Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вела ин :pipi: ...Бентнер надвор заслужено :toe: (не го критикуем ништо, на терен све се покажа :S)

Eдит: каква акција Вела - Аршавин :pipi: ...браво браво :)

Najdobra igra na Arsenal ne pamtam od koga, a Van Persi ne e na terenot. What a f*****g surprise.

Eбуе :vozbud::vozbud::vozbud: 3 - 0

Пак Вела - Аршавин :pipi:

п.с Вела не заслужува повеќе минутажа ?

Честито победа,сосема очекувана...

[zEUs];2329126 напиша:
Eбуе :vozbud::vozbud::vozbud: 3 - 0

Пак Вела - Аршавин :pipi:

п.с Вела не заслужува повеќе минутажа ?

Заслужува, заслужува. Јас не знам зошто Венгер се мачи со оној Бендтнер кога го има Вела тука...

Одлично мајстори, заслужена победа...нема што друго да се каже :)
Честитки

Заслужена победа на Арсенал. Аршавин си ја заврши својата работа и ги исполни моите очекувања..
Честитки!

Честито победа сосема заслужена, можеше да биде и поголема ако му беше денот на Бендтнер денеска:vozbud:

Бендтнер... сакам...прво да го пофалам...играше супер...како се движеше..со топка исто така... браво...
а после тоа сакам... да кажам... какво дрво ееееееј:tapp: како успеа све тоа да промаши...?
Одличнаа утакмицааа...само 4-0 ...ова ќе го кажам пак..зашо ретко добивам ваква можност оваа сезона... САМО 4 ПОГОДОКА:vozbud:
Арша најбоље денес... Ебуе... коа влезе... право викам... ете го ѕверот..ќе успее да направи нешто денеска... и 2 гола... не ми се веруеше ни мене....
Лично сакаф пеналот да го изведе Арша за да може хет трик да даде...ама супер е и вака:smir:
ЧЕСТИТКИ момцииии.... идеме на 4тоооо:helou:

Долго време се немам радувано вака :) ,одлична победа ,не верував во толку голема :)

Заслужува, заслужува. Јас не знам зошто Венгер се мачи со оној Бендтнер кога го има Вела тука...

Дека играа на сосем различни позиции :toe:

Сеа Венгер преферира формација со еден класичен шпиц и две крила како подршка за него, а Бентнер е класичен напаѓач а пак Вела повеќе игра на страна .

Честито победа :)

Аршавин и Вела :zver:оој :)

Фала фала :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom