Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само едно ке ви кажам на сите: Не се нервирајте, и помирете се со фактот дека оваа година нема титула.

Поздрав.

Само едно ке ви кажам на сите: Не се нервирајте, и помирете се со фактот дека оваа година нема титула.

Поздрав.

Е сеа како да не се нервирам од кој го кажа ова :nerv::nerv::nerv:

E so ova nema pomiruvanje i nemozam da ne se nerviram...

Поздрав.

a za site prethodno so pisavte za provokacii ne smetam ali ako ne ni se vratat Walcott i Ade a i Gallas do togas e nz i toj mec kje moze da propadne :(:(:(

Повреда на Сања, Адебајор, Волкот, црвен и автоматски три меча неиграње на Ван Перси. Како поминува времето така и се по очајно играме. 3 порази и 2 нерешени средби од 11 натпревари од тимови како Фулам, Хул, Сандерленд, Тотенхем, Стоук. Чаос на титулата во Премиершип. Добар ден за Чемпионс лиг. Само тоа ни остана. :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:

Preku qr koj ke igra protiv junajteD, se bilo izgubeno uste pred pocetokot na sezonava.

наебаате ја калина пораз од стоук и ви се повредии играчи ...

Nema champions kje igrame i kje se popravime i kje vidite deka kje osvoime bar nekoj kup a za dr kje ni dokaze Arsen deka iame tim i deka kje bide minimum 4to mesto i ovaa sezona
nema otstapki
a inace go zaborai da go kazes i Gallas zaso i on nz dal kje se oporai do sl me4:toe:

[zEUs];1812656 напиша:
Е сеа како да не се нервирам од кој го кажа ова :nerv::nerv::nerv:
Нервирај се ако си глуп! Извини вака...

Едноставно помирисе со фактот дека нема титула. Со вакви резултати и со ваква игра, нема што повеќе да кажам.

Едноставно помирисе со фактот дека нема титула. Со вакви резултати и со ваква игра, нема што повеќе да кажам.

Нерворез сум мн :nerv: како е можно ова секоја година олкави баксузи :nerv: од вакви тимоој губимо :nerv: ај само една година да ни се десило тоа ама скоро секоја прошлата вест хем ни зедоја бодоој и од двај се спасија а претпрошлата болтон и тие тогаш одвај се спасија :nerv: што смо мие овде им помагамо на тимојве да опстана :nerv::nerv::nerv:

Nema champions kje igrame i kje se popravime i kje vidite deka kje osvoime bar nekoj kup a za dr kje ni dokaze Arsen deka iame tim i deka kje bide minimum 4to mesto i ovaa sezona
nema otstapki
a inace go zaborai da go kazes i Gallas zaso i on nz dal kje se oporai do sl me4:toe:

bravo be druze ti si pogolem optimist duri i od mene

Idi zemi primer od pretpostavenite tvoj. Oni sigurno ne mislat kao tebe.:smir:

Сори за поразот.

После оној од Хал, ова е втор доста неочекуван пораз на Арсенал ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom