Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па иаме шанси и во двете...:pipi:
Сега само даа се издржи до крај притисокот... и со многу среќа... да идеме даље кон 2 финалиља:salut:

Па иаме шанси и во двете...:pipi:
Сега само даа се издржи до крај притисокот... и со многу среќа... да идеме даље кон 2 финалиља:salut:

Во едното имаме појче шанси а и Венгер изјави дека мора да се освои (купот) , а пак во ЛШ е сосем друга приказна... имаме доста шанси и таму, квалитетен тим сме ама пак во тоа натпреварување не постои слаб клуб и никат не се знае ништо... но пак сеа да ни падне Порто би било најубоо и имаме највише шанси да идемо даље ама пак и ја би ги сакал и Ливерпул, силен тим се ама пак нас ни иде со такви... :pipi:

Само Ливерпул не.
Ем растур праат у ЛШ, ем среќа имаат, ем судииве веќе втора година по ред им даваат безвезе пенали . . .
Едноставно, повеќе се фокусираат во ЛШ.

Arsenal squad: Almunia, Sagna, Toure, Gallas, Clichy, Nasri, Denilson, Song, Walcott, Arshavin, van Persie, Fabianski, Djourou, Gibbs, Vela, Bendtner, Eboue, Diaby.

За три дена следува Хул и сигурен сум дека после 3 часовниот трилер во средата Венгер ќе направи неколку измени околу составот.

Almunia

Sagna - Toure - Gallas - Clichy

Walcott - Song - Denilson - Arshavin

van Persie - Vela

Клупа: Fabianski, Djourou, Gibbs, Nasri, Bendtner, Eboue, Diaby.

Го нема сега Адебајор да им даде три гола, но тука се Ван Перси, Вела, Аршавин и Волкот. :pipi:

Ај да гледаме после ние да победиме со Блекбурн а после ќе гледаме и други утакмици и натамошен тек на сезона:smir:
Очекувам Арша да блесне денеска:vozbud:

со срека денеска, мораме да победиме, се читаме после натпреварот :)

Како што кажаф...очекувам Арша да блеснееее:vozbud::vozbud:

Зашто нема пенал ...:nesum:

Зашо секад судиите се протиф нас... многу нормално:tapp:

Со тело беше контактот,а беше надвор од 16.

Сумнителна ситуација :toe:

бтњ... леле Диоф како му се пушти клизачи на Алмунија без потреба, заслужи чист црвен картон .:uvo:

[zEUs];2328739 напиша:
Сумнителна ситуација :toe:

бтњ... леле Диоф како му се пушти клизачи на Алмунија без потреба, заслужи чист црвен картон .:uvo:
Сега и ти црвен,многу строги судии сте.Засега се е регуларно,одиме на втор гол.:pipi:

Сега и ти црвен,многу строги судии сте.Засега се е регуларно,одиме на втор гол.:pipi:
Според мене не би било строго и црвен картон бидејќи не беше топката во Алмунија и плус мн оштро отидна дирекно на нога и можеше истото да му се деси како и на Дуду :S (вакви стартооој мораа да се казнуаа со црвен карот :toe:) ...aма пак ова е мое мислење, а и најважното е дека на Алмунија ништо не му е ...:smir:

Инаку како што гледам Блекбурн само гледаа шансе од аути т.е прекини ... со високи топке да дојдат до погодот, и што значи дека треба од тоа највише да се чувамо бидејќи не покажуаа некој фудбал и целата котрола на натпреваров ние ја имаме .:pipi:

Едит: интересна ми беше караницава помеѓу Алмунија и Диоф :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom