Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[zEUs];2240664 напиша:
Тотално се сложуам со тебе a и кажав пред едно време кој Хунтелар сакаше да иде дека лично не сакам да го видим у нашиот тим.

Ќе кажем едноставно и кратко зошто таке мислим... ,,Не ни треба уште еден Бентнер,,:toe:

Се сложувам со твоето мислење и со тоше,иако другите не мислат така.

9zojlk.jpg

После една од подобрите натпревари оваа сезона против Кардиф следна пречка е единаесет пласираниот Сандарленд.Утакмица која мора да ја победиме иако нема да биде лесно против одличниот голман Гордон и нивниот бункер.Со оваа победа и кикс на Челзи или Вила кои меѓусебно играат ке се доближиме на 2(Челзи) односно 4 (Вила).

Во составот го очекувам Аршавин бидејки верувам дека Венгер ќе одмара некој играчи за натпреварот со Рома во ЛШ.Тоа ќе биде негово деби во дресот на Арсенал.

Вчера играа четворица наши млади играчи кои се на позајмица

Nacer Barazite

Derby 4-1 Blackpool, Среда 18.Февруари

Прв гол не Холанѓанецот одкако е во Дерби.Го даде последниот четврти гол,во која издвоија блескава победа над Блекпул.Прекрасен гол од 20 метра.

Kerrea Gilbert

Hartlepool 2-2 Leicester, Вторник 17.Февруари

Ги одигра последните 30 минути.Гостите имаа двапати водство,но домаќините успееа да израмнат.

Rene Steer
Gillingham 4-4 Aldershot, среда 18.Февруари

По прв пат од првата минута во составот на Гилингам,и ги одигра сите 90 минути

Henri Lansbury
Rotherham 0-1 Scunthorpe, Вторник 17.Февруари

Хенри можеби ќе биде првиот Топџија кој ќе заигра оваа сезона на новиот Вембли.Ги одигра последните 6 минути за Скантхорп во кој неговиот тим изборија финале во купот Johnstone’s Paint Trophyja.Во првата утакмица Скантхорп славеше со 2:0.Финалето ќе се игра на 4 Април,а противник им е Luton Town.

Ма каков Бентнер тиа е бетер од него само на празен гол знае да даде гол и од пенал,Бентнер берем трча да приме топка и е добар со глава ако ништо друго

што бендтнер да не е појак од хунтелар нешто?ц ц ц
од арсенал единствено вредат фабрегас ван перси и аршавин
има и други добри игра4и но овие се екстра.+незнам што толку го форсират адебајор?човекот не го бива толку колку што го прават јак:toe:

[zEUs];2240664 напиша:
Тотално се сложуам со тебе a и кажав пред едно време кој Хунтелар сакаше да иде дека лично не сакам да го видим у нашиот тим.

Ќе кажем едноставно и кратко зошто таке мислим... ,,Не ни треба уште еден Бентнер,,:toe:

Овој форум, стана форум за незнајковци....Дури сега го сфакам Зоки, зошто не пишел...!!!...Не зборувам за тебе...ама ти беше последен за да те постирам...

Ова се однесува на многу луге тука...Штом си бегаат навивачите од тука, значи нешто е до некој внатре, тука...

има и други добри игра4и но овие се екстра.+незнам што толку го форсират адебајор?човекот не го бива толку колку што го прават јак:toe:

Респект за блогот...

п.с. Честито титула, од срце....

http://www.taratur.com/node/7795

за сите Бендтнери...!!!...Светска класа е нема шо....

Да и тоа многу е подобар Бентнер од Хунтелар(а на некој ако не му се свиѓа моето мислење многу ми е гајле) а инаку Хунтелар е чисто срање.
Во АРСЕНАЛ ете има некои што вредат ама каи вас па нема никој таков и незнам што само гледаше (трактор)фергусон да дадиш незнам точно 20-26 милион за еден глуп бербер а и секако за мене најглупиот фудбалер што го знам керик и грешникот гери тоа ако се фудбалери до каи отиде тогаш фудбалот

Да и тоа многу е подобар Бентнер од Хунтелар(а на некој ако не му се свиѓа моето мислење многу ми е гајле) а инаку Хунтелар е чисто срање.
Во АРСЕНАЛ ете има некои што вредат ама каи вас па нема никој таков и незнам што само гледаше (трактор)фергусон да дадиш незнам точно 20-26 милион за еден глуп бербер а и секако за мене најглупиот фудбалер што го знам керик и грешникот гери тоа ако се фудбалери до каи отиде тогаш фудбалот

Да, тоа се фудбалери кои имаат титули повеке од сите заедно во Арсенал...И јас не ги сакам, ама шо е вистина, вистина е....Некои и за РвП викаа, дека не чини ко дојде...Но после го величат...Епа човек треба да има едно мислење...А за Хунтелар, убеден сум дека ке дојде...На тие шо не му се допага нека навиваат за Тотенхем...хахахаххаха....А тие шо не се сложуваат нека му пишат на Венгер(хахххах) можеби ке ве послуша...

Да, тоа се фудбалери кои имаат титули повеке од сите заедно во Арсенал...И јас не ги сакам, ама шо е вистина, вистина е....Некои и за РвП викаа, дека не чини ко дојде...Но после го величат...Епа човек треба да има едно мислење...А за Хунтелар, убеден сум дека ке дојде...На тие шо не му се допага нека навиваат за Тотенхем...хахахаххаха....А тие шо не се сложуваат нека му пишат на Венгер(хахххах) можеби ке ве послуша...

Никој не спомна дека ако дојде хунтелар нема да навивал веќе за АРСЕНАЛ само не се сложуваме за таков да го наречам "глуп" играч да дојде во АРСЕНАЛ...А знам и многу кои викаа дека ФАБРЕГАС не го бивало па сега се молат и да му ги чистат копачките

Никој не спомна дека ако дојде хунтелар нема да навивал веќе за АРСЕНАЛ само не се сложуваме за таков да го наречам "глуп" играч да дојде во АРСЕНАЛ...А знам и многу кои викаа дека ФАБРЕГАС не го бивало па сега се молат и да му ги чистат копачките

Не знам за него, јас....ама вистина е...секогаш некој мора да има и погрешно мислење...Јас сум за Хунтелар, ти не си...нема врска...Како на пр. шо за мене Клиши никогаш нема да биди квалитетен бек...така и за тебе нечини Хунтелар...Само кога ке се докажи, ако дојди, и ако дава по 35 голови, по сезона, тогаш Вие ке треба да не пишите тука..така е или не ???!!!....Позззззззззззззззз

Не знам за него, јас....ама вистина е...секогаш некој мора да има и погрешно мислење...Јас сум за Хунтелар, ти не си...нема врска...Како на пр. шо за мене Клиши никогаш нема да биди квалитетен бек...така и за тебе нечини Хунтелар...Само кога ке се докажи, ако дојди, и ако дава по 35 голови, по сезона, тогаш Вие ке треба да не пишите тука..така е или не ???!!!....Позззззззззззззззз

Ќе видиме првен дали ќе дојде а и ако дојде мое мислење е дека нема да добие никаква шанса оти во нападот ги имаме РвП,АДЕ,ДУДУ,Бентнер и Вела а 35 гола ако даде во една сезона јас те частам еден сезонски билет за натпреварите на АРСЕНАЛ...Поззз

Ќе видиме првен дали ќе дојде а и ако дојде мое мислење е дека нема да добие никаква шанса оти во нападот ги имаме РвП,АДЕ,ДУДУ,Бентнер и Вела а 35 гола ако даде во една сезона јас те частам еден сезонски билет за натпреварите на АРСЕНАЛ...Поззз

Запамти го блогот...Ке се исполни, верувај ми...Како прво ке добие поголема шанса од Вела и Бендтнер...Аде мислам дека ке оди во Барса, а Ето веке има потпишано за Милан...Биди сигирен....Вела ке оди на позајмица, а ако не оди ке игра во Купови, каде и таму му е местото...А Бендтнер ке чека шанса од клупата...хахахахха

Запамти го блогот...Ке се исполни, верувај ми...Како прво ке добие поголема шанса од Вела и Бендтнер...Аде мислам дека ке оди во Барса, а Ето веке има потпишано за Милан...Биди сигирен....Вела ке оди на позајмица, а ако не оди ке игра во Купови, каде и таму му е местото...А Бендтнер ке чека шанса од клупата...хахахахха

Ќе видиме ама јас сум 100% сигурен ако дојде хунтелар ќе ни покаже само колку не вреди,а Вела мислам дека треба да добива се поголема минутажа оти тоа што го покажа на натпреварот против Кардиф вреди да се награди и со настап во првите 11 на натпреварот против Сандерленд

Ќе видиме ама јас сум 100% сигурен ако дојде хунтелар ќе ни покаже само колку не вреди,а Вела мислам дека треба да добива се поголема минутажа оти тоа што го покажа на натпреварот против Кардиф вреди да се награди и со настап во првите 11 на натпреварот против Сандерленд

Very hard....

a by the way....За со Рома, ке се врати некој од повредените...???...

Very hard....

На првиот натпревар нема да се врати никој од повредените а за реваншот можно е да се вратат ЦЕСК и ТЕО

Very hard....

А од тија повредени, пошо ме мрзеше да барам, освен фабрегас и Адебајор кој е???

Иначе на наша страна во Рома Вучинич и Аквилани се неизвесни, Рисе и Сисињо потешко за првиот натпревар шансите се минимални, а Тоти се мачи со повреди но би требало да игра...:helou:

Па се глеаме во Лондон И НЕКА ПОБЕДИ ПОДОБРИОТ...па здравје за 2 недели и во Рим...

и уш нешо: има право Аршавин за настап против Рома?:)

А од тија повредени, пошо ме мрзеше да барам, освен фабрегас и Адебајор кој е???

и уш нешо: има право Аршавин за настап против Рома?:)

Волкот, Росицки и Едуардо..... од повредените.
Аршавин нема право за со никого во ЛШ,па ќе треба без него титулата да ја земиме,ама шо да праиме ако ни е таква судбината ја прифаќаме,хехехе..........

Волкот, Росицки и Едуардо..... од повредените.
Аршавин нема право за со никого во ЛШ,па ќе треба без него титулата да ја земиме,ама шо да праиме ако ни е таква судбината ја прифаќаме,хехехе..........

И Дијаби и Силвестре се исто така повреден и изгледа сите ќе се вратат во еден ист периот не сметајќи го Росицки.И мислам дека ќе бидат спремни за реванш натпреварот со Рома

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom