Па толку се изначуди како ке играл Џуру десен бек.[zEUs];1886474 напиша:
Абе кажуем мое мислењеќе видимо у субота што ќе биде :helou:
Шарено :poss:Абе што ти е како може Џуру да игра десен бек![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па толку се изначуди како ке играл Џуру десен бек.[zEUs];1886474 напиша:
Абе кажуем мое мислењеќе видимо у субота што ќе биде :helou:
Шарено :poss:Абе што ти е како може Џуру да игра десен бек![]()
Па толку се изначуди како ке играл Џуру десен бек.
Шарено :poss:
Dobre ve najdov i ajde konecno da zaigra arsenal kako sto znae i umeeДобредојде во најдобриот фан клуб :smir:
Играл, само нема везе ајт.[zEUs];1886742 напиша:Па не играл Џуру десен бек ооОООоООооОООооОО
сакаш да му се јавим на Венгер да го прашам![]()
Од секоаш Арсенал ја игра својата прекрасна претпознатлива игра која мн убава за око а за резултати...Dobre ve najdov i ajde konecno da zaigra arsenal kako sto znae i umee
НЕ озбилно кога играл може ја не сум забележал :nesum: а и плус нама предиспозицие да игра десен бекИграл, само нема везе ајт.
Со која екипа, не се сеќавам. али знам дека има играно десен бек. Така да немаме некој кој знае колкав избор за утре, некој играчи ке мораат принудно да бидат ротирани на некој позиции, ме сваќаш?[zEUs];1886915 напиша:Од секоаш Арсенал ја игра својата прекрасна претпознатлива игра која мн убава за око а за резултати...
НЕ озбилно кога играл може ја не сум забележал :nesum: а и плус нама предиспозицие да игра десен бек![]()
Ми е страв да не го стаи Бентнер.:pos2:eve go 95% sostavot za sabota...
-------------Almunia-------------
Djourou - Gallas - Silvestre - Clichy
Nasri - -Song ----Denilson - -Diaby
-----Adebayor - van Persie-------
inace koj da igra ako ne on a?
mozno e da vlezat vela,ramsey i wilshere
ovie 100% ne igraat...
Bacary Sagna - Ankle
Theo Walcott - Dislocated Shoulder
Emmanuel Eboue - Knee
Eduardo da Silva - Broken Leg
Tomas Rosicky - Hamstring
Kolo Toure - Calf
Cesc Fabregas Suspension:nesvest:
Со која екипа, не се сеќавам. али знам дека има играно десен бек. Така да немаме некој кој знае колкав избор за утре, некој играчи ке мораат принудно да бидат ротирани на некој позиции, ме сваќаш?
Ми е страв да не го стаи Бентнер.:pos2:
А можно е и да настапи Гевин Хојт на таа позиција пред Џуру, али искрено не ми се верува! Предност му давам на Џуру.[zEUs];1886962 напиша:ДА те сваќам :smir: ќе видимо утре како ќе биде инаку Венгер си ја знае работата :wink:
А можно е и да настапи Гевин Хојт на таа позиција пред Џуру, али искрено не ми се верува! Предност му давам на Џуру.
[zEUs];1886742 напиша:Па не играл Џуру десен бек ооОООоООооОООооОО
сакаш да му се јавим на Венгер да го прашам![]()
ZDRAVO NA SITE
NEKA NI E SO SREKA I DA POCNAT DA NI SE MNOZAT POBEDI....
........FORZA ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jas mislam deka dojdeno e vremeto koga treba Adebayor da proraboti pa jas od nego ocekuvam vo sabota golovi poz do site fanovi na arsenal
играл ... и тоа добро , ама доста посигурен ми е ко централен .
- во врска со вили ма нека оди во ...... преку кур ми е од уценувачи и преварантиаде ваљда му акнал некоја ( ко секјурити им е - кој греши се пресметува
)