Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
waaaaaaaaaaaau
koi iminja tuka sve ne ima :|
od ovie samo 2ca da se zemat kje bide odlicnooooo
a bez pari epa neznam vakvi sansi mora da se koristat :helou:

Oвие се само играчи на кои им завршуваат договорите, а не што им се завршени...:toe:

[zEUs];2050298 напиша:
Oвие се само играчи на кои им завршуваат договорите, а не што им се завршени...:toe:

Да ама скоро никој играч не продолжува договор после јануари тука е сагата ако не продолжи не продолжува ни до крајот на сезоната
а можда 10 % ќе продолжат сепак тоа се огромен број слободни играчи и има одличен избор
само еден да биде доведен ќе е одлична зделка :helou:

А да не го продолжеше?Ќе беше слободен агент

и ајде доста со оф топик

За утре мислам дека овие ќе бидат стартери

--------------Fabianski-------------

Sagna---Silvestre-----Gallas---Clichy

Eboue----Nasri------Denilson----Vela

-------Van Persie----Adebayor------

Wenger utišao glasine: Ne dovodimo Artetu, s Aršavinom nismo napredovali u pregovorima
Тешко нешто добро да се случи
Да те поправам - Денилсон е повреден па така нема да настапува (има проблеми со грбот). Останатото е ОК. :smir:

Венгер: Мојата долгорочна иднина лежи во Арсенал
Мислам дека никој несмее да се сомнева во мојата посветенот овде. Можете да ги ставите под знак прашалник моите одлуки но не и мојата верност и посветеност.” “Никој не зборувал со моите агенти, бидејќи јас се застапувам самиот себе.”

Да ама скоро никој играч не продолжува договор после јануари тука е сагата ако не продолжи не продолжува ни до крајот на сезоната
а можда 10 % ќе продолжат сепак тоа се огромен број слободни играчи и има одличен избор
само еден да биде доведен ќе е одлична зделка :helou:

Да супер би биле да земемо, ама според мене нема шансе еден ко Швајнштајгер да не го продолжи договорот или еден Камени кој им е цар у Еспањол...:toe:

[zEUs];2051282 напиша:
Да супер би биле да земемо, ама според мене нема шансе еден ко Швајнштајгер да не го продолжи договорот или еден Камени кој им е цар у Еспањол...:toe:
Доста бе доста бе, Шванјштајгер па швајшајгер...

Еве ви линк за вечер...
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=27700&part=sports
:smir:

Секој слободен фудбалер го направивте пред трансфер во Арсенал... забавете малку...

Инаку стигнала понуда од Милан вредна 5 милиони евра за Галас.

Секој слободен фудбалер го направивте пред трансфер во Арсенал... забавете малку...

Затоа и му пишав на овој зеус.

Инаку, смешно за галас.. Најдобриот дефанзивец да го даеш за 5 милиони, нема шанса. новинарска работа.

:pos2: Gallas ne si ide , a milan im odat 40 godisni u penzija pa zamena si baraat u 30 godisni sea? :toe:

Ја лично мислим треба да иде, и за тија паре...:toe:
- Одсекоаш не ми се свиѓал тој играч и не знам како можеше да добие капитенска лента, а пак у последно време е нешто многу исфустриран според мене и не може да го даде својот максимум...:jaj:

Затоа и му пишав на овој зеус.

Ок...:smir:

[zEUs];2051731 напиша:
Ја лично мислим треба да иде, и за тија паре...:toe:
- Одсекоаш не ми се свиѓал тој играч и не знам како можеше да добие капитенска лента, а пак у последно време е нешто многу исфустриран според мене и не може да го даде својот максимум...:jaj:

Ок...:smir:
Тоа што не ти се свиѓал тебе е сосема друга прича, важно играчот го остава срцето на терен. И затоа по секоај завршена утакмица има пофалби и од венгер и од соиграчите од кога ја изгуби капитенската лента. Да се справиш со такви проблеми, да ја изгубиш капитенската лента, па да си фатен како пушиш, па имаш притисок од навивачите и од медиумите нее лесно, а ипак он тоа го направи на најдобар можен начин :) Секоја му чест, и ке се молам да остане во арсенал уште 1/2 години. Прав избор за капитен, и тој ако го немаме мислам дека мотивацијата ке ни биде рамно на нула.
Треба да бидеме среќни што имаме ваков играч во тимот.
А тоа од медиумите се чисти глупости! времето ке покаже..

Еве што изјавил Нзогбиа:

"I want to win titles, and I have set myself high objectives, like being in the French team.
"I told Newcastle I will do anything to leave this winter. If the club receives a nice offer, they will try to transfer me.
"Arsenal is the club that makes me dream the most in the Premier League."

Тоа што не ти се свиѓал тебе е сосема друга прича, важно играчот го остава срцето на терен. И затоа по секоај завршена утакмица има пофалби и од венгер и од соиграчите од кога ја изгуби капитенската лента. Да се справиш со такви проблеми, да ја изгубиш капитенската лента, па да си фатен како пушиш, па имаш притисок од навивачите и од медиумите нее лесно, а ипак он тоа го направи на најдобар можен начин :) Секоја му чест, и ке се молам да остане во арсенал уште 1/2 години. Прав избор за капитен, и тој ако го немаме мислам дека мотивацијата ке ни биде рамно на нула.
Треба да бидеме среќни што имаме ваков играч во тимот.
А тоа од медиумите се чисти глупости! времето ке покаже..
Како што кажав ,,јас лично мислам,, ...:smir:
На пример тебе ти се свиѓа Анри и на многу други симпатизери на Арсенал а пак мене од секоаш не ми се свиѓал иако играл доста добро, ама ич тимски и целата заслуга скоро на него идеше а пак порано си беше супер пред неговото време а и од кога отидна можеби не се промени нешто од аспетд да освоимо титула или да бидемо подобро пласирани ама пак драстично се промени играта накј подобро и сега играмо доста добро, повеќе тимски и сл..:smir: ама мене ми беше зборот дека секој си има различни мислења а моето е дека Галас треба да иде во јануари и не ме интересира Венгер дали го фалел дали бил добар и сл...:toe: и да мислите сите спротивно од мене пак ја ќе си останем на своето...:helou:

Еве што изјавил Нзогбиа:

"I want to win titles, and I have set myself high objectives, like being in the French team.
"I told Newcastle I will do anything to leave this winter. If the club receives a nice offer, they will try to transfer me.
"Arsenal is the club that makes me dream the most in the Premier League."
Ако да дојде, ама на кого ќе му фати место, ќе треба да седи на клупа, а и плус ако дојде Аршавин...:toe:

[zEUs];2051874 напиша:
Ако да дојде, ама на кого ќе му фати место, ќе треба да седи на клупа, а и плус ако дојде Аршавин...:toe:
Желбата на фудбалерот е голема, но Венгер ќе реши дали да му ја исполни. :toe:

[zEUs];2051874 напиша:
Како што кажав ,,јас лично мислам,, ...:smir:
На пример тебе ти се свиѓа Анри и на многу други симпатизери на Арсенал а пак мене од секоаш не ми се свиѓал иако играл доста добро, ама ич тимски и целата заслуга скоро на него идеше а пак порано си беше супер пред неговото време а и од кога отидна можеби не се промени нешто од аспетд да освоимо титула или да бидемо подобро пласирани ама пак драстично се промени играта накј подобро и сега играмо доста добро, повеќе тимски и сл..:smir: ама мене ми беше зборот дека секој си има различни мислења а моето е дека Галас треба да иде во јануари и не ме интересира Венгер дали го фалел дали бил добар и сл...:toe: и да мислите сите спротивно од мене пак ја ќе си останем на своето...:helou:

А јас реков „ДРУГО Е ТОА ШТО ТИ ЛИЧНО МИСЛИШ“ Анри играл феноменално, направил од Арсенал светски клуб, а ти преостанува да не го сакаш САМО КАКО ОСОБА! Значи како личност, а да не ти се свиѓа тоа што праеше партали по терените, и цела Англија се плашеше од него, тогаш си стварно некој посебен!
Друго е Сонг, за сонг сите јадеме гомна ама и со право! Никој не ја бендисува неговата игра, пошто стравно е камен..
А то што го збориш за Анри дека кога си отишол Арсенал подобро играл, нема врска, да останеше Анри ке беше уште појако и мн мн подобро од колку со Адебајор. Тогаш се уиграа и со Хлеб а и на повидок беше новиот првотимец Фламини ..
Само едно ке ти кажам, незнаеш да ги разликуваш работите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom