Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само едно незнам, што ќе правиме против Рома :nesum::toe:

Koa ќе им дојде јајцето на гз... ќе изиграат убаво... али коа треба континуирано да се игра :tapp:.... ете шо се дешааа
100 шанси.... 0 голови....
ееј да не беше тоа Фулопот -_-

Срамота.
По се изгледа го заслужуваме 5тото место.
Лелее не ми се верува дека следната сезона едвај ке чекам да дојде четврток за да го гледам Арсенал.
И да ви кажам и 10 аршавини да земеме нема ништо да правиме се додека не се врати Фабрегас и да го замени оној Денилсон или Сонг у пичку матер да одат.Сонг не може топкана на земја да ја спушти.Овој другиов нема муда едно ризично подавање да направи, сите додавања му беа на 5 метра дистанца.Ебате плејмејкерот.
Сања и Клиши катастрофа исто.Првиов кога ке се укотви у место со топкана нормално нема акција, од 4 центаршутеви 1 му вреди.За Клиши што да зборам нема зборови да го опишам разочарувањето(Многу го почитував како играч и ми БЕШЕ еден од поомилените). На Вела му треба уште калемење па какви беа тоа шутеви, недостојни за играч на Арсенал. Бентнер требал во војска да иде во снајперска дивизија, сантим од голманот на страна не може да шутне. Ебате напаѓачот.
Моментално спас ни е само Перси да го клонираме у курац па да ни трчаат Персиевци наоколу и да даваат голови.Само тој и Насри нешто пробуваат.Од Аршавин и не можеше многу да се очекува ипак му е промоција.
А бе луѓе не е веќе уживање да се гледа Арсенал.Живци искинав.Од екипа која во сезона пропушта да даде гол на евентуално еден натпревар, станавме екипа чии натпревари се сигурни 0-1 гол.
Не не разочаран сум максимално. Нека иде у бестрага и Арсенал и Венгер и све.
Се читаме во вторник да поопцуеме уште малку очигледно.

Koa ќе им дојде јајцето на гз... ќе изиграат убаво... али коа треба континуирано да се игра :tapp:.... ете шо се дешааа
100 шанси.... 0 голови....
ееј да не беше тоа Фулопот -_-

Кое пусто јајце! Пола од играчиве јајца немаат да превземат одговорност малце. А и Фулоп ништо посебно не беше. Центаршутевите беа тапа а шутевите се во него идеа па затоа сите голмани против Арсенал заблескуваат.

Катастрофа катастрофа како да гледав тим од 3-та дивизија а не арсенал.кога неможиме да го тепаме сандерленд што има да се надеваме на тоа 4 место арно ќе биде и 6 ако завршиме.кога ќе дојде тој проклет момент да се вратат Тео и Цеск белким ќе се промени нешто

i zaso mi go brisete postot...toa e moe mislenje za arsenal
Не зафркавај, се остави во постот со навреди врз тимот, вакви онакви, сеедно, башка ја начна и Рома, како ке ги згазеле, знаеш и самиот дека такви постови не се толерираат по фан клубовите . А и незнам од каде таа нервоза кај тебе, освен ако не те изгореле на спортска . . . :toe: .

Продолжете со нормална дискусија, иако не ви е до тоа, деморализирачки резултат денес а имаа одлична прилика по поразот на Вила.

abe brat nemam nisto protiv arsenal...da me izgore na sportska, i toa po 10 pat sezonava
samo 0-0 igra so site...kutri mi se, nemozat gol da dadat

abe brat nemam nisto protiv arsenal...da me izgore na sportska, i toa po 10 pat sezonava
Јбг, оваа година стандард играат вака, 0-0 до 80та и после шанса до шанса, али истурање ради спортска не се толерира и тоа е тоа . . . не ги играј во иднина :D.
Во ситуација кога им го нема мозокот во средината, Фабрегас, со ваков десеткуван состав, Арсенал не ја прикажува онаа слика на која сме навикнале, играат без идеја, без врска нафрлаат иако создаваат шанси, али се приметува дека ја нема онаа типична нивна игра на која сме навикнале години наназад .

[zEUs];2243556 напиша:
Форумов е за свите а и за нас незнајковците, колку што знам нема правило да не се зачленат незнајковци ...:wink:

За зоки тоа е долга приказна, тој не поднесуваше некој да има различно мислење од него и одма го напаѓаше, а како што знам форумов е да каже секој кој што мисли и да се дускутира за тоа, а и богда чуа свите да размисљуемо исто ...:wink:

А за Хунтелар имам ја тавко мислење, дека е е добар играч...
можда ќе се покаже да дојде кј нас, а можда не... а и на крајот на краиштата не сум ја некој скаут или експерт да проценим тоа, само сум обичет љубител на фудбалот како и сите овде...:wink:

А за Бентнер... од секоаш сум имам супер мислење, освен неколку пати во нервоза сум го искритикуел...го сакам бидејчи се бори за тимот, ја остава душата на теренот, трча доста а најважно игра со срце... но тоа што нема среча или нешто друго што промашува од некој глупи позиции би го споредил со Аналка...Анелка е невидено талентиран играч, играше и кај нас, супер талент но тоа што во животот го следеше несчера не успеа да се докаже кога требаше и сеа се покажува колку е добар, а мие да се надевамо дека нема толку долго да го следи несреќа нашиот Бентнер...:wink:

п.с ова не го слачај како некое напаѓење, туку како мое лично мислење... имаме различи а и сличности... разликите се нашите размислувања за се (играчите, играта, тренерот, тактиката и.т.н) но сличноста е тоа што сите го сакаме Арсенал...:wink:

Така е...се сложувам со тебе...Само ако играше со срце немаше да се тепа со Адебајор и да се скара со Љунберг, мислам дека беше...Али како и да е...

не ја гледав ги гледав арсенал а ме интересира како изиграл аршавин.ако може некој да ми каже или да остава некој линк за аршавин на денешниов меч:helou:

не ја гледав ги гледав арсенал а ме интересира како изиграл аршавин.ако може некој да ми каже или да остава некој линк за аршавин на денешниов меч:helou:

Аршавин може да се каже дека одигра најдобро на денешниот натпревар имаше 2 одлични шута и една одлична асистенција кон Бендер и играше до 62 минут кога беше заменет од слободно може да кажам (трагичарот) Вела

Хммммммммм...Гледам многу разочарувачки коментари тука негде....Тоа е добро од една страна, а од една не е....Изигравме 0-0, по не знам кој пат...И повторно паднав на спортска, и тоа само од мојот тим...Ја имав верувале или не Келн на ливче со 16 коефициент и реков да се зголеми уште малку, го кладов Арсенал...И не е оправдување за овој од Фиорентина, така да коментира...Како и да е....Од насигурни 3+ во сезона, станавме тим кој игра најсигурно 0-1 гол....Сепак треба да се сменат многу работи, мегу кои Сонг, Денилсон и Вела мора да одат на калење во некој друг тим....Мора да се купува...Дуду повторно се повреди истото ке се случи со Том4е ко ке се врати, а после и со Цеск и со Волкот....Затоа оваа сезона ни е загубена, зборувам за во ПЛ....Убеден сум дека ке играме финале на ЛШ, и ке победиме во него....Не знам, ама имам некое претчуство...Одлично деби на Аршавин, не се плаши да шутка и мислам дека поради тоа го изваде Венгер, и сигурно на пауза ми рече да оди на сигурни додавања, а не на шутеви без врска...Од сите 16 удари мислам дека ниеден не беше 100% шанса...Освен онаа на второлигашот Вела....Клиши изигра стандардно лошо, исто како и Туре....Јас мислам дека ако не беа Галас и РвП ке се наогавме на 13-то место....Мислам дека 5-то место ке биди најреално оваа сезона....Вила мислам дека ке пага понатаму, има тешки противници, ама и ние треба да гостуваме на Олд Трафорд и Енфилд а имаме и двомеч со Челзи...Како и да е....Мислам дека најголема вина сноси менаџерот.....ама нема да си оди никогаш, колку и да имаме лоши резултати....и мислам дека ке го почне да победува, повторно......Воедно јас сум убеден дека Венгер е човекот за Арсенал....Штом 60,000 публика се задоволни и со транспаренти покажуваат дека веруваат во него, за вас и ич не му е гајле...

In Arsene we trust...

Не ги пиши....

Одете и влезете да видете стрелци за Реал и видете ги головите....па ке коментираме...Знаете за кој играч зборувам....

За тој шо не вреди....Ова го пишам во 45 минута од мечот...

абе не ги сакам арсенал ама не ги ни мразам и затава сакам арсенал да оди во ЛШ а не астон вила.астон вила ке ни срамуват премиер лигата позз

Некои слики од натпреварот со Сандерленд

:pos2: јако изгледаат сликиве... да не го знаевме резултатот... би бил некако задоволен... уше и Арша го има ... милина... одлично деби за него.. само уше да влезеше нешо од тие удари негови:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom