Pa samo toa ni preostanuva da se nadevame deka ce dojde Arsavin
A za Bolton nema so da se zamarame moze da gi pisime uste sega 3 poeni
Абе ние до сега знаеш колку имаме пишано 3 поени ехеее,па на крајта само корпи јадеме:kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa samo toa ni preostanuva da se nadevame deka ce dojde Arsavin
A za Bolton nema so da se zamarame moze da gi pisime uste sega 3 poeni
Еден зимаме МИНИМУМ, слушајмиго зборотNema so da se nadevame i ovoj preoden rok ce ostaneme so prazni race taka mi izgleda mene voa kako so e trgnato edna den ima pari druga den nema da troseme ce gi solime,toa ti e imam a ne davam![]()
Оптимисти? Од каде па сега оптимисти..... шо излезе за толку да не верувате? Венгер си кажа дека ке бидеме информирани ако се случи нешто такво, не значи дека нема да земе.Da bidime optimisti deka ce dojde nekoi ama teska rabota.A inaku navistina mnogu e primetlivo deka ni falat novi igraci.Ne mora povece dovolno e samo Arsavin da dojde so Nasri bi bile odlicen tandem a da ne zboruvame koga ce se vrate I kapitenot CESC.:wink:
Насри го има сенсот за таа улога. Против Ливерпул од пола терен инзвонредно му асистираше на Ван Перси. На последните два натпревари Венгер го тестира на таа позиција и ме изнеднадува неговата ориентација во просторот и соработката со останатите фудбалери. Сепак ќе остне празна позицијата лево крило и мора да се потполни, како и толку посакуваниот фудбалер на ДМ позицијата. Лани таму ги имавме Метју и Жилберто сега само Сонг кој нема стаминиа а и самиот Венгер изјави дека тој подобро се снаоѓа во последниот ред од одбраната. Денилсон е АМ, неможе тој да уништува противничка игра, тој ја креира.Оптимисти? Од каде па сега оптимисти..... шо излезе за толку да не верувате? Венгер си кажа дека ке бидеме информирани ако се случи нешто такво, не значи дека нема да земе.
А за Насри, најдобро ке биде како Плејмекер супер игра, тоа покажа и денеска. Таман и ке се ослободи место на лево крило ако дојде Аршавин.
Бидејки ме немаше вчера еве сега ви посакувам добродојде во фан клубот и на двајцата,боки арсенал и тоше цескa sto ke pravi manchester so inter 100 % pagaat
[zEUs];2054921 напиша:Венгер: Судете ми во иднина
- Тренерот на Арсенал, Арсен Венгер верува дека неговата работа со клубот можеби нема да биде ценета уште најмалку една декада...
“Овој тим заедно станува се посилен и посилен.”
што во иднина а сеа може слободно да јадеме бедои па за 20 години ќе зееме титула јеееааа
нек зима играчи или нек си иде :nesum:
не викам дека не е добар
напротив можда и најдобаар е
ама само гледа за во иднина а ете тоа го напраи он веќе со Фламини , Хлеб и тн али не напуштија и ајде се отпоново
неможе така мора за сега да се гледа :wink:
Ме интересира дали сега за сега најмлад играч што постигнал гол во лш е Арон Рамзи.