Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
zasluzifme pobeda
i duri i bez igrac i bez Fabre pak igrafme nasata igra i imafme sansa
:toe:
kje bide sledno kolo
sea kje se vrati Dudu i Ade kje se zameni
a za Fabre se nadevam nema da e podolgo vreme povreden
:helou:

Иако Арсенал не победи,ми се допадна тоа што и после повредата на Фабрегас,и црвениот картон на Адебајор,продолжи да напаѓа,и не доживеа пад во играта.

Значи како што реков Х добра игра со 10 играчи на терен ливерпул тапа :tapp:

"Verujem da bi pobedili da smo ostali sa 11 igrača. Siguran sam da bi u poslednjih 30 minuta zabeležili pobedu. To je bila pogrešna odluka. Voleo bih i da se mi nađemo u situaciji da sudija isključi protivničkog igrača zbog nečeg ovakvog. Ako je Adebajor morao da izađe zbog toga, onda je Kin trebao da izađe još u prvom minutu (zbog starta nad Klišijem). Leiva je pravio faul za faulom, za koje nije bio opemenut. Ne slažem se sa takvim stavom sudije danas. " ljutito je kazao Venger.

EDIT: Да ја пофалиме публиката, денеска одлична беше. + од кога доби црвениот картон аде, не престаа да им свиркаат на Ливерпул. Така треба!!1

Супер бевте денес, според мене заслуживте победа над Ливерпул... :helou:

Arsenal To Swap Nicklas Bendtner For Bayern Munich's Franck Ribery?
http://www.goal.com/en/news/1712/ar...klas-bendtner-for-bayern-munichs-franck-riber
Знам дека изгледа смешно но...
Ribery would demand a transfer fee of around £20 million, but as the deal could involve Arsenal striker Nicklas Bendtner, the fee could be as little as £10m plus Bendtner.
Би било нешто фантастично!
Иначе ке земеме пари од трансферот на Диара во Реал.(Дале 20 милиони, будала работа!) =))

Arsenal To Swap Nicklas Bendtner For Bayern Munich's Franck Ribery?
http://www.goal.com/en/news/1712/ar...klas-bendtner-for-bayern-munichs-franck-riber
Знам дека изгледа смешно но...
Ribery would demand a transfer fee of around £20 million, but as the deal could involve Arsenal striker Nicklas Bendtner, the fee could be as little as £10m plus Bendtner.
Би било нешто фантастично!
Иначе ке земеме пари од трансферот на Диара во Реал. =))

:pos2:
bash se nadevam na ova 8MO SVETSKO 4UDO
hahahaha
Bendtner da se smeni za eden od najdobrite FUDBALERI U SVETOTOF :pos2:

i daj boze da go doneseme i Arshavinu januar togash kje se prestrasheni od imeto i poimot ARSENAL :pos2: samo so ovie 2ca igraci

А да стававте по едно смајли, а не истото 100 пати ставено, нели гледате дека ви ги едитирам постовите, грди се со смајлиња, несериозно делуваат и го уништуваат целиот пост .

Ганер ова посебно за тебе важи, смајлито нема никаква вредност во постот, тоа што е напишано во истиот се цени . :smir:

ок брат нема веќе толку смајлиња
онтопик: Па не веруем баш дека Рибери еден од најдобрите играчи у светот ќе сакаат Баерн да го ослободат за 10 милиони и Бендтнер
:toe: лично мое е тоа мислење незнам дај боже да мисли обратно тој на Баерн шефо :helou:

Се сложуем со зоки дека не е смешно Бентнер + 10 милиони за Рибери...:toe:
- Бентнер е помлад може не толку искусен ама има добра преспектива, а пак Рибери е доста постар искусен и не знма уште колку ќе напредуе...:toe:

'I think we could have won this game today'

On Fabregas' injury...
“It is a medial knee ligament problem. I don’t know [how long he will be out], it is difficult to assess. Of course it is a blow, you don’t want to lose a payer like that but we have to cope with it.” :toe:

- Некој ако знае ,,сигурно,, колку време ќе отсустува Фабрегас нака постира...:helou:

Bentner + 10 milioni i dvete strani bi trebalo da bidat zadovolni.Riberi ne vredi nisto poveke od tava.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom