Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Арсен Венгер изјави: Пандев ? Па, мислам дека има време за трансфери. Пандев е супер играч од светска класа, кој одлично би се приклучил кон нашиот тим. Дали има понуда од вас? Венгер: Сеуште не можам да говорам за тоа, но знаеме дека Пандев е поканет да тренира со нас овие дена и потоа ке одлучиме.

Од кај ти е ова, ти си го измисли:). Како може играч како Пандев да оди на проба.

И јас го видов во 19,но сепак сакам да дојде кај нас.

Еми нормално....дека ке се напие...шо има везе...Ѕвездите наши па можи не пијат и не пушат...Адебајор можи е поарен шо дава такви изјави, па и Бендтнер кој излегва од забави вечерта кога одпагавме како и Галас кој беше фатен како пуши....

И Љунберг правеше оргии и Кион пиеше како и Адамс, па на ниеднен не му фалаше ништо и сите станаа и ке останат легенди на тимот

Од кај ти е ова, ти си го измисли:). Како може играч како Пандев да оди на проба.

Грешка во преводот....Веројатно се мисли на тоа дека Пандев ке престојува во Лондон...јас го преведов буквално...од збор до збор...Се мисли на тоа дека се очекува да дојде во Лондон во петок, па на тоа се мисли....

Го преведував од англиски весник, затоа...

Искрено колку и да мислам дека Пандев нема да се снајде во Арсенал, сакам да дојде. Оптимист сум, сакам да се прослави Македонче и да стане еден ден Легенда на Арсенал.

Супер ќе ни дојде како замена за Дуду.

Дај боже да се вистините овие наслови.

Според медиумите од Островото, екипата на Арсенал се приклучува во трката за македонскиот интернационалец, Горан Пандев.
Горан Пандев во понеделникот за Sky.it јавно соопшти дека не планира следната сезона да биде дел од Лацио и најави заминување по пет години поминати во Рим. Македонскиот интернационалец е во потрага по нов стимул а неговиот агент, Леонардо Корси вчера изјави дека шансите на Пандев за останвуање во Серија А се 50%.
Италијанските медиуми шпекулираат дека екипата на Јувентус е силно заинтересирана за услугите на Македонецот но целата трансфер зделка зависи од иднината на напаѓачот Давид Трезеге.
Баерн Минхен од поодамна ги следи настапите на Пандев а агентите на Пандев потврдија дека единствен конкретен контакт имало токму со Баварците.
Пандев има љубители на неговата игра и во Премиер Лигата каде што екипите на Тотенхем и Ливерпул мирно ја набљудуваат ситуацијата.
Според последните информации, Арсенал и Арсен Венгер исто така се приклучуваат во трката за потписот на Пандев.
Daily Mail објави дека Топџиите се подготвени да платат околу 20 милиони евра за да стигнат до услугите на Пандев.

Арсен Венгер изјави: Пандев ? Па, мислам дека има време за трансфери. Пандев е супер играч од светска класа, кој одлично би се приклучил кон нашиот тим. Дали има понуда од вас? Венгер: Сеуште не можам да говорам за тоа, но знаеме дека Пандев е поканет да тренира со нас овие дена и потоа ке одлучиме.

Значи можеме да очекуваме трансфер....:sekss::sekss::sekss:

А па Адебајор е можи....Ај доста жити се...Како прво како можи да речиш за Македонец така...??...

Дека е Македонец и зато се зброуваат такви нешта...Да беше збор за Јанакопулос и за некој друг посебно Грк, одма ке бевте За....

Јас сум за да дојди, пред се дека е Македонец....и дека е докажан играч
Абе каков Пандев какви бакрачи , недај боже да дојде кај нас у тим, очи да не му видам у арсенал 20 милиони за Пандев дали е нормален венгер или ова се некакви глупави шпекулации.
Ако е македонец worca и значи најдобар е епа ако гледаш така и стојков да го земеме , или седловски,.Нема шанси да фати место кај нас не е ова Лацио.Уште еднаш ке кажам, НЕКА ИДЕ КАЈ САКА САМО У АРСЕНАЛ НЕ.. едноставно не е за во нашиот тим.Зоки брат далеку од тоа и ако дојде дека ке стане легенда на клубот многу поголеми играчи од него не станале легенди а не па он.
:helou::smir:

Можеби Бендтнер е спортист, без панталони што излегува од дискотека.
Не реков дека Бентнер е подобар од Пандев.
Ама пак ке кажам,тешко дека ке го издржи темпото во ПЛ.
Тој едвај игра 70 мин во Италија....викате ке издржува по 90 во ПЛ...донт тинк соу.
Да,би сакал да дојде македонче во Арсенал,да се докаже,ама скептик сум за Пандев....а го посочив и неговото однесување надвор од теренот.Зашто мислите како изгубен беше второ полувреме со Норвежаните.Епа со 10 кила пиво и 5 кутии цигари неможе да се истрчат 90 минути.
Сепак Дуду според мене е подобар од Пандев.
Аде е подобар од Пандев.
РвП е подобар од Пандев.
Зашто би ни бил потребен Горанчето?

Значи сепак само шпекулација.
Научете ги медиумите веќе еднаш.

Абе каков Пандев какви бакрачи , недај боже да дојде кај нас у тим, очи да не му видам у арсенал 20 милиони за Пандев дали е нормален венгер или ова се некакви глупави шпекулации.
Ако е македонец worca и значи најдобар е епа ако гледаш така и стојков да го земеме , или седловски,.Нема шанси да фати место кај нас не е ова Лацио.Уште еднаш ке кажам, НЕКА ИДЕ КАЈ САКА САМО У АРСЕНАЛ НЕ.. едноставно не е за во нашиот тим.Зоки брат далеку од тоа и ако дојде дека ке стане легенда на клубот многу поголеми играчи од него не станале легенди а не па он.

Стојков не е најдобар Македонец ниту Седлоски и тие другите...

Кога ке ти дојди 90,000 публика и ке ти аплаудира на секој гол против Рома, кога ке бидеш заменик капитен на еден од најдобрите тимови, кога даваш по 20 гола во сезона, а не играш напагач класичен, кога за 2 гола ке го надмине еден Саша Ќириќ во националниот дрес, кога еден Тоти ке ти подаде рака дека си го победил заслужено, кога половина Рим ке има песни за тебе и кога секој тренер би го посакал....Ете тогаш ке видеме кој е Пандев...

Така беше и со Тоше...Додека не загина не го знаевме и не го почитувавме....Така ке биди и со него....Од Тоше па наваму научив да го ценам нашиот народ и нашите луге и она кое го имаме, а не да го плукаме на секој агол....Имаме многу, а не знаеме....

А од вакви навивачи...се знае колку имаме ќар на фанклубов...

Позззззззззззздрав до тебе

Де бе, мора така да кажеме... да се попалат :P

Абе јас не го сакам ни како замена за Адебајор ни како замена за Робин.
Од Дуду повеќе играч тешко да бидне. На негово место го сакам, истото го викаа и за Дуду дека неможе да се снајде во Арсенал, па супер се покажа само ете малерозна повреда и се сјеба.

И јас имам такво мислење дека е тешко да најде начин да се прилагоди... али кој знае, во Арсенал има кој да му дели топки па зашто да не се покаже добро? Оптимист сум.

Највеќе го сакам затоа што е Македонец. Вреди да се проба, и сигурен сум дека доколку биде купен, цената ќе му биде негде 13-14 милиона.

Така беше и со Тоше...Додека не загина не го знаевме и не го почитувавме....Така ке биди и со него....Од Тоше па наваму научив да го ценам нашиот народ и нашите луге и она кое го имаме, а не да го плукаме на секој агол....Имаме многу, а не знаеме....
Worca, за ова респект.

Не реков дека Бентнер е подобар од Пандев.
Ама пак ке кажам,тешко дека ке го издржи темпото во ПЛ.
Тој едвај игра 70 мин во Италија....викате ке издржува по 90 во ПЛ...донт тинк соу.
Да,би сакал да дојде македонче во Арсенал,да се докаже,ама скептик сум за Пандев....а го посочив и неговото однесување надвор од теренот.Зашто мислите како изгубен беше второ полувреме со Норвежаните.Епа со 10 кила пиво и 5 кутии цигари неможе да се истрчат 90 минути.
Сепак Дуду според мене е подобар од Пандев.
Аде е подобар од Пандев.
РвП е подобар од Пандев.
Зашто би ни бил потребен Горанчето?

Значи сепак само шпекулација.
Научете ги медиумите веќе еднаш.

Само ме интересита во кој смисол...Сите се напагачи....А од овие сите овде токму „нашето Македонче“ има најпокеве голови....

Де бе, мора така да кажеме... да се попалат :P

Абе јас не го сакам ни како замена за Адебајор ни како замена за Робин.
Од Дуду повеќе играч тешко да бидне. На негово место го сакам, истото го викаа и за Дуду дека неможе да се снајде во Арсенал, па супер се покажа само ете малерозна повреда и се сјеба.

И јас имам такво мислење дека е тешко да најде начин да се прилагоди... али
кој знае, во Арсенал има кој да му дели топки па зашто да не се покаже добро? Оптимист сум.

Највеќе го сакам затоа што е Македонец. Вреди да се проба, и сигурен сум дека доколку биде купен, цената ќе му биде негде 13-14 милиона.

Worca, за ова респект.

Респект....брату....се гледа кој си го цени народот....

Има 15 голови сезонава.
Значи има само повеќе од Дуду,а знаеш колку играше тој,нели?
Пак ке кажам,све је лааж.=)

Има 15 голови сезонава.
Значи има само повеќе од Дуду,а знаеш колку играше тој,нели?
Пак ке кажам,све је лааж.=)

Ми се здосади од обајснување...Пандев даде вкупно 15 гола, точно мегу кои и 8 ассистенции...Играл на 24 меча во Сериа А од првата минута...и нема гол од пенал...за разлика од Адебајор и РвП...Али не бери гајле...Тие се подобри....Знаеме

И да,не е работата до ценење на народот,туку да бидеме оптимисти.Да ми го кажел ова некој,а да сме немале некој од Дуду,Аде и РвП...би го сакал,а вака и да дојде..ке биде четврти избор,ако не и после Бентнер,што значи дека е обичен трач,се разбира освен некој од овие не биде продаден,ама не верувам.
Аде е најблиску до заминување,а Пандев не е играч што би можел да го замени,од причина што тој не е класичен шпиц,а со заминувањето на Аде би требало да има играч подобар во воздушни дуели,покрупен,поцврст,а тоа Пандев не е.
Еднинствено ако си замине РвП,тогаш би можело Пандев да дојде во Арсенал,а тоа нема да се случи.
:back:

И да,не е работата до ценење на народот,туку да бидеме оптимисти.Да ми го кажел ова некој,а да сме немале некој од Дуду,Аде и РвП...би го сакал,а вака и да дојде..ке биде четврти избор,ако не и после Бентнер,што значи дека е обичен трач,се разбира освен некој од овие не биде продаден,ама не верувам.
Аде е најблиску до заминување,а Пандев не е играч што би можел да го замени,од причина што тој не е класичен шпиц,а со заминувањето на Аде би требало да има играч подобар во воздушни дуели,покрупен,поцврст,а тоа Пандев не е.
Еднинствено ако си замине РвП,тогаш би можело Пандев да дојде во Арсенал,а тоа нема да се случи.
:back:

Уффффффф и тоа колку е до ценење на народот....Многу е брату верувај ми....Замисли Пандев со гол против Јунајтед го поминува рекордот на Анри од преку 200 гола во Арсенал....На сите телевизии во светот, ке биди како Горан Пандед Македонецот го надмина легендарниот Анри...Како ке се чувствуваш ти, кога ке помислиш дека и ти си Македонец(ако си)...Ама и колку и да е невозможно, и колку и да не го сакате....Токму ова се вика ценење на народот....Кога ме прашаја баба ми и дедо ми од Хамбург што ке направиме на светското за ракомет и на Еврозвизија....јас му реков дека го освојуваме турнирот и победуваме....Тоа е ценење

Абе си ја сакам и ценам Македонија,ама ти викам,зашто да го правам Пандев БОГ кога не е?Едноставно биди објективен.:salut:

Баш би сакал еден Македонец во Арсенал. Само страв ми е да не го за*беме Пандев. ЕПЛ бара страшна физичка подготвеност и има голема толеранција во поглед на фаули,а сите знаеме дека Пандев е по малце склон кон повреди. Настрана од тоа би можел да се вклопи солидно во тимот има квалитети во него. Меѓутоа за него доаѓањето во Арсенал може да е меч со две острици, пошо ако не тежнее кон физичка надоградба, ќе го јаде стапот(или во случајот клупата) несомнено.
Во секој случај убаво би било да го видиме во црвено-белиот дрес, незнам.. мене би ми направило мерак.
Али сепак мислам дека е само шпекулација и ништо повеќе.

Леле не сте свесни колку го посакувам Пандев да дојде во АРСЕНАЛ МАКЕДОНЕЦ да игра за тимот за кои живеам па макар тоа да значело и заминување и на Аде и на РвП ќе бидам пресреќен да го видам Пандев на теренот заедно со Цеск,Тео,Андреј и др.како се радуваат на победите на АРСЕНАЛ

worca - респект брат :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom