Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има а1 ...:pipi:

Добро прво полувреме, Аршавин супер изигра... има самодоверба тоа е најважно и шутира од секоја позиција ...:pipi:

Како и многуте од одиграните натправари годинава заминуваме на полувремето со 0:0 и да се надевамо дека во второто ќе бидемо подобри од првото, и ќе постогнемо некој гол а тој гол би би било драго да го постигне Аршавин ...:pipi:

Имаше до вчера А1, нешто се поеба денес, ќе им ебам матер.

aбе и ја знам дека у струмица има а1.. идам натаму често..али затоа прашаф онака.. као нема а1... хаха...
а утакмицава..... што се дешаааа:tapp:
6-0 во шанси..одличниии шансииии... али како брати денес голманон...свака част... аууу....:pusk:
Браво за Арша... прв меч...ги освои симпатиите на нашите фанови... бар се надевам :vozbud:

А ко продолживе и понатаму да создаваме вакви шанси секако ќе постигнема барем 1 гол ако не и повеќе
Одлично деби на Андрејчо се е добро од негова страна само уште еден гол да даде

Posle pauzata so Cardif se vrakjame vo prepoznatliviot stil...:tapp:

Точнооо....од тоа највеќе се плашев...види само каква игра имаме..какви шанси...и ќе се избаци некој голман вака да ни брани од сегде и сешто..и ете:toe:

Точнооо....од тоа највеќе се плашев...види само каква игра имаме..какви шанси...и ќе се избаци некој голман вака да ни брани од сегде и сешто..и ете:toe:

Најважното е дека играме убав фудбал, а тоа го не можат мн екипи ...:pipi:

И не се секирајте има време, а ја како што знам во второто полувреме сме пооопасни .:wink:

Излишен ке биде секој коментар кажан за натпреваров, црно ни се пишува ако не ги освоиме 3-те бода

Не е ова Арсенал во второто полувреме ...:toe:

Кога го имавме Анри, тогаш игравме за него, а сеа играме доста тимски т.е топката гледамо дастигне до Фабрегас и тој одлучуе за кого ќе игра, и тука е најголемиот проблем зошто е толку сиво изданието .:jaj:

Имам и една замерка за замената на Аршавин, можеби требаше др играч да излезе... малце по рикисрно да го извади Денилсон и со ваква формација би играле...
------Сонг------
Аршавин---Вела
-----Насри------
и да зачека да падне гол и потоа да го извади Аршавин и да го стае Ебуе наместо него или некој друг подефанзивен...:toe:

п.с добро прво полувреме, ама пак во второто не се познавмо и тука га гледам причината зш со овја резултат завршивмо... а и тоа не рачунам играњето доста дефанзивно на противничката екипа...:tapp:

Aj aj aj sto se slucuva so Arsenal? Ne mozam da gi prepoznaam, kako drug tim da se. Samo mozam da kazam deka im posakuvam brz izlez od krizata koja trae vekje podolgo vreme. Sepak Wenger e vrven strucnjak i veruvam deka ke go najde izlezot.Pozz:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom