Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да фали многу Росицки :pipi: а и фали некој поискусен што ќе ја води играта:smir:

Епа фали искуство,вака ништо неможе да се направи!само се залажуваат фановите на клубот!Слабо!!!

Епа фали искуство,вака ништо неможе да се направи!само се залажуваат фановите на клубот!Слабо!!!

лично немам ништо против тебе ( колку само сакам да излезе филорентина од групата ако е возможно и да му се падне на арсенал за 1/8 финале ) ќе го видеш искуството :vozbud::vozbud:

[zEUs];1813057 напиша:
Да фали многу Росицки :pipi: а и фали некој поискусен што ќе ја води играта:smir:
Имаше моменти кога Росицки беше оној кој што го решаваше натпреварот. Многу фали. После нова година со Росицки и Едуардо да се надеваме на повеќе. Сега за сега тешко.
Но ќе пројдат и овие тешки денови. Сето ова треба тимски да се надмине и ако самиот тим верува дека може да направи нешто повеќе и ако ја надмине менталната криза тогаш ќе биде подобро... :toe:

Стварно брее Росицки и Дуду до кога ќе ги нема ... ??

Цццццц си забораив више овие играчи ... :nesum:

росицки - плејмејкерот ( што ни недостасува ) од прости причини што кога тимот е без идеја тогаш :zver: - от е најинтелегентниот поединец ( ќе се врати наскоро )

Тоа е тоа ,не освојуваме значајни бодови на "лесниве" натпревари...немав можност да го следам натпреварот па постирајте дали ја имаа препознатливата игра и шанси?
better luck next time--------:kesa:

Тоа е тоа ,не освојуваме значајни бодови на "лесниве" натпревари...немав можност да го следам натпреварот па постирајте дали ја имаа препознатливата игра и шанси?
Каква препознатлива игра, тапа беа искрено. Малце Волкот коа влезе, живна играта али касно беше..

Згора на тоа, исфрустрирани на максимум! Жолт картон за Адебајор, Жолт за Фабрегас, Црвен за Ван Перси.

И трета лоша работа, Адебајор се повреди на негово место Вела, а и Волкот се повреди на рамото кој неодамна имаше голем проблем со тоа. Сега молетесе да не биде ништо сериозно со нив двајца, и да настапат со Манчестер

Препознатлива игра? Тешко. Делап+аут+лоша игра со глава=гол.

Eve go i moeto mislenje za deneshniot natprevar...I ne sum tolku iznenaden vo vrska so ova....mislam so porazot...Po ona so Totenham se ocekuvashe da ne odigrame na nivo...no sepak...kako 1.analizata za ovoj mec, ne znam koj e vinovnik za porazot, mozebi nema...no sepak igrata vo odbranata ni e slaba tocka....kako 2. mislam deka veke ne e tolku kasno za da se vlezi vo forma...kako 3. Arsenal moze da go otpishime od borbata za titula kako i predhodnite 5 godini,osven ako ne se smeni neshto drasticno vo timot....kako 4.Da se borime vo LS ushte toa ni ostanuva...kako 5.Mozebi ima nekakvi nadezi, kako shto vealt poveketo...Da?!..Ke ima i krizni momenti za drugite konkurenti, no dali nie mozeme da pobedime do krajot na site utakmici...pozzzzzzzzzzz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom