Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
f0anwh.jpg

ова е пред почеток, не беше вака полупразно во секој случај

vfkuh.jpg

a24yhg.jpg

хрватот :)

syw4lf.jpg

стадионот е бонбона. ако мене ме праша некој боље е од вембли.

aaaajj...вистина си бил на ЕМИРАТИИ?????
:vozbud::vozbud: ти завидуем мн мн.... сакам некад и јас да идам ...еееј...
други слики нешто имаш? да видиме поубаво како изгледа Стадиончето ... :vozbud:

ТИ ЉУБОМОРАМ!:pipi:
Благодарам за сликиве=)

И ја исто му љубоморим ...:kesa:

инаку се гледа дека ни е еден од најдобрите стадиони а пак тоа дали е подобар од Вембли не знам, не сум бил да видим па да зборим. :)

имам многу слики од синоќа, ама горе доле се исти, некои мутни некои не толку добри. касно стигнав за да го сликам стадионот од надвор, и затоа немам од надвор овој пат. имав многу слики од емирати, ама ми го украдоа лаптопот и ми отиде се по ѓаволите :)

имам од емирати купот, ми се чини од лани, ако имам време покасно ќе ги побарам и ќе закачам.

инаку за стадионот, бидејќи сум ги видел поголемиот дел во Лондон, можам да речам дека супер е осмислен, излгеда одлично, многу личи на вембли од внатре но бидејќи е нешто помал, затоа повеќе ми се допаѓа. не се губи контакт со теренот. атмосферата е одлична бидејќи е клупски стадион. се влегува и се излегува за 1 мин.

имам многу слики од синоќа, ама горе доле се исти, некои мутни некои не толку добри. касно стигнав за да го сликам стадионот од надвор, и затоа немам од надвор овој пат. имав многу слики од емирати, ама ми го украдоа лаптопот и ми отиде се по ѓаволите :)

имам од емирати купот, ми се чини од лани, ако имам време покасно ќе ги побарам и ќе закачам.

инаку за стадионот, бидејќи сум ги видел поголемиот дел во Лондон, можам да речам дека супер е осмислен, излгеда одлично, многу личи на вембли од внатре но бидејќи е нешто помал, затоа повеќе ми се допаѓа. не се губи контакт со теренот. атмосферата е одлична бидејќи е клупски стадион. се влегува и се излегува за 1 мин.
Да не лажеш бе :vozbud:?

Браво за Едуардо, мило ми е што се врати, по се што помина заслужи вакво фуриозно враќање.
Се надевам дека и на психолошки план ќе ја надмине повредата и ќе игра во стара форма против сите освен Јунајтед:back:

Венгер: Јунајтед се недопирливи

arsenewenger%20300.jpg

Тренерот на Арсенал кој успеа да ја осви титулата со Топџиите без претрпен пораз во целата сезона вели дека Црвените Ѓаволи се многу блиску до тоа ниво. Избраниците на Сер Алекс Фергусон имаат два бода предност во однос на Ливерпул но и натпревар помалку со Фулам.

Венгер одбива да се откаже от жансите за титула на неговата екипа, но признава дека Јунајтед се огромни фаворити за освојување на Премиер Лигата.

“Во моментов се наоѓаме во добра серија и ветивме дека ќе се бориме со сите сили до крајот на сезоната, но во моментов Јунајтед изгледаат непобедливи.” – рече Венгер.
“Тие се 12 бода пред нас и имаат натпревар помалку со Фулам кој сигурно ќе го победат.”
“Со таа победа тие ќе имаат 15 бода пред нас што значи дека е потребно да загубат пет средби.”
“Ајде да речеме дека ќе загубат една од нас, но и покрај тоа ќе требаат уште четири.”
“Сеуште ќе биде потребно тие да загубат четири натпревари, нешто што тие сеуште го немаат сторено оваа сезона.”
“Нашата основна цел е да обезбедиме учество во Лигата на Шампионите, и затоа првенството останува приоритет.”

извор

Туре: Зошто на големиот Аршавин ќе му треба време
“I think he’s just the right type of player for Arsenal,” he said. “We can see that he’s really quick, intelligent, a good passer and can score goals. I think he’s definitely going to help us - from his first training session you could see what quality he has.”

Можеби ќе го видиме против Сандерленд, откако Едуардо повторно имал мали проблеми со задната ложа. :pipi:

Туре: Зошто на големиот Аршавин ќе му треба време
“I think he’s just the right type of player for Arsenal,” he said. “We can see that he’s really quick, intelligent, a good passer and can score goals. I think he’s definitely going to help us - from his first training session you could see what quality he has.”

Можеби ќе го видиме против Сандерленд, откако Едуардо повторно имал мали проблеми со задната ложа. :pipi:

Затоа изгледа ДУДУ од кога испадна само се поздрави со останатите и одма отиде во соблекувалната :tapp:.Но да се надеваме дека не е ништо сериозно и дека ќе го видиме пак во сабота и пак да постигне 2-3 гола

А за Аршавин мислам дека ќе игра во сабота на местото на Насри бидејќи му треба мал одмор на Насри за натпреварот што следува потоа со ромите
И се надевам на деби на Аршавин какво што беше враќањето на Едуардо

Затоа изгледа ДУДУ од кога испадна само се поздрави со останатите и одма отиде во соблекувалната :tapp:.Но да се надеваме дека не е ништо сериозно и дека ќе го видиме пак во сабота и пак да постигне 2-3 гола

А за Аршавин мислам дека ќе игра во сабота на местото на Насри бидејќи му треба мал одмор на Насри за натпреварот што следува потоа со ромите
И се надевам на деби на Аршавин какво што беше враќањето на Едуардо
Ќе треба да се одморат некои фудбалери во сабота за да можат поодморени и помотивирани да влезат во дуелот со Рома во вторник.

Знам дека ќе биде тешко, но на овие два натпревари мора Арсенал да направи полн погодок. Ако не се случи тоа, тогаш се ќе падне во вода. :)

Едуардо: Тејлор сеуште не ми се извинил Напаѓачот на Арсенал, Едуардо Да Силва вели дека Тејлор, фудбалерот поради кој цела година беше надвор од теренот сеуште не му се извинил.
eduardo-povreden.jpg

По пауза од 12 месеци Едуардо имаше одлично враќање во тимот на Арсенал постигнувајќи два гола на натпреварот против Кардиф. Хрватскиот репрезентативец се повреди минатиот февруари кога фудбалерот на Бирмингем со опасен старт му ја скрши ногата.
"Некој пријатели ми кажаа дека тој изјавил дека зборувал со мене, но никогаш не го направил тоа. Никогаш не сум се сретнал со него" - вели Едуардо.
"Некој во Арсенал добил мејл од него кога играв за резервниот тим, пред да се вратам, и тој рекол дека бил задоволен што играм повторно".
"Добив многу мејлови од други луѓе. Имаше околу 25,000 мејла од Хрватска, Бразил и Англија кои ми посакуваа брзо опоравување".
"Но тој никогаш не ми се обратил директно на мене".
"Не сакам да зборувам за инцидентот. Најдобро е сега тоа да го оставиме на страна" - изјави Едуардо.
По опасниот старт, Тејлор изјавуваше дека му е многу жал за Едуардо и ќе го следи неговото опоравување од повредата.

Ќе треба да се одморат некои фудбалери во сабота за да можат поодморени и помотивирани да влезат во дуелот со Рома во вторник.

Знам дека ќе биде тешко, но на овие два натпревари мора Арсенал да направи полн погодок. Ако не се случи тоа, тогаш се ќе падне во вода. :)

Па затоа викам дека можно е да не игра Насри во сабота за да биде одморен за во вторник а можно е Венгер пак да не го ставе и РвП во првите 11 а во нападот да бидат Вела и Бентнер

абе браво што го лапнавте аршавин.само незнам зошто не го пуштат да игра?толку ли е во слаба кондиција?
ај срекно.се надевам дека ке стигнете до 4 место на местото на челзи тие нека бидат 5 :salut: позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom