Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aлмуниа збесна.:pos:
Богами да бев ко него, ке му ја врзев една на тоа копилето гадно.
Второ мислам дека ке напраат црвен, ептен остро идат ...
Инаку чист пенал имаше врз Волкот, прв дојде до топката и беше оттурнат.
Задоволен сум од средината, посебно Сонг, 2 утакмица како ја игра топ.
Од одбраната нема замерки, нападот со Бентнер неможам да го гледам кога има вкави срање изданиа.
Насри добар е, и како што видов Насри и Бентнер се напаѓачите, како и дае добро се снајде ...
2 добри шанси, штета што не влезе она мајсторскиот изведен слободен.

Што е о овие Блекбурн бе требаше до сега 3-4ца да исклучат од кај нив како остро стартуваат:tapp: :nenene:

Epa nemame sreka,mnogu sansi ne iskoristivme,Bentner...razocaran sum,noviot Maradona.Song prodolzuva so odlicnite igri,koj zver e ejj,Volkot i Nasri zverovi,tuka nekade e i Arshavin...do sega.Ajde pozdrav,odime na vtor..da ne se plasham do 90ta minuta.

Бентнер како игра само :pipi: (како и увек :tapp: , млад е учи ќе се подобри :smir:)

Se logirav za da pisem deka Bendtner e mnogu glup. :nesvest:

edit: Arshavin nee tolku..

More oddamna tolku ne me iznerviral nekoj igrac od Arsenal.BABA da bese ke pogodese ednash
Izvinete za latinicava,tehnicki problemi

NO ZATOA ARSHAVIN E ZVER!

Најбољеее гоооооол:vozbud::vozbud:
Аееееееееее...виа Анриииии:vozbud:

Велемајсторски гол на Аршавин..

mn vi e opasen ovoj arshavin.u liga sampioni ne smee da igra mis e cini taka????ako e taka steta:toe::toe::toe::toe:

Аршавин :pipi: :vozbud::vozbud::vozbud:

п.с... замислете да играше Анри сеа во нашиот тим и да ги имаше шансите од Бентнер, што ќе се случеше тогаш ?

[zEUs];2329002 напиша:
Аршавин :pipi: :vozbud::vozbud::vozbud:

п.с... замислете да играше Анри сеа во нашиот тим и да ги имаше шансите од Бентнер, што ќе се случеше тогаш ?
Ќе не знаеја што ќе им се задеси:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom