- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 496
- Поени од реакции
- 27
Оф мори мајко мила , до толку да не се разбирало неможам да сватам.Стојков не е најдобар Македонец ниту Седлоски и тие другите...
Кога ке ти дојди 90,000 публика и ке ти аплаудира на секој гол против Рома, кога ке бидеш заменик капитен на еден од најдобрите тимови, кога даваш по 20 гола во сезона, а не играш напагач класичен, кога за 2 гола ке го надмине еден Саша Ќириќ во националниот дрес, кога еден Тоти ке ти подаде рака дека си го победил заслужено, кога половина Рим ке има песни за тебе и кога секој тренер би го посакал....Ете тогаш ке видеме кој е Пандев...
Така беше и со Тоше...Додека не загина не го знаевме и не го почитувавме....Така ке биди и со него....Од Тоше па наваму научив да го ценам нашиот народ и нашите луге и она кое го имаме, а не да го плукаме на секој агол....Имаме многу, а не знаеме....
А од вакви навивачи...се знае колку имаме ќар на фанклубов...
Позззззззззззздрав до тебе
НЕМОЈ УШТЕ ЕДНАШ ДА СИ ПИШАЛ ВАКВА НЕКОЈА ГЛУПОСТ ЗАТОА ШТО НЕ СИ ТИ ТОЈ ШТО ТРЕБА ДА КАЖЕ ДАЛИ ИМАМЕ ЌАР ИЛИ НЕМАМЕ. ДЕТЕ ЕДНО ГЛУПО , НЕОБРАЗОВАНО ИТН ИТН ЈАС НАВИВАМ ЗА АРСЕНАЛ 15 ГОДИНИ АКО НЕ ЗНАЕШЕ И СЕКОГАШ СУМ ГО БОДРЕЛ ТИМОТ БЕЗ РАЗЛИКА НА ТОА ДАЛИ СМЕ БИЛЕ 5,10 ИЛИ 1 МЕСТО И НЕ МИ Е СРАМ ДА КАЖАМ ДЕКА И СУМ ПУШТИЛ СОЛЗА ЗА АРСЕНАЛ И НЕМОЖЕ ЕДНО ДЕТЕ ШТО 2+2 ВИКА ДЕКА СЕ 5 ДА МИ ОБЈАСНУВА НЕКОИ РАБОТИ И ДА КАЖУВА ДАЛИ ЈАС СУМ ПРАВ НАВИВАЧ И ДАЛИ ГО САКАМ ТИМОТ .НЕМОЈ ДА МИ РЕПЛИЦИРАШ СО ТОА ДЕКА И ТИ СИ НАВИВАЧ НА АРСЕНАЛ ДОЛГО ВРЕМЕ ИЛИ НЕШТО СЛИЧНО ЗАТОА ШТО КОЛКУ НАВИСТИНА ГО САКАШ АРСЕНАЛ И ИГРАЧИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБЕЛЕЖИ ОД ТВОИТЕ СТРУЧНИ ПОСТОВИ И ДЕЛЕЊЕ ПАМЕТ НА ФОРУМОВ.
1. немој да ги извртуваш работиве за 360 степени.Таа 90 000 публика доаѓа за Лацио а не само за Пандев.Ако гледаш така таа публика дошла и за Карицо,Роки,Зарате и др.
2.Заменик капитен на Лацио (според тебе еден од најдобрите тимови):uvo:
3.Јака споредба ми направи го надминал Саша Чирич ( го надминал играчот што дал 30 гола) ова го дадов како пример.Да ми кажеш нешто како на пример најдобар стрелец у италјанска лига, Лига на шампиони ајде де али ова.

На крај ке ти кажам само едно затоа што очигледно неможеш да го сватиш тоа од предходните постови.
1.НЕ ВИКАМ ДЕКА ГОРАН ПАНДЕВ НЕ ГО БИВА ТУКА ТВРДАМ ДЕКА НЕ Е ЗА ВО НАШИОТ ТИМ , ОДНОСНО НЕ Е ПОТРЕБЕН КАКО ЗАМЕНА ЗА ЕДУАРДО И СИГУРНО ТВРДАМ ДЕКА 20 МИЛИОНИ СЕ МНОГУ ЗА НЕГО
2.НИКОЈ НЕ РЕЧЕ ДЕКА НЕ ГО ЦЕНАМ ГОРАН ПАНДЕВ ЕДНОСТАВНО САМО КАЖАВ ДЕКА НЕ ГО САКАМ ВО ТИМ А ТОА НЕ ЗНАЧИ ДЕКА НЕ ГО ЦЕНАМ
СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА ТОА ШТО ГО СТОРИЛ ВО ЛАЦИО МЕЃУТОА ТОА МЕНЕ НЕ МИ Е СКАЛИЛО ЗА ДА ГО СПОРЕДУВАМ СО ОСТАНАТИТЕ ИГРАЧИ ЗА КОИ СМЕТАМ ДЕКА СЕ ПОДОБРИ ОД НЕГО ОДНОСНО ДА ГО СПОРЕДУВАМ СО АДЕБАЈОР,ВАН ПЕРСИ,АРШАВИН И ОСТАНАТИ.