во тоа што ќе биде многу тешко да избори место во првиот тим. Можеби најрационално ќе биде да се даде 5 месеци на позајмица во Динамо Загреб. Таму ќе си ја подобри формата, ќе биде стартер и со малку среќа со повредите ќе го очекуваме назад во јануари.

За заминување не станува збор, таков талент под никаков случај не смее да се продаде.

Едноставно нема да реплицирам и нема да се повторувам....Јас си го кажав моето мислење, и 90% ме подржаа....Само ти и уште еден не ме подржавте...Али боже мој, тоа е сите имаме спротиставени ставови и готово....Најдобро ке биде Венгер да одлучи...Али за тоа дека јас сум ваков или таков, тоа не ти е на место...И плус не сум дете имам 21 година, и веке 4 година на Високо Образование...Не сакам да се фалам за мене, со просеци и други глупости, но не треба да си толку нападен и вулгарен кон фан клубов...Има и деца на него....Толку од мене за тебе...(Neki_Coc ili Cec како и да е).....

Де бе, мора така да кажеме... да се попалат :P

Абе јас не го сакам ни како замена за Адебајор ни како замена за Робин.
Од Дуду повеќе играч тешко да бидне. На негово место го сакам, истото го викаа и за Дуду дека неможе да се снајде во Арсенал, па супер се покажа само ете малерозна повреда и се сјеба.

И јас имам такво мислење дека е тешко да најде начин да се прилагоди... али
кој знае, во Арсенал има кој да му дели топки па зашто да не се покаже добро? Оптимист сум.

Највеќе го сакам затоа што е Македонец. Вреди да се проба, и сигурен сум дека доколку биде купен, цената ќе му биде негде 13-14 милиона.

Worca, за ова респект.

Респект

Леле не сте свесни колку го посакувам Пандев да дојде во АРСЕНАЛ МАКЕДОНЕЦ да игра за тимот за кои живеам па макар тоа да значело и заминување и на Аде и на РвП ќе бидам пресреќен да го видам Пандев на теренот заедно со Цеск,Тео,Андреј и др.како се радуваат на победите на АРСЕНАЛ

worca - респект брат :smir:

Респект брату

Не, Едуардо го очекува блескава кариера. Сега проблемот е во тоа што ќе биде многу тешко да избори место во првиот тим. Можеби најрационално ќе биде да се даде 5 месеци на позајмица во Динамо Загреб. Таму ќе си ја подобри формата, ќе биде стартер и со малку среќа со повредите ќе го очекуваме назад во јануари.

За заминување не станува збор, таков талент под никаков случај не смее да се продаде.

Проблемот ке биде сега неговата склоност кон повреди....Додека да имаме правилно окостување на местото каде е скршена коската треба да помине време, а посебно ако станува збор за таква скршеница, и посебно ако станува збор за фудбалер, кој повторно има напори....Дуду има голем потенционал и може да стане наш лидер на тимот, но се надевам дека оваа сезона која иди, ке биде почесто здрав од колку „болен“

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom