ТИ ЉУБОМОРАМ!бев синоќа на емирати
супер беше, ама не беше исполнет стадионот
ќе ставам слики попосле

Благодарам за сликиве=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ТИ ЉУБОМОРАМ!бев синоќа на емирати
супер беше, ама не беше исполнет стадионот
ќе ставам слики попосле
![]()
ова е пред почеток, не беше вака полупразно во секој случај
![]()
![]()
хрватот
![]()
стадионот е бонбона. ако мене ме праша некој боље е од вембли.
ТИ ЉУБОМОРАМ!
Благодарам за сликиве=)
Да не лажеш беимам многу слики од синоќа, ама горе доле се исти, некои мутни некои не толку добри. касно стигнав за да го сликам стадионот од надвор, и затоа немам од надвор овој пат. имав многу слики од емирати, ама ми го украдоа лаптопот и ми отиде се по ѓаволите
имам од емирати купот, ми се чини од лани, ако имам време покасно ќе ги побарам и ќе закачам.
инаку за стадионот, бидејќи сум ги видел поголемиот дел во Лондон, можам да речам дека супер е осмислен, излгеда одлично, многу личи на вембли од внатре но бидејќи е нешто помал, затоа повеќе ми се допаѓа. не се губи контакт со теренот. атмосферата е одлична бидејќи е клупски стадион. се влегува и се излегува за 1 мин.
Туре: Зошто на големиот Аршавин ќе му треба време
“I think he’s just the right type of player for Arsenal,” he said. “We can see that he’s really quick, intelligent, a good passer and can score goals. I think he’s definitely going to help us - from his first training session you could see what quality he has.”
Можеби ќе го видиме против Сандерленд, откако Едуардо повторно имал мали проблеми со задната ложа.![]()
Ќе треба да се одморат некои фудбалери во сабота за да можат поодморени и помотивирани да влезат во дуелот со Рома во вторник.Затоа изгледа ДУДУ од кога испадна само се поздрави со останатите и одма отиде во соблекувалната.Но да се надеваме дека не е ништо сериозно и дека ќе го видиме пак во сабота и пак да постигне 2-3 гола
А за Аршавин мислам дека ќе игра во сабота на местото на Насри бидејќи му треба мал одмор на Насри за натпреварот што следува потоа со ромите
И се надевам на деби на Аршавин какво што беше враќањето на Едуардо
Ќе треба да се одморат некои фудбалери во сабота за да можат поодморени и помотивирани да влезат во дуелот со Рома во вторник.
Знам дека ќе биде тешко, но на овие два натпревари мора Арсенал да направи полн погодок. Ако не се случи тоа, тогаш се ќе падне во вода.![]()