Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
RvP тоооооо мајсторе 3-1

Edit; Рутинска победа....честито нека ни е :)

Браво, браво...:smir: 3-1...:pipi:

п.с Вилшер во игра...:vozbud:

Излезе зверот бентнер ...играше десно крило дечкото или грешка сум јас...
ЕДИТ:Зошто не треба да се замараме со купување на нов голман...фабијански..:toe:

Изгледа губењето на парите на абрамович влијаат и врз играчиве еј...1-1 :kesa:

Ван Перси (нашиот резервен капитен) :zver: каков втор гол... браво, браво
Насри - мотор на тимот.

Утре ќе ја чекаме ждрепката па да видиме кој ќе биде следната „жртва“...

Од ова што го видов денес, можам да кажам дека сум задоволен :)
Највеќе ми го напраи кејфот Ремзи, пошто со сигурност можам да кажамдека е подобар од Сонг. Едноставно е поуниверзален, и знае да шутне, и знае да дрибне, и да подае а и во дефанзива нее лош. Тоа се покажа и денеска. :)
Потоа, Гибс... едноставно најдобарар и најборбен на теренот, се надевам еден ден ке му го земе местото на клиши у прв тим. Звер е дечкото...
Ван Перси, овој ако го немаме во тим, кој знае кај ке ни биде крајот... 2 гола и 1 асистенција.
Насри највеќе се труди да направи нешто... 1 асистенција за голот на Перси а и да не заборавам дека е најзабележителен на терен, сегде го има.. подобро игра кога е како плејмејкер во центарот на средината :)
Галас најдобар!! Може да му се смени улогата и во напаѓач хаха :) добри излети во напад, пред се претпазливи али и во двата налета излезе во Офсајт, не тој но Ван Перси му ја скроти на двата пати а тој беше во офсајт.
Вела ме разочарува :) али не се сомневам у негови квалитети, доволно ни докажа сезонава дека има квалитет.
Денеска беше како погубен, а влезе у 16-метра одма се губи и незнае шо да праи... ја враќа назад топката :)

Тоа е јас што го видов второ полувреме. За крај, нека ни е честито победата!
:helou:

Од ова што го видов денес, можам да кажам дека сум задоволен :)
Највеќе ми го напраи кејфот Ремзи, пошто со сигурност можам да кажамдека е подобар од Сонг. Едноставно е поуниверзален, и знае да шутне, и знае да дрибне, и да подае а и во дефанзива нее лош. Тоа се покажа и денеска. :)
Потоа, Гибс... едноставно најдобарар и најборбен на теренот, се надевам еден ден ке му го земе местото на клиши у прв тим. Звер е дечкото...
Ван Перси, овој ако го немаме во тим, кој знае кај ке ни биде крајот... 2 гола и 1 асистенција.
Насри највеќе се труди да направи нешто... 1 асистенција за голот на Перси а и да не заборавам дека е најзабележителен на терен, сегде го има..
Галас најдобар!! Може да му се смени улогата и во напаѓач хаха :) добри излети во напад, пред се претпазливи али и во двата налета излезе во Офсајт, не тој но Ван Перси му ја скроти на двата пати а тој беше во офсајт.
Вела ме разочарува :) али не се сомневам у негови квалитети, доволно ни докажа сезонава дека има квалитет.
Денеска беше како погубен, а влезе у 16-метра одма се губи и незнае шо да праи... ја враќа назад топката :)

Тоа е јас што го видов второ полувреме. За крај, нека ни е честито победата!
:helou:

Не заборавај дека игравте со Плимут.:wink:Како и да е победа си е победа така да честито нека ви е.:smir:

Зошто не треба да се замараме со купување на нов голман...фабијански..:toe:

Ја во темата ,,најдобар голман,, постирав дека е Фабиански, а зоки ми се смееше и ме праеше будала, можеби не е најдоабр ама е класа голман со доста светла иднина пред него, Алмунија не може да биде познат голман сега тој има слава на 30год, а пак Фабиански уште од сега се покажуе дека е доста добар и само што му треба е искуство во поголеми натпревари, а можеби некој ден ќе стане познат како нашиот легендарен најдобар голман на времето во Англија а и во светот Симан...:pipi:

Не заборавај дека игравте со Плимут.:wink:Како и да е победа си е победа така да честито нека ви е.:smir:
Па добро и Челзи играше со Саутенд па изиграа 1-1 дома, така да задоволен сум со 3-1 против вакви Бункер екипи, не очекував повеќе.

Фала на честитки.:smir:

[zEUs];2052431 напиша:
Ја во темата ,,најдобар голман,, постирав дека е Фабиански, а зоки ми се смееше и ме праеше будала, можеби не е најдоабр ама е класа голман со доста светла иднина пред него, Алмунија не може да биде познат голман сега тој има слава на 30год, а пак Фабиански уште од сега се покажуе дека е доста добар и само што му треба е искуство во поголеми натпревари, а можеби некој ден ќе стане познат како нашиот легендарен најдобар голман на времето во Англија а и во светот Симан...:pipi:
Абе јас ти реков господ нека ти е на помош :))
Како прво никој не рече дека нема светла иднина и дека нема да го биде, темата е сосем нешто друго... нее за млади и добри голмани темата е НАЈДОБАР ГОЛМАН!

Честито победа.

Tnx

Инаку, повторно се покажа дека кога го нема Цеск, Насри ја презема целата одговорност во тимот во секој поглед, одлична прегледност и организација во играта...
За кратко време колку што настапи Вела се покажа солидно заедно со Вилшер...
RvP-експлозија од играч-едноставно неговите "бомби" можат рака да му скршат на голманот(доколку се обиде да ги одбрани ударите :) )

Абе јас ти реков господ нека ти е на помош :))Како прво никој не рече дека нема светла иднина и дека нема да го биде, темата е сосем нешто друго... нее за млади и добри голмани темата е НАЈДОБАР ГОЛМАН!

Па да најдобар, Фабијански е најдобар... :) , ја да сум бил на местото од Венгер би бил прв голман Фабијански, ама проблемот е што не сум...:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom