Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
On the rumours surrounding Vela going out on loan, or Tevez and Arshavin coming in...
Wenger-“No, no, and no.”
Toти ке биде надвор од терените 2 месеци,можеби и за првиот дуел со Арсенал.

Многу многу полесна задача ќе имамо претов Рома ако бидат без Тоти, тој е класа игра и им е и алфа и омега во тимот а пак без него се ништо...:toe: (нешто слично мие без Фабрегас :kesa: , играмо супер ама нема чуек кој ќе даде топке на вистинско место во вистинско време...:toe: )

Каков гол аут тоа беше метро пред линијата.Али ај нема везе.Глеам сте пишеле Арсенал имал шанси цел натпревар.Кои шанси жити се.Пуцнавте два пати на гол.Перси голот и Адебајор со глава кога го смени правецот.ЗА разлика од тоа...Во првото полувреме Џерард пред гол,Џерард волеј,Кујт од страна,голот на Кин Второ шут Леива,Кујт итн...
Или гол аут беше или офсајт едно беше пошто слушнав свирка и играта беше прекината, и потоа Адебајор играше со рака. Веб не свирна за тоа Аде што ја шутна со рака.

Каков гол аут тоа беше метро пред линијата.Али ај нема везе.Глеам сте пишеле Арсенал имал шанси цел натпревар.Кои шанси жити се.Пуцнавте два пати на гол.Перси голот и Адебајор со глава кога го смени правецот.ЗА разлика од тоа...Во првото полувреме Џерард пред гол,Џерард волеј,Кујт од страна,голот на Кин Второ шут Леива,Кујт итн...
Глуп си или глуп си?
Аии шутовите на Џерард беа "многу" опасни(со исклучок на шансата кога го проигра Кујт).
Eдит:Зоки голаут беше=)

Кауард Веб едноставно не е човек. Наликува на човек, но не е.

Секоја чест за момците кои вчера се бореа и ја оставија душата на теренот иако со играч помалку и без Фабрегас докажаа дека вредат многу.

Тим како Лузерпул што се задоволува со еден поен и кога противникот игра со фудбалер помалку никогаш нема да ја освои титулата во Премиер лигата. Не ја ни заслужува.

Инаку официјално резултатите од скенот на Цеск ќе се соопштат утре, а неофицијално според шпански медиуми отсуството од терените ќе траело два месеци.

Секоја чест за момците кои вчера се бореа и ја оставија душата на теренот иако со играч помалку и без Фабрегас докажаа дека вредат многу.

Тим како Лузерпул што се задоволува со еден поен и кога противникот игра со фудбалер помалку никогаш нема да ја освои титулата во Премиер лигата. Не ја ни заслужува.

Инаку официјално резултатите од скенот на Цеск ќе се соопштат утре, а неофицијално според шпански медиуми отсуството од терените ќе траело два месеци.
LOL! Од две недели до два/три месеца? Абе овие што нема да пишат, само за да се прочита! Али.. сеуште нема ништо на Арсенал.ком.

па мислам дека 3 недели и ке биде фит а сеа според мене мислам дека Насри ке ја презеде улогата на креатор на нападот заедно со Диаби и Ебуе ке добие шанса да си го поврати рејтингот а Адебајор сигурно ке добие помилување мислам дека не е проблем тоа што тимот ке ни ротира,А интересна е новината поврзана за Илнер изгледа ке дојде у зимскиот преоден рок па ке добиеме добар разбивач и воедно одличен играч на глава а и не би било изненадување доколку Трезеге го видиме на емирати

LOL! Од две недели до два/три месеца? Абе овие што нема да пишат, само за да се прочита! Али.. сеуште нема ништо на Арсенал.ком.
На Арсенал.ком ќе се објавело утре, а овие од Шпанија тврдат дека разговарале со Фабрегас и дека тој лично им изјавил ваква работа што ни малку не би сакал да биде точна.

Euro Watch: Totti injured as Roma are beaten

Ќе се врати против нас.

Абе мора малер да не следи, не можи да помини утакмица, а некој да не се повреди, тешка клетва има фрлено некој...
Конкретно за Фабрегас, ништо нема да биди валидно, дур не видам на официјалната страна на Арсенал

epa brat daj boze da ni se vrati shto pobrzo Fabre :)
ali neznam nekako ne mi ide na dobro ova
pak go naeba*me ovaa sezona so povredive
nemozeme bez fabre ne e isto :tapp:

Фабрегас загрижен поради повредата
- Ѕвездата на Арсенал, Цеск Фабрегаз признава дека е загрижен поради повреда на коленото која го натера да го напуши натпреварот со Ливерпул на полувреме...:toe:

Петров: Притисокот е врз Арсенал, ние сме спремни
- Фудбалерот на Астон Вила, Стилијан Петров ја подгреа атмосферата во пресрет на важната средба со Арсенал во петок во последното коло од оваа година во Премиер лигата...:toe:

Мартин верувај дека следново шо ќе го кажам повеќе држи вода.Многу порационално е да бидиш претпазлив и да внимаваш неголи да се силиш.Секоа чест за Арсенал од младинци прави солиден тим.Но се сеќаваш ли на натпреварот со Тотенхем (4:4).Имавте водство 4:2 во 88 мин.Во таков момент се гази топката и со оди во ќош.Но во тој момент Фабрегас место да стапне на средината тој повлекува напред упатува дијагонала до Адебајор овој ја губи и ве онадуат на контра.Мислев дека тогаш ќе му дојде умот и бидејќи имавте уште предност а оно истата ситуација.За што сето тоа?За да се изборите за 5 гол?Која е рационалноста?Видовме изгубивте два бода.Незнам во тие моменти и Венгер зошто не му го кажа тоа ама ете.Ете за тоа Арсенал неможе да биде шампион.Затоа шо се дишат на една утакмица а на другата се посират.Не ме сваќај погрешка оти на крај крајава ако не е Ливарпул поарно нека е Арсенал неголи надуените богаташи Манчестер и Челзи :smir:

Мартин верувај дека следново шо ќе го кажам повеќе држи вода.Многу порационално е да бидиш претпазлив и да внимаваш неголи да се силиш.Секоа чест за Арсенал од младинци прави солиден тим.Но се сеќаваш ли на натпреварот со Тотенхем (4:4).Имавте водство 4:2 во 88 мин.Во таков момент се гази топката и со оди во ќош.Но во тој момент Фабрегас место да стапне на средината тој повлекува напред упатува дијагонала до Адебајор овој ја губи и ве онадуат на контра.Мислев дека тогаш ќе му дојде умот и бидејќи имавте уште предност а оно истата ситуација.За што сето тоа?За да се изборите за 5 гол?Која е рационалноста?Видовме изгубивте два бода.Незнам во тие моменти и Венгер зошто не му го кажа тоа ама ете.Ете за тоа Арсенал неможе да биде шампион.Затоа шо се дишат на една утакмица а на другата се посират.Не ме сваќај погрешка оти на крај крајава ако не е Ливарпул поарно нека е Арсенал неголи надуените богаташи Манчестер и Челзи :smir:
Јебига. Венгер е кривецот според мене за сето ова што ни се деси во изминатите утакмици. И Венгер е кривецот што Арсенал 5 години е аут од титула. Минатата кога веќе фати корен, уместо да се ујача уште толку тој ги продаде двајцата можам слободно да речам КЛУЧНИ ИГРАЧИ! Хлеб и Фламини..и сега експериментира со Денилсон и Сонг. Што одма кажува дека е во негатива. Незнам уште колку ке остане во Арсенал, али вака ако продолжи стварно ке ме разочара.
Јас не викам дека немам респект према човекот, неможеш да немаш поштовање за некој човек што те донел ана врвот на фудбалот. Али во последниве 5/6 години разочарува, мачно ми е повеќе да ги слушам неговите изјави после меч... губиш од Стоук он пак ке почне.. „ ова е само лош ден“ нерешено со Мидлзборо „Сеуште сме во трка за титулата, сеуште имаме шанси“ а кој рекол немаме шанси тек е сред сезона, и хул има шанси за титула ако гледаме така.
Проблемот е играта, како ке се продолжи натака, што ке се купи во јануари, дали ке се продолжи со Денилсон и Сонг, како да стигнеме да имаме една стандрадна одбрана, се на се да се има креативност како да се стигне до подобар резултат, али како што гледам евепола сезона отиде Арсенал сеуште е тој истиот како и што почнавме, немаме кој знае каков напредот, час тепаме, час губиме...
И јас ги мрзам Манчестер и Челзи, али што да праиме мораме да се помириме со фактот дека се стандардни во тимот(со мал искулучок на Челзи пошто имаат повреди) и не играат со такви нарежни фудбалери. Играат со докажани фудбалери, имаат и добар состав и добра клупа. Ние тоа го немаме. Иначе, моето мислење дека Ливерфул нема да ја освои годинава титулата. Знаат да кикснат, а и не се нешто иако имаат јак старт сезонава(скоро 5/6 утакмици гзларски се вадеа у 90 минута...не сваќај како провокација) али бар јас така мислам.:smir:

Зоки, потполно се сложувам со тебе во врска со Венгер, од дамна немам пишано, а и колку што памтам последното ми беше во врска со нашиот почитуван тренер.

Како сакате сватете ме, со голема почит кон човекот, но, или да менува нешто од корен, или нека се смени тренерот на Арсенал.

Изгледа Фабрегас ќе отсустува 3 недели заради повреда, ама ништо не е официјално само ми кажаја дека на ТВ слушнале, а ако некој знае официјално или некој линк па нака постира:)

Јебига. Венгер е кривецот според мене за сето ова што ни се деси во изминатите утакмици. И Венгер е кривецот што Арсенал 5 години е аут од титула. Минатата кога веќе фати корен, уместо да се ујача уште толку тој ги продаде двајцата можам слободно да речам КЛУЧНИ ИГРАЧИ! Хлеб и Фламини..и сега експериментира со Денилсон и Сонг. Што одма кажува дека е во негатива. Незнам уште колку ке остане во Арсенал, али вака ако продолжи стварно ке ме разочара.
Јас не викам дека немам респект према човекот, неможеш да немаш поштовање за некој човек што те донел ана врвот на фудбалот. Али во последниве 5/6 години разочарува, мачно ми е повеќе да ги слушам неговите изјави после меч... губиш од Стоук он пак ке почне.. „ ова е само лош ден“ нерешено со Мидлзборо „Сеуште сме во трка за титулата, сеуште имаме шанси“ а кој рекол немаме шанси тек е сред сезона, и хул има шанси за титула ако гледаме така.
Проблемот е играта, како ке се продолжи натака, што ке се купи во јануари, дали ке се продолжи со Денилсон и Сонг, како да стигнеме да имаме една стандрадна одбрана, се на се да се има креативност како да се стигне до подобар резултат, али како што гледам евепола сезона отиде Арсенал сеуште е тој истиот како и што почнавме, немаме кој знае каков напредот, час тепаме, час губиме...
И јас ги мрзам Манчестер и Челзи, али што да праиме мораме да се помириме со фактот дека се стандардни во тимот(со мал искулучок на Челзи пошто имаат повреди) и не играат со такви нарежни фудбалери. Играат со докажани фудбалери, имаат и добар состав и добра клупа. Ние тоа го немаме. Иначе, моето мислење дека Ливерфул нема да ја освои годинава титулата. Знаат да кикснат, а и не се нешто иако имаат јак старт сезонава(скоро 5/6 утакмици гзларски се вадеа у 90 минута...не сваќај како провокација) али бар јас така мислам.:smir:
Да да покрај се Челзи и Манчестер си остануваат фаворити.Тие имаат инзвонреден фонд на играчи.Ние како втор ешалон(арсенал ливерпул) ќе се бориме да изненадиме.А ако евентуално не освоимке ништо не страшно не фрламе стотици милиони за засилување.Ние го имаме Џерард и Торес како супер ѕвезди а вие го имате Фабрегас и Адебајор.Со таа разлика шо такви во Манчестер а посебно во Челзи има 7-8 и ако не освојат ништо би било срамота.Али убаво ги преслушуваме до сега.Вие ги тепавте и ние ги тепавме...Едно е јасно ни Арсенал ни Ливерпул не играат подобро од лани работата е што Челзи и Манчестер се драстично паднати.А Венгар веќе не е интересен.Да останеа Хлеб и Фламини во тимот се ќе беше поинаку.Ако веќе Венгер толку сака да раѓа нови млади фудбалери нека го превземе младинскиот тим.Факт е Арсенал потроши 300 милини за Емирати стадионот но каде се парите од продажбата на Сендерос,Жилберто,Фламини,Леман,Хлеб па и предходно од Виеира,Анри,Пирес,Вилторд,Ешли Кол.Арсенал е тим за победи и таква треба да биде политиката...победничка.А кога ќе пропадне сезоната ами алиби млади беа играчите.Па тоа алиби е веќе 5 години каде аирот од тоа.Најдобронамерно :smir:
Нешто слично и ние имаме проблем со тренерот.Ама кај нас Бенитес е невидена тврдоглавост.Наумил нешто и толку...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom