Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незаслужено исклучување на Адебајор, сепак на крајот 1-1 е реален резултат:toe:

realen e 1-1 ?
i bez igrac i toa najdobrite 2ca igrafme poike nie so topkata nego onie majmunite
webb sekad protif nas eve go pak protif nas
kako i lani radi webb gubime mn znacajni poeni
i skoro otpisani sme
supeeer nemajte galje guneri kje bide webb nekad otepan kje dojde i toj svetol den za nas

Многу многу лош ден за нас... се повреди Фабрегас, доби црвен картон Аде за непостоечки фаул, и изигравме нерешено...

Во глобала не изигравмо лошо можеби само сме се подобриле малце во играта...
Алумија... имаше 3-4 примунди истрчуања и избацуања, неколку добри одбрани а пка за примениот гол не беше крив не можеше никако да ја фати топката, ама само малце што беше неодлучен дали да истрча или да седи на линија во таа ситуација...
Сања... неколку добри долги топки и неколку одлични стартоој...
Галас... не го ни забележав дека играше, само го гледав како дишеше прашина од Кин...
Џуру... слабо денеска или едноставно немаше среќа, премногу спор беше за Кин и не доби скоро ниеден дуел...
Клиши... солидно изигра, само што губеше многу дуели и не влагаше според мене доволно во нив...
Денилсон... се подобрил од прошлите натпревари, не е толку тромав и беше корисен во играта...
Насри... и тој солидно, исто така губеше многу дуели и не влагаше доволно силно во нив...
Сонг... многу подобрен од прошлите натпревари, даде добри пасови, а и ја вршеше добро неговата работа а тоа беше да ги запира противничките напади ан средината на теренот...
Фабрегас... добро изигра даде добри топке, ама многу лошо што се повреди на полувремето, овја Алонсо му ја шутна ногата :nerv:
РвП... супер играше, немаше многу шансе за гол ама таа шо ја имаше ја искористи..
Аде... добро изигра, имаше неколку мали шансе извади од тија максимум, и доби црвен картон за непостоечки прекршок...
Диаби... солидно едно полувреме ама не е тој Фабрегас за да ја води играта...

И треба за судијата да кажем како изигра... даде 1000 жолти картони од кој 999 на Арсенал и тоа за секој прекршок фаул даваше, а исто и црвен на Аде за без веза...

Се гордеам што навивам за Арсенал. Ливерпул може само да сиса, им држевме игра цело полувреме без фабрегас речиси и без Адебајор од 61 минута, и нека не доаѓа некој тука да ми јаде гомна!
Чиста 10-ка имаме, чиста десетка! Како само ке ми се напраеше меракот да им шибнеме у 90 гол...
ТИТУЛА НЕМА ДА ВИДАТ ГОДИНАВА ЛУЗЕРИТЕ од LOOSERFOOL!

ARSENAL FOREVER!

realen e 1-1 ?
i bez igrac i toa najdobrite 2ca igrafme poike nie so topkata nego onie majmunite
webb sekad protif nas eve go pak protif nas
kako i lani radi webb gubime mn znacajni poeni
i skoro otpisani sme
supeeer nemajte galje guneri kje bide webb nekad otepan kje dojde i toj svetol den za nas
Јас кажав во однос на шансите, зошто после исклучувањето Лузерпул можеше и да победи, имаа 2-3 добри шанси. Инаку се на се многу подобро изигра Арсенал!

Одлично ,чиста 10 за момците за сето залагање и борбеност, играа со срце, со душа...:bravo:

до кога вакви пцори ке судат бе, Веб, браво мајсторе, секоја чест, со кое лице ја носиш таа лиценца од фифа гнасо една, вака ли се суди бе...

odlicno takticki stanuvame posilni i bez klucnite igraci.Imame tim za golemi natprevari da se nadevame deka Cesk ke ni se vrati naskoro

[zEUs];2012759 напиша:
Многу многу лош ден за нас... се повреди Фабрегас, доби црвен картон Аде за непостоечки фаул, и изигравме нерешено...

Во глобала не изигравмо лошо можеби само сме се подобриле малце во играта...
Алумија... имаше 3-4 примунди истрчуања и избацуања, неколку добри одбрани а пка за примениот гол не беше крив не можеше никако да ја фати топката, ама само малце што беше неодлучен дали да истрча или да седи на линија во таа ситуација...
Сања... неколку добри долги топки и неколку одлични стартоој...
Галас... не го ни забележав дека играше, само го гледав како дишеше прашина од Кин...
Џуру... слабо денеска или едноставно немаше среќа, премногу спор беше за Кин и не доби скоро ниеден дуел...
Клиши... солидно изигра, само што губеше многу дуели и не влагаше според мене доволно во нив...
Денилсон... се подобрил од прошлите натпревари, не е толку тромав и беше корисен во играта...
Насри... и тој солидно, исто така губеше многу дуели и не влагаше доволно силно во нив...
Сонг... многу подобрен од прошлите натпревари, даде добри пасови, а и ја вршеше добро неговата работа а тоа беше да ги запира противничките напади ан средината на теренот...
Фабрегас... добро изигра даде добри топке, ама многу лошо што се повреди на полувремето, овја Алонсо му ја шутна ногата :nerv:
РвП... супер играше, немаше многу шансе за гол ама таа шо ја имаше ја искористи..
Аде... добро изигра, имаше неколку мали шансе извади од тија максимум, и доби црвен картон за непостоечки прекршок...
Диаби... солидно едно полувреме ама не е тој Фабрегас за да ја води играта...

И треба за судијата да кажем како изигра... даде 1000 жолти картони од кој 999 на Арсенал и тоа за секој прекршок фаул даваше, а исто и црвен на Аде за без веза...
Одбраната ни беше добра,освен кога го примивме голот...малце се успаа,ама то е то....
Клиши и Насри баш борбено одиграа=) незнам зашто имаш впечаток.
Но несакам да одвојувам денес поединци,зашто сите добро играа(добро РвП заради голот најдобар=)).
Да продолжиме со добрата игра...

Хауард веб да ти ебам све најмило што имаш малку ли не оштетуваа до сега па уште и ти требаше пичко една англиска , да даде господ да умреш ти и судија два различни поими да ти ебам тоа келавицата шугава педерска .....

извинете на погрдите зборови и знам дека постов ке биде избришан али морав да се испразнам некако.....сеа ми е полесно....

И да секоја чест на арсенал за играта ,браво момци
позззззз....

Одбраната ни беше добра,освен кога го примивме голот...малце се успаа,ама то е то....
Клиши и Насри баш борбено одиграа=) незнам зашто имаш впечаток.
Но несакам да одвојувам денес поединци,зашто сите добро играа(добро РвП заради голот најдобар=)).
Да продолжиме со добрата игра...

Не знам зш ама таков впечаток имам за Клиши и Насри...:toe: , не сум на крај на краиштата ја некој експерт па да знам :) ...инаку да се сложуем у глобала изигравмо мн добро можда и доста подобро од прошлите утакмице :)

Сонг и Денилсон, почнуваат да се оправаат. Овој меч изиграа супер, мада тоа не го мења мојот факт дека Венгер во Јануар треба да зима ДМ, нешто слично како Инлер..
Од почетокот имаше доста грешки, најпрвин Џуру што Кин убаво ни го брцна, и 5 минути потоа моеше и да го изедеме курот, за среќа Џерард не погоди.
Сватив дека Арсенал не го бива без Фабрегас, не дека Ливерпул кој знае што беше подобар у второ полувреме, напротив, али и ние бевме тапа(зборам за тие 20 минути пред да го исклучат Адебајор) кога го исклучија... малце се соземаа, мислам дека Сонг се врати во одбрана, али се на се успеавме да им паримаме речиси без два играчи. Диаби е кретенско копиле, со фабрегас никогаш нема да може! Земал дрибла па дрибла, и секад потег више праи! Али тоа е што можевме повеќе да очекуваме, сигурно Ебуе не ке можеше да игра пак на таа неприродна позиција.
Уште еднаш големо БРАВО! Чиста десетка за цел тим!!!!:smir:

Диаби кога играше против Фенербахче во гости беше едноставно перфектен(на неговото деби по враќањето од повредата) сега навистина незнам што се случува со него....Зоки,кретенско копиље?Ма дааааај

Диаби кога играше против Фенербахче во гости беше едноставно перфектен(на неговото деби по враќањето од повредата) сега навистина незнам што се случува со него....Зоки,кретенско копиље?Ма дааааај
Дадеда и Бентнер кога играше за резервите со Тотенхем беше ПЕРФЕКТЕН. Затоа не ми споеменувај Фенербахче.
Диаби е играч што кога ке фати топка дрибла, и кога ке треба да подаде не подава напротив праи потег вишак. Тоа е факт, па сеа ти ако ти е мерак да се противиш противисе. Смешно е тимот без Фабрегас е на негово место да влезе Диаби, виде како игравме првите 15 од второто полувреме? И ајде после тоа е до некаде оправдувачко со тоа што ни го исклучиа Аде.
Како што кажа ти, веќе почнува трандиција да ни судат против кога играме со Ливерпул.

Дадеда и Бентнер кога играше за резервите со Тотенхем беше ПЕРФЕКТЕН. Затоа не ми споеменувај Фенербахче.
Диаби е играч што кога ке фати топка дрибла, и кога ке треба да подаде не подава напротив праи потег вишак. Тоа е факт, па сеа ти ако ти е мерак да се противиш противисе. Смешно е тимот без Фабрегас е на негово место да влезе Диаби, виде како игравме првите 15 од второто полувреме? И ајде после тоа е до некаде оправдувачко со тоа што ни го исклучиа Аде.
Како што кажа ти, веќе почнува трандиција да ни судат против кога играме со Ливерпул.
Зоки,Диабе е баш таков играч како што го опиша...но зборот ми беше дека видовме промени на натпреварот со Фенер...и неколку после нив,за сега во последниве да игра лошо,секогаш да прави потег повеќе.Се надевам дека Венгер ке го искорени тоа од него..:pipi:
И да,кој знае англиски нека си прочита=)
DANNY FISZMAN last night insisted he will not walk away from Arsenal and told Arsene Wenger there is money to spend in January.

The Gunners’ second-biggest shareholder moved to quash speculation of a hostile takeover by Alisher Usmanov.
Rumours have been rife since the fall-out with Lady Nina Bracewell-Smith and her removal from the Arsenal board, along with fellow director Richard Carr.
But Fiszman said: “I understand fans’ concerns. All I can say is I’m totally committed — because there were stories that I wasn’t. Hopefully Lady Nina’s departure will have no impact.”
Fiszman insisted the current board members — who have agreed a lockdown that means they cannot sell their shares until 2012 — were ready to buy out Bracewell-Smith if she decided to sell her 16 per cent stake.
He also promised to back manager Wenger in the January transfer window.
He added: “The funds are there for him if he finds the player or players that he wants.”

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom