Ако па ти...не се лути...онака ми дојде...постновогодишен....Некој ден ке напрам еден пост само она нашите бисери...

)))):kesa::kesa::kesa::kesa:
Еј во исчекување...на некој трансфер...(ке се изначекаме)...дај пофалете се како поминавте за Новата година...
За траснферов ме потсеќа на "NASRI" сага

кога летото искинавме живци.. иначе имаш мсн што ке прајме тука муабет
Иначе,
"Imamo određeni budžet koji nikako nije na nivou onoga što se pominje u medijima. Piše se o nekim nenormalno velikim ciframa, što je totalna ludost. Pokušaćemo da to što imamo iskoristimo na mudar način." kazao je Venger i dodao:
"Ovaj tim je sve jači i jači, ali se moramo koncentrisati na dalji razvoj, a ne živeti u snovima, gde nas povezuju sa igračima od 30, 40 miliona funti, jer to nije realno. Imamo veoma, veoma dobar tim i kupićemo samo nekoga
ko je izvanredan talenat,
ali nećemo to raditi samo da bi imali jednog igrača više. Trenutno ljudi u fudbalu nisu svesni šta nas očekuje, ekonomski gledajući. Ljudi misle da smo u nekoj opni i da nas kriza neće pogodoti, ali ja sam ubeđen da hoće, kao sve druge."
Predsednik Arsenala Piter Hil-Vud je prizano da je morao odbiti zahtev Kolo Turea da napusti klub u januaru. To je podgrejalo spekulacije o mogućem odlasku reprezentativca Obale Slonovače. Ipak, Venger ističe da niko od igrača iz sadašnje ekipe neće napustiti klub u januaru:
"Kolo ima ugovor na još dve i po godine i on ostaje sa nama. Srećan sam zbog igrača koji su predani klubu, a Kolo je veliki primer takvog. Desio se sitan incident, koji novinari mogu uveličati 20 puta. Takve stvari se dešavaju svaki dan u svakom klubu i to je sređeno. Kolo je srećan ovde. Imamo mlad i kompaktan tim i ne očekujem nijedan odlazak."
И да - одлична вест за Туре

сепак тоа било ситница, значи медиумиве како можат да те поебат...